Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-04@21:25:05 GMT

نفتالی بنت کیست؟

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۸۵۴۴۵

روزنامه ایتالیایی ایل‌جورناله در گزارشی با عنوان «نفتالی بنت کیست؟» به بیوگرافی نخست وزیر تازه نفس رژیم صهیونیستی پرداخت و معقتد است که او از نتانیاهو تندرو تر و راه حلی را برای مساله فلسطین متصور نیست! در ادامه می خوانید:

نفتالی بنت پس از آنکه سال ها یکی از افراد بسیار نزدیک به نتانیاهو بود، در نهایت از رهبر حزب لیکود فاصله گرفت و به فردی با نفوذ در انتخابات ماه مارس 2021 تبدیل گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در انتخابات اخیر به عنوان رهبر یامینا یعنی حزب راست افراطی که توسط خود وی تأسیس شد، مطرح شد و موفق به کسب 7 کرسی گردید.

وی بین سال های 1990 و 1996 در ارتش اسرائیل خدمت کرد و عضو سایرت متکل یعنی یگان نظامی نیروهای ویژه که در عملیات شناسایی، مقابله با تروریسم و جمع آوری اطلاعات در خاک دشمن  بود که در این زمینه تبحر ویژه ای دارد.پس از سال 1999 و پس از دریافت لیسانس در رشتۀ حقوق در دانشگاه یهودی بیت المقدس به منهتان انتقال یافت و در آنجا شرکت نرم افزاری ضد تقلب سیوتا را تأسیس نمود که متعاقباً در سال 2005 به بهای 145 میلیون دلار آن را به فروش رساند. به لطف درآمدهای حاصله از این فروش به اسرائیل بازگشت و وارد سیاست شد.
بنت حرفۀ سیاسی خود را در کنار نتانیاهو آغاز کرد. مدت دو سال یعنی از سال 2006 تا 2008 به سمت ریاست کارکنان گماشته شد و به کارزار انتخابات مقدماتی لیکود در سال 2007 پرداخت.وی که در سال 2018 بار دیگر وارد مجلس یهودی شد تصمیم گرفت حزب خود را رها کند تا به همراه سایر نمایندگان مجلس یک حزب جدید راستگرا تأسیس نماید. لیکن این تلاش نقش بر آب شد زیرا در انتخابات 2019 این حزب رأی نیاورد. البته بنت از این موضوع درس گرفت و فوری حزب یامینا را تأسیس نمود که موفق به کسب 7 کرسی در انتخابات بعدی گردید.
موضع بنت در قبال مسأله فلسطین روشن است: هیچ کشور فلسطینی مستقل و دارای حاکمیت هرگز نمی تواند تشکیل شود. وی حامی بزرگ شهرک سازی ها در سرزمین های اشغالی بود. وی پیشنهاد الحاق منطقۀ C   کرانۀ باختری به اسرائیل را داد و به فلسطینیان پیشنهاد داد که در آنجا ساکن شوند  تا امکان کسب تابعیت اسرائیل برایشان فراهم آید. البته مناطق A  و B قرار است توسط حکومت خودگردان فلسطین به همراه شین بت اداره شود. طرح بنت  ساخت زیرساخت های بیشتر در منطقۀ الحاقی و سایر مناطق باقی مانده است تا امکان رشد اقتصادی سراسر سرزمین را فراهم آورد. البته غزه باید تحت کنترل مصر قرار گیرد.

بنابراین رهبر حزب یامینا مخالف راه حل دو کشور است و معتقد است که راه حلی برای مسألۀ فلسطین وجود ندارد. به عقیدۀ وی صحبت از اشغال کرانۀ باختری توسط اسرائیل اشتباه است زیرا هرگز یک کشور فلسطینی وجود نداشته است.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم


به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، بعدازظهر امروز، بعد از نماز جمعه به توقف دادوستد‌های تجاری ترکیه و اسرائیل پرداخت.
وزارت بازرگانی ترکیه، امروز، اعلام کرد که تمام دادوستد‌های بازرگانی خود با اسرائیل را تا زمان صدور مجوز ورود بدون محدودیت کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه متوقف خواهد کرد.
ترکیه همچنین روز چهارشنبه اعلام کرده بود که به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم اسرائیل خواهد پیوست. آفریقای جنوبی پیشتر از رژیم اسرائیل به دلیل کشتار گروهی مردم فلسطین به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت کرده بود.
رئیس جمهور ترکیه در این باره گفت: «اقدامات اسرائیل در خاک فلسطین قابل قبول نیست.»
 رجب طیب اردوغان اضافه کرد: «نتانیاهو بی‌رحم است و این را در نوع رفتار با کودکان، زنان و سالخوردگان غزه نشان داد.»
 اضافه در عین حال اشاره کرد: «میزان تجارت ترکیه و اسرائیل ۹.۵ میلیارد دلار بود که ما فرض کردیم اصلا وجود ندارد و این پنجره را بستیم.»

دیگر خبرها

  • دومین حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به اسرائیل
  • تأسیس یک میلیون صنف آموزش‌های اجتماعی در افغانستان
  • تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس
  • تاثیر جنگ غزه در انتخابات انگلیس
  • غزه عامل تعیین کننده بر انتخابات محلی انگلیس
  • دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • دعوت امام جمعه موقت ورامین از مردم برای حضور پرشور در انتخابات
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • ادعای اسرائیل درباره ترور نیروی وابسته به سپاه؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران