Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان گفت: مشارکت بالا در انتخابات پیش‌رو امید را به بدنه اجتماعی کشور باز می‌گرداند.

حامد ویس‌کرمی امروز بیستم خردادماه در جمع خبرنگاران که به میزبانی خبرگزاری تسنیم لرستان برگزار شد، اظهار کرد: لرستان یکی از استان‌های پرجمعیت است که نیمی از جمعیت این دیار را جوانان زیر ۳۰ سال تشکیل می‌دهد و این یک ظرفیت بی‌بدیلی است که نیروهای انسانی جوان، توانمند، باعزت و پرشور و کسانی که دغدغه توسعه لرستان را دارند بخش عظیمی را از بافت جمعیتی را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروز شاهدیم که در کشور دومین استان بیکار هستیم و این به‌خوبی نشان می‌دهد که ظرفیت جوان به‌خوبی دیده نشده و مغفول مانده است، اضافه کرد: این هشت دولت گذشته آن اقداماتی که برای توسعه و ایجاد اشتغال باید انجام می‌دادند در لرستان انجام ندادند و این یک مطالبه است.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان گفت: انتظار داریم از دولت بعدی به‌ویژه دولت آقای رئیسی که به‌صورت ویژه به این موضوع در لرستان بپردازد.

جوانان لرستانی از توانمندی‌های روحی، فکری و جسمی بالایی برخوردارند

ویس‌کرمی بیان کرد: این در حالی است جوانان لرستانی از توانمندی‌های روحی، فکری و جسمی بالایی برخوردارند و در عرصه علم و فناوری جوانان لرستانی اختراعاتی را ثبت کردند اما چون مورد حمایت مسئولان زیربط قرار نگرفتند اختراع آنان تجاری‌سازی نشده تا به تولید انبوه برسد.

وی اظهار کرد: در عرصه‌های مختلف ورزشی ورزشکاران لرستانی صاحب رتبه‌های ملی و بین‌المللی هستند که با اتکا به ظرفیت خود به این مرتبه رسیدند و دولت وظیفه دارد از این قشر حمایت کند.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان با بیان اینکه لرستان ظرفیت‌های زیادی در حوزه کشاورزی استان نهفته است، افزود: ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان وجود دارد که ۷۶ درصد از این اراضی کشاورزی دیم و تنها ۲۴ درصد به‌صورت آبی کِشت می‌شود و این متأسفانه نشان از بی‌توجهی به پتانسیل بالای کشاورزی در استان است که منجر به هدر رفت منابع کشاورزی این دیار شده است.

دو مطالبه جدی لرستان در بخش آب

ویس‌کرمی در دولت‌های پیشین شاهدیم که این رقم پس از گذشت ۴۲ سال از عمر انقلاب و هشت دولت ثابت است، افزود: ۱۱ درصد آب‌های شیرین کشور به لرستان اختصاص دارد و این موضوع لرستان را به لحاظ کشاورزی به استانی خاص تبدیل کرده است، لرستان پس از استان‌های شمالی استان، پرباران‌ترین استان کشور است و این در حالی است روان‌آب‌ها از لرستان خارج و حقابه استان تضییع شده و باید توسط دولت جدید مدنظر قرار گیرد و این یکی دیگر از مطالبات عمومی این استان است.

وی خاطرنشان کرد: امروز دو مطالبه در حوضه آب داریم که یکی افزایش حقابه لرستان و دوم اینکه مسئولین از حقابه موجود هم استفاده لازم را کنند.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان اضافه کرد: لرستان دارای اقلیمی چهارفصل است و در هر نقطه‌ای از استان برای گردش اقتصادی بالا در بخش کشاورزی ظرفیت وجود دارد.

لرستان استانی استراتژیک به لحاظ راه‌های ترانزیتی و کشاورزی است

ویس‌کرمی با بیان اینکه لرستان در بخش باغات دارای ظرفیت بالایی است و رتبه‌های خاصی در کشور دارد، انارستان کوهدشت، باغات انجیر پل‌دختر، باغات گردو الشتر و باغات سیب بروجرد و تولید حبوبات در دلفان از جمله این ظرفیت‌هاست، تصریح کرد: متأسفانه پس از گذشت سال‌ها در بخش صنایع تبدیلی کشاورزی که می‌تواند منجر به ارزش افزوده شود ضعف جدی داریم و قطعاً دولت آیت‌الله رئیسی در این راستا برنامه جدی خواهد داشت.

وی عنوان کرد: راه‌ها و مزیت‌های مواصلاتی در کریدور شمال به جنوب، غرب به شرق و ... و در محیط هفت استان همسایه احاطه شده و دسترسی سریع به استان‌های مرزی داریم و همه این ویژگی‌ها می‌تواند لرستان را برای حرکت به سمت ایجاد مرکز قطب ترانزیتی در کشور تبدیل کند.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان خاطرنشان کرد: به لحاظ آثار تاریخی و طبیعی آثار زیادی وجود دارد که ثبت ملی شدند اما به لحاظ گردشگر و توریست خارجی در رتبه‌های پایین جدول در کشور قرار داریم و سؤالی که به اذهان متبادر می‌شود این است که چرا لرستان با این همه ظرفیت در حوزه گردشگری و سایر حوزه‌های بیان شده که می‌تواند فعالیت‌های اقتصادی منجر به ایجاد اشتغال پایدار شود توسط دولت‌های گذشته نادیده گرفته شده است.

ویس‌کرمی ادامه داد: موسیقی لرستان همخوانی خاصی با فطرت انسانی دارد و امکان فرهنگ‌رسانی قوم بزرگ لر را به سایر اقوام دارد اما آن‌چنان‌که شایسته بادش مورد توجه قرار نگرفته است.

توجه به صنایع و اشتغال پایدار از اولویت‌های دولت آیت‌الله رئیسی در لرستان

وی درباره ظرفیت صنعت در لرستان با بیان اینکه این استان در بحث معادن یکی از ظرفیت‌های اصلی کشور محسوب می‌شود، گفت: لرستان ۲۴ درصد سنگ‌های تزئینی کشور و سه درصد سنگ‌های تزئینی دنیا را دارد اما در حوزه معدن شاهد خام‌فروشی هستیم.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان تصریح کرد: بخش عمده‌ای از واحدهای لرستان تعطیل و نیمه تعطیل هستند و ضرورت دارد این واحدها تعیین تکلیف شود که یکی از برنامه‌های دولت آیت‌الله رئیسی همین موضوع است.

ویس‌کرمی با اشاره به اینکه تکمیل واحدهای نیمه‌تمام و بازگشایی واحدهای تعطیل صنعتی از اولویت‌های دولت آیت‌الله رئیسی در بخش صنعت است، بیان کرد: در دولت آیت‌الله رئیسی توجه به صنایعی که ایجاد ارزش‌افزوده کند و منجر به اشتغال پایدار باشد خواهد شد.

عدم جذب سرمایه‌گذار ملی و بین‌المللی در بخش تولید در لرستان

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از چالش‌های اساسی لرستان در بخش تولید عدم جذب سرمایه‌گذار ملی و بین‌المللی به‌ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی است، بیان کرد: لرستان نتوانسته است جایگاه خود را در این بخش پیدا کند و این در حالی است که می‌شود با ارتباط با سفارت‌خانه‌ها و سرکنسولگری‌ها و نمایندگی کشورهای دیگر نسبت به جذب سرمایه‌گذار خارجی با توجه به ظرفیت‌های لرستان اقدام کرد.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان توسعه و گسترش فضاهای مناسب شهری با هدف جذب گردشگر، تأسیس و بازسازی مجموعه‌های گردشگری و تفریحی در حوزه‌های شهری و حومه شهر، تبلیغ ظرفیت‌های گردشگری لرستان در سطح ملی و بین‌المللی، ایجاد مرکز تخصصی مردم‌شناسی در لرستان و حمایت از سرمایه‌گذار داخلی و خارجی از جمله برنامه‌های آیت‌الله رئیسی در لرستان برشمرد و با بیان اینکه یکی از ظرفیت‌های مغفول مانده در لرستان انرژی است، بیان کرد: این استان در بخش نفت و گاز دارای ذخایری است و این فرصت را در لرستان ایجاد کرده که در ارتباط با خطوط انتقال نفت و خط اتیلن زمینه را برای بهره‌وری استان در این حوزه به شکل مناسب‌تری ایجاد کند و این یکی از برنامه‌های دولت آیت‌الله رئیسی در لرستان خواهد بود.

ویس‌کرمی گفت: توسعه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی، ایجاد پایانه صادراتی کشاورزی، صنعتی و صنایع سنگ و... از دیگر برنامه‌های دولت آیت‌الله رئیسی در لرستان خواهد بود.

ساخت چهار میلیون واحد مسکونی در کشور از اولویت‌های دولت رئیسی است

وی با اشاره به اینکه توجه به ساخت مسکن محرومان از برنامه‌های جدی دولت آیت‌الله رئیسی است، خاطرنشان کرد: ساخت چهار میلیون واحد مسکونی در کشور ازجمله برنامه‌های مهمی است که پیگیر خواهد بود، با توجه به اینکه لرستان از این لحاظ دارای رتبه‌های پایین در کشور است قطعاً در بحث ساخت مسکن مورد توجه دولت آیت‌الله رئیسی قرار خواهد گرفت.

حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های اخذ رأی کلید رهایی مردم از مشکلات معیشتی و اقتصادی است

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان در خصوص سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با تأکید بر اینکه حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های اخذ رأی کلید رهایی مردم از مشکلات معیشتی و اقتصادی خواهد بود، تصریح کرد: انتخاب اصلح می‌تواند کشور و لرستان را در ریل توسعه و پیشرفت قرار دهد و سبب اقتدار بیشتر کشور شود.

ویس‌کرمی بیان کرد: در این رویداد حساس انتخاب فردی از جنس مردم، فسادستیز، عدالت‌خواه عدالت‌طلب ضروری است تا بتواند مردم را به سمت صلاح و توسعه سوق دهد و آیت‌الله رئیسی دارای این خصوصیات است.

وی با بیان اینکه کارنامه درخشان آیت‌الله رئیسی در مسئولیت‌های گذشته جلوی چشم مردم، کنشگران اجتماعی، اقتصادی و سیاسی بوده و قابل ملاحظه است، گفت: آیت‌الله رئیسی با درد مردم آشناست و دارای مدیریت جهادی و تحول‌گراست که به دنبال ایجاد تحول در مدیریت و حوزه عملکردی است و در برخورد با فساد قاطعیت لازم را دارد بطوریکه فسادستیزی وی به‌شدت مورد توجه مردم قرار گرفته است و در کارهایش شفافیت لازم وجود دارد.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان تأکید کرد: به‌عنوان رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان همه مردم، گروه‌ها، اقشار، احزاب و فعالین سیاسی و اجتماعی را به حضور گسترده در انتخابات دعوت می‌کنم چرا که این مهم مسیر رشد و توسعه و شکوفایی را برای کشور هموار خواهد کرد.

مشارکت بالا در انتخابات پیش‌رو امید را به بدنه اجتماعی کشور باز می‌گرداند

ویس‌کرمی تصریح کرد: مشارکت بالا در انتخابات پیش‌رو امید را به بدنه اجتماعی کشور بازمی‌گرداند.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در لرستان گفت: هدایت دل مردم به سمت انتخاب کاندیدای اصلح از وظایف اصلی ستادهای انتخاباتی مختلف در لرستان است و قطعاً آیت‌الله رئیسی کاندیدای اصلح ۱۴۰۰ برای ریاست‌جمهوری است.

وی تصریح کرد: همه ما موظف هستیم تا تمام تلاش خود را بکار گیریم تا مشارکت عمومی را در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را افزایش دهیم چراکه معتقدیم نقش مشارکت بالای عمومی در روی کار آمدن دولتی مقتدر در عرصه ملی و بین‌المللی مؤثر خواهد بود.

ویسکرمی با اشاره به ۴۳ ستاد مردمی سید ابراهیم رییسی در لرستان افزود: تعداد بالای ستادهای یک نامزد انتخاباتی نشان از اقبال مردم است، همه ستادهای آقای رئیسی هم‌دل و یک‌صدا هستند و از امروز تمامی بنرهای ایشان از سطح شهرها جمع‌آوری خواهد شد و هزینه آن صرف امور نیازمندان می‌شود چرا که هدف این نامزد انتخاباتی که خدمت به مردم می باشد.

وی اظهار کرد: آیت الله رئیسی با هدف کاهش فاصله طبقاتی در انتخابات حضور پیدا کرده، حضور آیت الله رئیسی زمینه سازی حضور نخبگان در عرصه فعالیت های اجتماعی است.

آیت‌الله رئیسی فیلتر را از رفاه و معیشت مردم برمی‌دارد

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی رئیسی در لرستان افزود: دولت آیت الله رئیسی اعتلای فرهنگ را بنا خواهد کرد و در واقع دولت سید ابراهیم رئیسی خواهد آمد تا فیلتر را از رفاه و معیشت مردم بردارد.

وی عنوان کرد: فرصت‌ها و ظرفیت‌ها در استان لرستان عامل توسعه نیافتگی نیستند، عامل توسعه نیافتگی در استان لرستان نبود مدیران جهادی و دلسوزی است که نتوانستند این ظرفیت‌ها را تبدیل به فعلیت کنند.

ویسکرمی بیان کرد: آیت الله رئیسی به دولت در آکواریوم خاتمه خواهد داد، آیت الله رئیسی دولت را شفاف خواهد کرد تا عملکرد مدیران جهادی در اختیار مردم قرار بگیرد چرا که با وجود مدیران جهادی امکان بروز فرصت‌ها در میدان عمل وجود دارد.

توسعه در استان لرستان باید از آمار و کاغذ خارج شود

وی گفت: معتقد هستم برنامه‌های توسعه استان باید مورد تجدید نظر قرار بگیرد، توسعه در استان لرستان باید از آمار و کاغذ خارج شود.

ویسکرمی تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلاتی که در کشور به ویژه در استان لرستان همواره در طول همه دولت‌های گذشته با آن مواجه بوده‌ایم آمارهای روی کاغذ و اتفاقاتی است که در جامعه بروز پیدا نکرده است.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی رئیسی در لرستان خاطر نشان کرد: حتما در طول هفته آتی رویدادهای انتخاباتی در سطح استان با حضور کلیه ستاد های مردی و حضور حداکثری مردم انجام می‌شود که شاهد خروش نمادین مردم استان در کف خیابان‌ها باشیم و همه مردم نظرشان را نسبت به آیت الله رئیسی اعلام کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دولت آیت الله رئیسی ملی و بین المللی استان لرستان سرمایه گذار مشارکت بالا ظرفیت ها ویس کرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین هاشمی‌طبا به دولت رئیسی

به گزارش «تابناک» ، مصطفی هاشمی طبا در روزنامه شرق نوشت: مگر نه اینکه باید با حسن ظن با آدم‌ها روبه‌رو شد و مگر اصل بر برائت نیست؟ مگر می‌شود مردم آدم‌هایی را انتخاب کنند که خوب نباشند و مراکز نظارتی آدم‌هایی را تأیید کنند که خوب نباشند؟

با تأیید اصل خوبی آدم‌ها فقط می‌خواهیم ببینیم این وعده‌ها چه سرانجامی یافته است.

۱- ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال
۲- ایجاد سالانه یک میلیون شغل
۳- اصلاح نظام بانکی کشور
۴- تک‌رقمی‌شدن تورم
۵- توجه به معیشت و حقوق پزشکان و پرستاران
۶- اجرای خصوصی‌سازی واقعی
۷- استفاده از ۷۰ درصد ظرفیت خالی اقتصاد کشور
۸- مداخله‌نکردن دولت در بازارها
۹- حل مشکل حاشیه‌نشینان
۱۰- نظارت دقیق در زنجیره تأمین، تولید و توزیع کالا
۱۱- جذابیت‌زدایی از سرمایه‌گذاری در حوزه‌های غیرمولد
۱۲- جلوگیری از هدایت سرمایه‌ها به سمت بازار ارز، طلا و زمین
۱۳- اصلاح چندنرخی‌بودن ارز
۱۴- تولید نهاده‌های دامی مورد نیاز در داخل کشور
۱۵- قطع وابستگی سفره مردم به خارج
۱۶- وعده‌های وزیر ارتباطات و فناوری (۶ مورد)
۱۷- وعده‌های وزیر امور اقتصادی و دارایی (۵ مورد)
۱۸- وعده‌های وزیر امور خارجه (۲ مورد)
۱۹- وعده‌های دیگر وزرا چند ده مورد

البته فهرست وعده‌ها بسیار است و در نگاه اول هم می‌توان آنهایی را که کلی گفته شده، غربال کرد؛ ولی برخی وعده‌ها آن‌قدر با استحکام لفظ و عدد دقیق گفته می‌شود که جای تردید باقی نمی‌گذارد. فقط از این تعجب می‌کنم که ظرفیت دهان ما تا چه اندازه بزرگ است که این‌همه امر مهم و با حجم وسیع در آن جای می‌گیرد.

اینکه می‌گویند آیا می‌توان ظرفی پیدا کرد که هرچه در آن بریزیم، پر نشود، ظاهرا مصداق آن دهان ماست؛ مثلا دبیر مناطق آزاد چندی پیش گفتند که اماراتی‌ها صد میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در کیش می‌کنند و چینی‌ها رقم بسیار بیشتر (البته عدد را هم گفتند) حال در ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ مراسمی از بسته‌های امکان سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد بهره‌برداری کردند. این کار مثل آن است که انسان نیازهای زندگی را ردیف کند و بگوید چه کسی حاضر است این کارها را برای من انجام دهد. این کار ایشان یعنی تکذیب همه سرمایه‌گذاری‌هایی که قبلا گفته بودند، به‌علاوه سرمایه‌گذار خود باید بداند چه کاری می‌خواهد بکند و نه آنکه بسته طرح به او بدهیم و بگوییم تشریف بیاورید و با مراسم رسمی و پرده‌برداری این بسته‌های نه‌چندان مورد علاقه سرمایه‌گذاران را رونمایی کنیم. مگر نمی‌شود بدون پرده‌برداری آنها را منتشر کرد. ظاهرا اصل بر پرده‌برداری است و نه عمل.
یا جناب وزیر صمت در شهریورماه در حضور مقام محترم ریاست‌جمهوری گفتند صد هزار اتومبیل برقی در راستای کاهش آلودگی هوا تا پایان سال ۱۴۰۲ تولید و به مردم عرضه می‌شود. صرف‌نظر از اینکه با ۱۵ میلیون اتومبیل موجود درون بدسوز و سالی یک میلیون تولید اتومبیل درون بدسوز داخلی این وعده کمکی به تلطیف هوا نمی‌کند؛ ولی به هر حال بازشدن پای اتومبیل برقی به کشور خوب است؛ ولی آن صد هزار اتومبیل برقی کجاست؟

البته ما و مردم به شنیدن این وعده‌های بی‌انتها عادت کرده‌ایم و مردم هم باور ندارند که بتوان این‌همه کار انجام داد؛ ولی از نظر روان‌شناختی مردم دوست دارند وعده‌های شیرین بشنوند و به‌همین‌دلیل رأی آنها به هرکسی که بیشتر وعده کلان و شیرین بدهد، تعلق می‌گیرد. جالب است که نه رئیس‌جمهور، نه معاون اول و نه هیچ‌کدام از وزرا توجهی به آینده کشور از لحاظ زیست‌محیطی و زوال کشور از لحاظ زیربناهای تولیدی نکرده‌اند و این می‌رساند که اگر چند درصد به وعده‌های خود اعتقاد داشتند، در این مورد کلا خود را عاجز می‌بینند و عدد صفر را در مقابل این کار گذاشته‌اند. از طرفی پیچیدگی مسائل کشور به حدی رسیده است که ادعا برای حل آن جرئت بسیار می‌خواهد و ناگفته پیداست که این جرئت نمی‌تواند بر حسب تعقل باشد. متأسفانه تعریف مسائل و مشکلات کشور هم از سوی خوبان مشاغل و حکمرانی و هم از سوی منتقدان به‌درستی انجام نمی‌شود و حسب فریادهای روز اظهار نظر می‌کنند.

چه خوب است که مسئولان کلاه‌شان را قاضی کنند که واقعا قادر به چه کاری هستند و مردم هم کلاه‌شان را قاضی کنند که بدانند چه چیز دارند و چه چیز می‌توانند داشته باشند. مسئولان جهاد تبیین را در شیرین نشان‌دادن حوادث یافته‌اند و نه بیان واقعیت‌های روز کشور که مردم به آنها آگاه شوند.

بحمدالله اینک کشور در دست خوبان افتاده است و ناخوبان پاک‌سازی شده‌اند و به کناری رفته‌اند. خوبان هم فکر می‌کنند روز عروسی‌شان است و برای یکدیگر نوشابه باز می‌کنند؛ هرچند خودشان در ضمیرشان اعتراف دارند کاری نمی‌توانند انجام دهند، چه رسد به کارهای پیچیده زمین‌مانده که کارستان است و البته هرازچندگاه همین خوبان به این نتیجه می‌رسند که فقط خودشان خوب هستند و دیگر همفکران را طرد می‌کنند.

به نظر می‌رسد گروهی به این باور رسیده‌اند که اینک «عروسی خوبان» است؛ همان خوبانی که وعده‌های‌شان صرفا وعده است و اگر وعده نبود که به آن نمی‌گفتند «وعده». اگر خیلی فکر می‌کنند که روز عروسی‌شان است، به گفته سعدی روی آورند که فرمود: «محال است که هنرمندان بمیرند و بی‌هنران جای ایشان بگیرند»؛ ولی آنان «یعلمون ظاهر الحیوه الدنیا» هستند؛ درحالی‌که گفته سعدی در تاریخ اثبات شده است؛ پس خوبان بدانند از زمره «و هم عن الاخره هم غافلون» نباشند. مغرور به امروز، «روز عروسی» نباشند. ما هیچ‌کدام ابرمرد و قهرمان بی‌انتها نیستیم. اگر همان امت وسط باشیم و منصف، کارمان بیشتر پیش می‌رود. خوبان اندکی تواضع کنند و تجربه سه سال گذشته را مرور کنند و صادقانه بر خود ملاحظه کنند که کدام کار را می‌توانند انجام دهند و بگویند. بیش‌ازاین از آنها توقع نداریم.

دیگر خبرها

  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • طعنه سنگین هاشمی‌طبا به دولت رئیسی
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر صرفا با امضای رئیس جمهور؟ توصیه می‌کنم دوباره قانون را بخوانید
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است