Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، سیدابراهیم رییسی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) در جمع صدها نفری علمای اهل سنت اقصی نقاط کشور اظهار داشت: وضع معیشتی مردم به هیچ وجه قابل قبول نیست و مشکل فقر، مردم را رنج می‌دهد. 

وی با بیان اینکه مشکل کسب و کار و نبود ثبات در بازار و اقتصاد به نحوی است که زندگی مردم قابل پیش بینی نیست و باید اقتصاد قابل پیش بینی باشد، گفت: نه فقط معیشت بلکه اعتماد مردم که پشتوانه هر دولت و مسئول است آسیب دیده است و سرمایه اجتماعی همواره پشتوانه بزرگی برای دولتمردان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تاکید بر اینکه یک رنج مشترک داریم و این ما را کنار هم قرار داده است اظهار داشت: مردم کمبودها را می فهمند ولی تبعیض را نمی پسندند و آنچه قطعی است این است که هزار سال شیعه و سنی کنار هم زندگی می‌کنند و سیزده هزار شهیدان اهل سنت در کنار شهدای شیعه از این کشور صیانت و حراست کرده‌اند و پشتوانه نظام اسلامی و انقلاب بودند و نفس واحدی هستند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ضمن تاکید بر اینکه نقطه محوری در این کشور و در ایجاد تحول عدالت است، تصریح کرد: تحول ضروری است و باید حتما شرایط فعلی را متحول کنیم و شرایط فعلی در وضع کار و زندگی مردم قابل قبول نیست. محور تحول اجرای عدالت خواهد بود و هرجا بی‌عدالتی است باید مورد تجدیدنظر قرار گیرد و تبعیض‌های گویشی و اقلیمی و بین منطقه اهل سنت و شیعه پسندیده نیست و باید حقیقتا توزیع ظرفیت در کشور عادلانه باشد.

رییسی با بیان اینکه اگر دانشگاه نسبت به تربیت نیروی انسانی اقدام می‌کند باید زمینه اشتغال و افزایش بهره‌وری در کار دیده شود، تصریح کرد: اگر در کنار دادن فوق لیسانس و لیسانس اشتغال ایجاد نشود، فارغ التحصیلان بیکار به مساجد مراجعه می‌کنند و جویای کار هستند در الی که 40 درصد ظرفیت تولیدی کشور معطل است.

وی افزود: در این مدت کوتاه به قدر تمام روسای قوه قضائیه بعد انقلاب در بخش های مختلف کشور سفر کرده‌ام و امروز ظرفیت‌های مهم اقتصادی زیادی در کشور است و حلقه مفقوده مدیریت کارآمد جهادی است تا این ظرفیت‌ها را عادلانه تقسیم کند و نیروی انسانی کارآمد را به کار گیرد تا هیچ کسی اعم از شیعه و سنی و سیستانی و بلوچ و کرد و ترک و بوشهری و کرد محزون نباشند که چرا کار نیست. 

وی با بیان اینکه برای هر ایرانی، ایرانی بودن کافی است تا از همه حقوق شهروندی برخوردار باشد تا همه حقوقش تضمین شود و حق برای مردم و تکلیف برای دولت است، بیان داشت: در کشور شهروند درجه یک و دو نداریم و همه شهروند درجه یک هستم و این حقی است که خدا و قانون اساسی و خود ایرانی بودن برای هر ایرانی قرار داده است. 

رییسی با تاکید بر اینکه عدالت بدون مردم‌سالاری دینی امکان‌پذیر نیست و عدالت مردم‌سالاری می‌خواهد و می‌طلبد کسی بی‌لکنت زبان حقش را بیان کند و حقش داده شود، اظهار داشت: به دوستان دادگستری می‌گویم به کسی که با زبان محلی می آید و نه زبان حقوقی دارد حقش را بگیرد و نه پول دارد وکیل بگیرد، انتظار از قلم شما قلم عادلانه است و نباید آرام ننشست تا حقش داده شود. 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ضمن تاکید بر اینکه ما در اجرای عدالت عقب ماندگی داریم گرفت: را عقب ماندگی این است که همه مردم شرکت کنند و  اگر رای مردم به من تعلق گرفت با علمای اهل سنت تازه کارم شروع می شود و باید گله های مردم و نخبگان باشد شنیده شود  و دولت مردمی باید با مردم کار کند و پیش برود و به نتیجه برسد و گره زندگی مردم با توکل به خدا و اعتماد به داشته های بسیار باز می شود.

رییسی با تاکید بر اینکه امید از دست رفته باید برگردد و این امید با سخنرانی بر نمی‌گردد بلکه با عمل و اجرا برمی‌گردد،‌ گفت: این امید قابل برگشت است و باید امروز اعتماد مردم به نظام و دولتمردان باید حاصل شود و این اعتماد زمانی حاصل می شود که همراه با اقدام و عمل باشد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ضمن تاکید بر اینکه فقر برای مردم قابل تحمل نیست و باید فقر را از چهره زیبای کشور بزداییم و تبعیض و فاصله‌های طبقاتی محصول بی‌عدالتی است، گفت: ‌البته درمورد عدالت زیاد می‌توان صحبت کرد ولی در اجرا اگر کسی بتواند اصحاب ثروت و قدرت و پارتی و ارتباطات ناسالم را کار بزند و دولت مردمی پایان فساد و رانتخواری شود مردم به اجرای عدالت امیدوار می شوند و قطعا برکات الهی نازل خواهد شد.

وی تاکید کرد: کارگزار نمی‌تواند در تهران بنشیند و برای همه مناطق تصمیم بگیرد و یکی از موفقیت‌‌های علمای شیعه و سنی به دلیل این است که در درون مردم هستند و با مردم ارتباط دارند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ضمن تاکید بر اینکه انسجام ما برای دنیا پیام دارد که ما در کنار هم هستیم و مشکلاتمان را باهم حل خواهیم کرد،‌ گفت: هرچه انسجام بین دولت و ملت و علما بیشتر شود در گره گشایی زندگی مردم تاثیرگذار است و به مردم و جوانان که حالشان گرفته شده و ناامیدند بگویید در انتخابات شرکت کنند چون رای بالای به دولت پشتوانه بسیار مهمی برای کارآمدی دولت است.

رییسی تاکید کرد: دولت ما دولت منت‌گذار نخواهد بود و ان‌شاءلله دولت خدمتگزار خواهد بود.

پربیننده ترین تیتر یک سایت رهبر انقلاب +عکس هشدار روسیه به اعضای شورای حکام درباره برجام فوری / حسن نصرالله: از ایران بنزین می‌خریم سیلی امانوئل مکرون از زاویه جدید! +فیلم همتی: سقوط بورس به دلیل دعوای وزیر اقتصاد و وزیر نفت بود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری 1400 انتخابات ۱۴۰۰ جمهوری ضمن تاکید کاندیدای انتخابات زندگی مردم اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۶۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت بسترساز جهش تولید است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند و یکی از اقدامات مهم در این بین مانع‌زدایی، جلوگیری از مداخلات بی‌معنای ادارات در حوزه تولید و باز کردن قفل و زنجیرها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته گرامیداشت کار و کارگر، در مراسم «اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به واحدهای تولیدی نمونه کشور و اظهار کرد: هنر نزد مردان و زنانی است که شیره جان‌شان را مصروف اعتلای عزت انسانی می‌کنند.

وی بیان‌داشت: کار و تولید برای انسان شرف، عزت، اقتدار و ثبات است و بستر بالندگی وی را فراهم می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دستان توانمند بانوان ایرانی قابل ستایش، تقدیر و تشکر است، ادامه‌داد: دنیا بداند که زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه‌های دینی ما از منزلت بالایی برخوردار است و بر اساس آنچه که از قرآن آموخته‌ایم در آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد.

مرتضوی تصریح‌کرد: یکی از جلوه‌های پرهیزکاری، تلاش، توسعه اشتغال، دستگیری از نیازمندان و کوشش است.

وی با بیان اینکه حضور بانوان در عرصه‌های مختلف اهمیت بسیار دارد، تاکید کرد: از مجموع ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، حدود سه میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن داریم و در حوزه‌های آموزش و پرورش، پرستاران و اساتید دانشگاه نیز زنان جز سرآمدان جامعه هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه‌کرد: در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته تقسیم می‌شود؛ اقتصاد دولتی که دایره شمول آن بخش از اقتصادی است که به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد. بخش‌های دیگر نیز اقتصاد خصوصی و تعاونی است. تقریباً می‌توان گفت از منظر قانون اساسی باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد.

مرتضوی با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، اظهار داشت: رهبری فرمودند که جهش با رشد متفاوت است. یعنی یک حرکت بزرگ و خارق‌العاده که نشان از جهش و پرش داشته باشد و این کار نیاز به کوشش دارد.

وی بیان‌داشت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند. یکی از اقدامات مهم که در این بین باید انجام شود مانع زدایی و رفع موانع تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح‌کرد: جلوگیری از مداخلات بی معنای ادارات در حوزه تولید، باز کردن قفل و زنجیرها نیز جز کارهایی است که دولت باید انجام دهد تا فرمایش رهبر معظم انقلاب به بهترین شکل انجام شود.

مرتضوی خاطرنشان‌کرد: ما به عنوان کارگزار دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارآفرینان و کارگران را به گرمی در این حوزه بفشاریم.

وی افزود: موضوع دیگر مشارکت مردم است. جهش تولید بدون مشارکت مردم عملی نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به مردم بسپاریم، مفاسد و مشکلات اقتصادی پاک می‌شود، زیرا بخش خصوصی دلسوز سرمایه خود است و آستین همت بالا می‌زند و کار می‌کند.

در این مراسم از ۱۴ بانوی نمونه در واحدهای تولیدی با حضور وزیر تعاون تجلیل شد.

کد خبر 748730

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند