Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کشورهای دنیا پند ماهی است که واکسیناسیون عمومی کرونا  را آغاز کرده اند اما با توجه به جمعیت بسیار زیاد مردم دنیا، مراکز درمانی برای اجرای سریع این برنامه کافی نیستند به همین دلیل دولت ها در حال تبدیل مراکز خرید، موزه ها و کافه ها به مراکز موقت واکسیناسیون هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی ماه های اخیر تصاویر زیادی از مراکز واکسیناسیون در سرتاسر دنیا منتشر شده که برخی از آن ها نامتعارف تر از بقیه هستند.

در ادامه نگاهی به آن‌ها خواهیم انداخت.

در ایتالیا واپورتو‌های معروف ونیز به یکی از مراکز واکسیناسیون در این کشور بدل شده اند. واپورتو یا اتوبوس دریایی نوعی کشتی مسافربری و یکی از وسایل نقلیه عمومی شهر ونیز است.

در انگلیس، بعضی مردم واکسن کرونای خود را در یک کلیسای جامع ۸۰۰ ساله دریافت می‌کنند. به علاوه در آنجا همزمان ارگ نواخته می‌شود تا به آرام شدن آن‌ها کمک شود.

مقامات بهداشتی لندن بعضی اتوبوس‌های معروف دو طبقه‌ی این شهر را به مراکز سیار واکسیناسیون تبدیل کرده اند.

مراکز حمل و نقل به طور کلی در همه جای دنیا به یکی از مکان‌های در دسترس برای دریافت واکسن بدل شده اند. مانند این ایستگاه قطار در منهتن که یکی از مراکز واکسیناسیون عمومی در آمریکا شده است.

در کشور اروپایی کوچک مونته نگرو، پزشکان شخصاً خود را به دور افتاده‌ترین مناطق این سرزمین می‌رسانند تا واکسن کرونا را به دست ساکنین این مناطق برسانند.

در قزاقستان مقامات بهداشتی یک فروشگاه مواد غذایی و یک مرکز خرید را به مرکز واکسیناسیون تبدیل کرده اند.

در شهر نیویورک، افراد ۱۸ سال و به بالا می‌توانند واکسن کرونای خود را زیر مجسمه‌ی ۲۸ متری یک نهنگ آبی که از سقف موزه تاریخ طبیعی این شهر آویزان شده، دریافت کنند.

در صربستان یک رستوران محلی با ارائه‌ی یک وعده غذای رایگان در ازای دریافت واکسن، مشتریان خود را ترغیب به واکسینه شدن می‌کند.

در لاس وگاس قرار است جلوی یک استریپ کلاب یک کلینیک سیار راه اندازی شود. صاحب این کلاب می‌گوید مشتریانی که در این کلینیک واکسینه شوند در ازای آن از مزایایی همچون دریافت کارت عضویت ویژه‌ی کلاب و تماشای اجرای رقصنده‌های واکسینه شده برخوردار خواهند شد.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا عجیب مراکز واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۶۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان