Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-03@04:54:33 GMT

روش جدید تولید برق اختراع شد

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۸۵۹۵۸

روش جدید تولید برق اختراع شد

محققان یکی از دانشگاه‌های آمریکا با ابداع دستگاهی مجهز به تعدادی نانولوله موفق شده‌اند روش جدیدی برای تولید برق اختراع کنند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه ام آی تی با ابداع دستگاهی مجهز به تعدادی نانولوله دارای ذرات خاص موفق شده‌اند روش جدیدی برای تولید برق اختراع کنند. ذرات موجود در این نانولوله‌ها از جنس کربن هستند و غوطه‌ور شدن آن‌ها در یک حلال آلی باعث شکل‌گیری جریانی برای ایجاد واکنش‌های شیمیایی و تولید برق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این نانولوله‌های کربنی هادی الکتریسیته هستند و برای افزایش کارآیی آن‌ها از پلیمر‌های تفلنی استفاده می‌شود. وقتی این مجموعه در یک حلال آلی غوطه‌ور می‌شود، مایع مذکور شروع به بیرون کشیدن الکترون‌ها از قسمت بدون پوشش این نانولوله‌ها می‌کند و در نهایت الکترون‌ها از قسمت دارای پوشش تفلونی منتقل شده و در نتیجه جریان برق ایجاد می‌شود.

این دستگاه متشکل از یک ورق از نانولوله‌های کربنی، پوشش پلیمری و ذرات کربنی ۲۵۰ میکرومتری است. هر یک از این ذرات قادر به تولید ۰.۷ ولت الکتریسیته هستند. کوچک بودن این ذرات نیاز به استفاده از هرگونه سیم را از بین می‌برد.


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برق فناوری نانو نانولوله نانولوله ها تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای ۸ شهر اصفهان سالم است

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۴ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت ۹ صبح چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت با میانگین ۸۵ وضعیت قابل قبول را نشان می دهد.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ساعت انتشار این گزارش در ایستگاه خیابان‌های ۲۵ آبان و پروین اعتصامی با ۸۵، میدان انقلاب ۸۰، پارک زمزم ۸۱، بزرگراه خرازی ۸۸، خیابان زینبیه و سپاهان‌شهر ۸۲، خیابان فرشادی ۷۷، فیض ۷۴، بولوار کاوه ۷۳، کردآباد ۷۵ و ایستگاه ولدان ۹۰ AQI در وضعیت قابل قبول است.

شاخص هوای اصفهان همچنین در ایستگاه دانشگاه صنعتی با عدد ۱۰۴ و خیابان احمدآباد ۱۳۳ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس است.

امروز شاخص هوا در خمینی‌شهر با میانگین ۷۰، زرین‌شهر ۷۴، کاشان و شاهین‌شهر ۶۳، قهجاورستان ۸۲، مبارکه ۹۱ و نجف‌آباد با میانگین ۷۳ در وضعیت قابل قبول و سجزی با ۱۵۲ AQI ناسالم برای عموم شهروندان ثبت شد. ایستگاه سنجش آلودگی هوای منطقه صنعتی دولت آباد قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳)، دی اکسید نیتروژن (NO۲)، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه های پایش هوا، ثبت می شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 6093785

دیگر خبرها

  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • ببینید/«کیت انتقال ژن» چیست؟
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • هوای ۸ شهر اصفهان سالم است
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد