Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «لوید آستین» در جلسه‌ای روز پنجشنبه در کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا تصریح کرد در بودجه سال مالی ۲۰۲۲ پنتاگون منابعی برای مقابله با توانمندی‌های موشکی ایران اختصاص داده شده است.

در این جلسه که برای بررسی بودجه پنتاگون در سال مالی ۲۰۲۲ در حال برگزاری است گفت تمرکز بودجه بر مسائل فضایی، پدافند موشکی و سنسورهای پیشرفته‌تر متمرکز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوید آستین در ادامه تصریح کرد این پیشنهاد بودجه به مقابله با توانمندی‌های روزافزون کشورهایی مانند کره شمالی و ایران در زمینه موشک‌های بالیستیک کمک خواهد کرد.

وزیر دفاع آمریکا گفت: «ایران در راستای تلاش برای تهدید همسایگانش در منطقه به پیشبرد برنامه‌های هسته‌ای و موشکی خود و حمایت از گروه‌های نیابتی بی‌ثبات‌کننده در خاورمیانه ادامه می‌دهد.» 

آستین در ادامه گفت: «ما از سوی کره شمالی که برنامه‌های بلندپروازانه‌ای برای امکان حمله به خاک آمریکا دارد هم با چالش‌های مواجه هستیم.»

وزیر دفاع آمریکا در بخش دیگری از این جلسه گفت: «ما کماکان سیاست حفظ توانمندی‌های خود برای مهار ایران در خاورمیانه را ادامه خواهیم داد.»

مقابله با چین، بخشی دیگر از برنامه‌های آمریکا در بودجه ۲۰۲۲ پنتاگون را تشکیل می‌دهد.

یک روزنامه آمریکایی چندی پیش با استناد به برنامه‌های پیشنهادشده در بودجه پیشنهادی دولت آمریکا برای سال مالی ۲۰۲۲ نوشته وزارت دفاع آمریکا تمرکزش را بر جنگ احتمالی با چین قرار داده است.

دولت جو بایدن چند هفته پیش بودجه سال مالی ۲۰۲۲ را تقدیم کنگره آمریکا کرد. در این بودجه ۷۱۵ میلیارد دلار بودجه برای وزارت دفاع آمریکا در نظر گرفته شده بود.

روزنامه نیویورک‌تایمز که به تحلیل بودجه پنتاگون پرداخته می‌نویسد با آنکه بودجه ارتش آمریکا بابت آموزش نیروهای امنیتی افغانستان اندکی افزایش خواهد یافت، اما هزینه این وزارتخانه برای انجام عملیات‌های رزمی با کاهش ۲۱ درصدی مواجه شده و به ۱۸.۴ میلیارد دلار رسیده است. 

نیویورک‌تایمز نوشته بودجه نیروهای مسلح، تغییر تمرکز دولت «جو بایدن» از مبارزه با گروه‌های شورشی و حرکت به سمت اختصاص منابع برای آمادگی جهت بروز جنگ‌های متعارف احتمالی با کشورهای مجهز به کشتی‌ها و هواپیماهای پیشرفته را نشان می‌دهد. چین، در صدر این کشورها قرار دارد.

مطابق این گزارش، ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی آمریکا همگی در حال برنامه‌ریزی‌ بر روی تسلیحات هایپرسونیک هستند: موشک‌هایی با کلاهک‌های انفجاری متعارف که قادرند با سرعت فراتر از صوت حرکت کرده و اهدفی را که قبلاً هدف‌گیری آنها فقط با موشک‌های کروز یا موشک‌های بالیستیک هسته‌ای امکان داشت، نابود کنند. 

نیویورک‌تایمز نوشته با توجه به آنکه ایالات متحده آمریکا اوت ۲۰۱۹ از «پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد» خارج شد ارتش این کشور ساخت توپخانه‌های راکتی با بردهایی که قبلاً به موجب این معاهده ممنوع بود را ادامه می‌دهد.

پنتاگون قرار است ۴۸ جنگنده اف‌-۳۵ برای نیروی هوایی، ۳۷ فروند برای نیروی دریایی و تفنگداران دریایی خریداری کند.

پیش از این هم منابع خبری گزارش داده بودند یگان ویژه نیروی دریایی آمریکا قصد دارد تمرکزش را از ادعای «مبارزه با تروریسم» به سمت مقابله با تهدیدهای ناشی از قدرت‌های جهانی مانند چین و روسیه تغییر دهد. 

خبرگزاری آسوشیتدپرس اردیبهشت‌ماه سال جاری گزارش داد یگان ویژه نیروی دریایی آمریکا در حال انجام تغییراتی عمده برای ارتقاء رهبری و توسعه توانمندی‌های تکاوری خود جهت مقابله با «تهدیدهای چین و روسیه» است.

مطابق این گزارش، طرح جدید قرار است ترکیب تیم‌های یگان ویژه نیروی دریایی آمریکا را به گونه‌ای تغییر دهد که آنها را «کشنده‌تر و پیشرفته‌تر» کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پنتاگون لوید آستین وزیر دفاع آمریکا سال مالی ۲۰۲۲ نیروی دریایی دفاع آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرآشپز پخت تورم در ایران

سال‌ها است که تورم به عنوان یکی از معضلات اصلی اقتصاد ایران، مردم را رنج می‌دهد. در هر دوره انتخاباتی، مهار تورم به عنوان یکی از شعار‌های اصلی نامزد‌ها به گوش مردم می‌رسد. اما در عمل، گویی این وعده‌ها رنگ واقعیت به خود نمی‌بینند.

به گزارش اکوایران، یکی از ریشه‌های اصلی این معضل، ناترازی در نظام بانکی کشور است. تا زمانی که این ناترازی به طور کامل برطرف نشود، هرگونه تلاشی برای مهار تورم ناکام خواهد ماند. اما چرا با وجود آگاهی از این موضوع، تاکنون اقدام موثری برای حل این مشکل انجام نشده است؟

در قسمت دهم از مجموعه «فارکست بانکداری» به بررسی این موضوع می‌پردازیم. فرهاد نیلی، اقتصاددان و سید حمید پورمحمدی، معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه، در این برنامه درباره ریشه‌های این معضل و راهکار‌های مدنظر بحث می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامی
  • سرآشپز پخت تورم در ایران
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • بلینکن: چین می‌تواند نقش میانجی‌گر را در خاورمیانه ایفا کند
  • رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین
  • ناکامی پلیس آمریکا در مهار اعتراضات ضد صهیونیستی