Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از آستان نیوز، مالک رحمتی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خط تولید واکسن کرونای «فخرا» با مشارکت آستان قدس رضوی و وزارت دفاع در دهه کرامت افتتاح می‌شود، گفت: آستان قدس رضوی از ابتدای شروع کرونا در کشور تاکنون، تنها مجموعه‌ای بوده که فراتر از پروتکل‌های بهداشتی برنامه داشته و اقدامات گسترده‌ای برای رفاه حال زائران انجام داده که مورد تایید وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: طی یک سال گذشته اقداماتی همچون تولید ماسک و مواد ضدعفونی در دستور کار شرکت‌های زیرمجموعه آستان قدس قرار گرفت و در شرایط کنونی نیز که مهمترین مطالبه و نیاز مردم عزیز کشورمان، تامین واکسن کرونا است، آستان قدس رضوی پای کار آمده تا با پشتیبانی از تولید داخلی واکسن، در کنار مردم باشد و برای رفع دغدغه آنها تلاش کند.

رحمتی افزود: در این راستا همزمان با دهه کرامت، فاز سوم بالینی و تولید صنعتی واکسن «فخرا» با مشارکت وزارت دفاع و شرکت داروسازی ثامن با نظارت وزارت بهداشت آغاز خواهد شد و امیدواریم در کنار واکسن کوو برکت که اولین واکسن داخلی و پیشتاز در کشور است، بتوانیم در تولید انبوه واکسن فخرا به عنوان یکی دیگر از واکسن‌های داخلی اقدام موثری داشته باشیم و آرامش و آسایش را برای مردم عزیز کشورمان به ارمغان آوریم.

تاکید بر برنامه محوری و خرد جمعی

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به ابلاغ سیاست‌های کلان این آستان و رویکردهای جدید مبتنی بر آن اشاره کرد و گفت: اولویت اساسی در آستان قدس رضوی، برنامه محوری، استفاده از نگاه علمی، کارشناسی و خرد جمعی است که بر همین اساس با تدبیر تولیت آستان قدس رضوی، تدوین سند سیاست‌های کلان در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در روند تدوین این سند، همه اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و همه اسناد و تجارب دوره‌های گذشته در آستان قدس رضوی مدنظر قرار گرفت و در نهایت به شکل‌گیری سندی فاخر منجر شد که علاوه بر ابلاغ به همه کارکنان مجموعه، در دسترس عموم مردم نیز قرار گرفته و می‌تواند معیار و ملاک ارزیابی‌ها باشد.

حرم مطهر و زائران، محور همه فعالیت‌های آستان قدس رضوی

رحمتی افزود: طبق این سیاست‌ها، محور همه فعالیت‌ها ما در آستان قدس رضوی، حرم مطهر رضوی و خدمت به زائران حضرت رضا(ع) است که بر همین اساس در ساختار جدید، مدیریت عالی حرم پیش‌بینی و سیاست‌های مربوط به این حوزه نیز تدوین و ابلاغ شده است.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، بنیاد بهره‌وری موقوفات را دیگر مجموعه ایجاد شده براساس ساختار جدید معرفی و اظهار کرد: در کنار ایجاد مدیریت عالی حرم مطهر، با این اعتقاد که هر چه در آستان قدس رضوی وجود دارد از مردم و بر پایه وقف و نذر آنها است، بنیاد بهره‌وری موقوفات شکل گرفته تا بتوانیم بهترین بهره‌وری را از موقوفات حضرت رضا(ع) داشته باشیم و بهره آن را برای توسعه خدمت رسانی به زائران و مجاوران مورد استفاده قرار دهیم، ضمن آنکه این رویکرد علاوه بر افزایش رضایت‌مندی مردم، منجر به ترویج سنت حسنه وقف و بیشتر شدن موقوفات نیز خواهد شد.

وی، بنیاد کرامت را دیگر مجموعه ایجاد شده طبق ساختار جدید معرفی و اظهار کرد: وظیفه ذاتی آستان قدس رضوی، کمک به محرومیت‌زدایی در کشور است که ذیل وظایف بنیاد کرامت رضوی تعریف شده و به اقدامات گسترده‌ای در اقصی نقاط کشور و حمایت از محرومان و آسیب دیدگان بلایای طبیعی منجر شده است.

رحمتی همچنین با اشاره به ایجاد سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، ادامه داد: امروز نیازمند گفتمان و تمدن نوین ایرانی اسلامی هستیم و آستان قدس رضوی نیز باید حتماً در این کار مهم ایفای نقش کند، بر همین اساس طبق تاکید تولیت آستان قدس رضوی، سازمان علمی و فرهنگی تشکیل شده تا با در اختیار داشتن امکانات و ظرفیت‌های ۱۲ مجموعه از جمله دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دانشگاه امام رضا(ع)، بنیاد پژوهش‌های اسلامی، موسسات فرهنگی و مراکز چاپ و نشر، به توسعه این گفتمان کمک کند.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: فرهنگ رضوی و معارف الهی و قرآنی نیاز امروز بشریت است و می‌توان با معرفی اقدامات و فعالیت‌های آستان قدس به عنوان یک الگوی موفق، در این عرصه نقش آفرینی کرد.

رویکرد مشارکت با مردم در فعالیت های آستان قدس

وی به یکی از برنامه‌های الگو و معیار در آستان قدس رضوی نیز اشاره کرد و گفت: باور داریم نکته کلیدی در فعالیت‌ها و اقدامات، مشارکت دادن مردم در کارها است بر همین اساس معتقدیم تمام فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی، خدمت‌رسانی و علمی آستان قدس رضوی فقط با حضور و مشارکت مردم معنا خواهد داشت و به نتیجه می‌رسد.

رحمتی تصریح کرد:  مصداق این رویکرد، تهیه ۸۸۸ هزار بسته معیشتی در راستای اجرای مطالبه رهبر معظم انقلاب و طرح مواسات است که به راهبری آستان قدس و مشارکت مردم به ثمر نشسته و در دهه کرامت به طور کامل اجرا می‌شود.

تقویت خدمت‌رسانی، دغدغه تولیت آستان قدس رضوی است

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در ادامه گفت: آنچه در دوره جدید فعالیت‌های آستان قدس بیش از گذشته مورد توجه است، این است که تولیت آستان قدس رضوی نسبت به ضرورت کارآمدی و اثربخشی فعالیت‌ها دغدغه دارند، یکی از مهم‌ترین این دغدغه‌ها این است که باید علاوه بر ارتقای خدمت‌رسانی، کیفیت آن را نیز افزایش دهیم؛ همچنین طبق سند سیاست‌های کلان آستان قدس رضوی، ما نمی‌توانیم نسبت به مجاوران غافل باشیم.

مشارکت اثرگذار آستان قدس در ساماندهی حاشیه شهر مشهد

وی حاشیه شهر مشهد را یکی از مهمترین دغدغه‌های موجود مطرح کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب و تولیت آستان قدس درباره ضرورت ساماندهی حاشیه شهر مشهد تاکیداتی داشته‌اند که خوشبختانه این مطالبه منجر به شکل‌گیری ستاد حاشیه شهر با مسوولیت نماینده ولی فقیه در استان و هم‌افزایی همه دستگاه‌های اجرایی شده است.

رحمتی افزود: نیاز اساسی برای ساماندهی حاشیه شهر، تامین زمین مناسب برای ارائه خدمات و امکانات به مردم بود که آستان قدس رضوی در این حوزه کار بزرگی انجام داد و زمین مورد نیاز ستاد ساماندهی را تامین کرد.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی اهدای زمین برای احداث ۶ هزار واحد مسکونی محرومان در شهرک‌های شهید رجایی و شهید باهنر را از جمله اقدامات انجام شده توسط آستان قدس برای ساماندهی حاشیه شهر برشمرد و گفت: انتظار ما این است که هم افزایی ایجاد شده در شهر و استان برای تحقق این مهم، فصلی و گذرا نباشد، بلکه به طور مستمر دنبال شود تا در آینده نزدیک دیگر چیزی به نام حاشیه شهر مشهد نداشته باشیم.

اصلاح طرح تفصیلی با نگاه به زندگی همزمان زائر و مجاور

وی همچنین به تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته برای اصلاح طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم مطهر اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات مهم تولیت آستان قدس رضوی، پیگیری جدی برای اصلاح این طرح بود، چرا که طی دو دهه گذشته مشکلات و گلایه‌های متعددی برای مردم ایجاد کرده بود.

رحمتی افزود: مطالبه آستان قدس رضوی این بود که طرح تفصیلی باید با نگاه زندگی همزمان زائر و مجاور اصلاح شود که خوشبختانه این مطالبه تا حد زیادی محقق و منجر به انجام اصلاحاتی در آن شده است و باید دستگاه‌های اجرایی مسئول گزارش آن را به مردم ارائه کنند.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی همچنین با اشاره به جایگاه مهم رسانه‌ها در شرایط امروز جهان و کشور گفت: امروز عصر رسانه و ارتباطات است و ما نیز در آستان قدس رضوی نمی‌توانیم نسبت به این حوزه بی‌تفاوت باشیم، بر همین اساس در ساختار جدید مرکزی به نام مرکز ارتباطات و رسانه شکل گرفته و تلاش خواهیم کرد به همت یک تیم جوان و خلاق، برنامه‌های نوآورانه‌ای برای همه علاقه‌مندان به حضرت رضا(ع) در اقصی نقاط جهان داشته باشیم.

وی افزود: افتتاح خبرگزاری آستان‌نیوز و راه‌اندازی ماهواره جهانی امام رضا(ع) به زبان اردو و انگلیسی، پخش ۲۳ ساعت برنامه از رسانه ملی و اجرای بیش از ۲۲۰ ویژه برنامه در آستان قدس رضوی با پوشش رسانه‌ای از جمله برنامه‌های آستان قدس با این رویکرد در دهه کرامت است.

انتهای پیام/۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی مالک رحمتی واکسن فخرا قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی فعالیت های آستان قدس ساماندهی حاشیه شهر آستان قدس رضوی حاشیه شهر مشهد بر همین اساس دهه کرامت ساختار جدید داشته باشیم خدمت رسانی فعالیت ها سیاست ها حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۵۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت

هادی محمودنژاد گفت: در ایام دهه کرامت به همت خادمان حضرت معصومه سلام‌الله‌علی‌ها اتفاقاتی در حوزه‌های هنری و مهندسی این آستان مقدس از جمله افتتاح برخی پروژه‌ها و رونمایی از برخی دستاورد‌هایی که در طول سال گذشته در این آستان مقدس انجام شده رقم خواهد خورد.

 معاون اجرایی حرم مطهر بانوی کرامت افزود: از جمله پروژه‌هایی که رونمایی خواهد شد تکمیل ضریح مطهر رأس الحسین (ع) برای کشور سوریه که به همت خادمان حرم مطهر بانوی کرامت انجام شده و در سالروز میلاد حضرت معصومه (س) رونمایی می‌شود و آماده ارسال به آن مکان مقدس است.

 معاون اجرایی حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به درب طلایی که برای حرم حضرت رضا (ع) در کارگاه هنری آستان مقدس بانوی کرامت ساخته شده است گفت: این درب طلای فاخر با بهره‌گیری از هنرمندان قم و اصفهان و تیم فنی و هنری آستان قدس رضوی ساخته شده و در دهه کرامت ضمن رونمایی برای نصب به حرم امام رضا (ع) ارسال می‌شود.

محمودنژاد با بیان اینکه این دو پروژه از منابع خیرینی که با آستان مقدس همکاری می‌کنند تأمین منابع شده است، افزود: همچنین در موکب حرم مطهر حضرت معصومه (س) در عمود ۱۰۸۰ مسیر نجف به کربلا ساخت یک زائرسرا به زیربنای ۳ هزار مترمربع شروع شده که برای ارائه خدمت به زائران اربعین و همچنین در طول سال ساخته شده و تلاش می‌شود که تا پایان دهه کرامت به بهره‌برداری برسد.

معاون اجرایی حرم مطهر بانوی کرامت تصریح کرد: ما در حرم مطهر حضرت معصومه (س) هم پروژه‌های هنری و عمرانی از جمله کاشی‌کاری، نقاشی و مقرنس‌کاری داریم که برخی در فاز اول و برخی در فاز تکمیلی قرار دارد و در دهه کرامت رونمایی می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • آماده سازی کتیبه‌های دست نویس ایوان های صحن انقلاب و آزادی ویژه دهه کرامت
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • افتتاح چند هزار میلیارد پروژه شهری طی دهه کرامت در قم
  • دهه کرامت فرصتی برای مقابله با توطئه دشمنان است
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود