Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان وزیر آموزش و پرورش گفت: کنکور به صورت ناخواسته، اهداف نظام تعلیم و تربیت را با آسیب جدی روبرو ساخته و یکی از خطاهای نظام آموزشی کشور است.

محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش روز پنج شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ در دیدار با نمایندگان دانش آموزان و تشکل های دانش آموزی استان سمنان در محل سالن یادگار امام(ره) استانداری سمنان گفت: کنکور در انتهای ۱۲ سال تحصیل، با معیارهای خود سمت و سویی ایجاد می کند که شاخص هایی که برای سنجش اهداف نظام آموزشی نیست را به این دوران تحصیل سرایت داده و بر کل دوران تحصیل سایه سنگین می اندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کی افزود: نظام آموزشی برای زندگی کردن، بالغ شدن، ماهر شدن و اعتلای شخصیت است، باید بتوان حل مساله و تجزیه و تحلیل ارائه داد، نظام آموزشی برای سنجش شاخص تست زنی نیست.
شاد ۱ و ۲ کامل تر است

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: در پی نشست با وزارت علوم، ساماندهی کنکور در دستور کار شورای انقلاب فرهنگی قرار گرفته و پیشنهاد کردیم ارزش و تاثیر سوابق تحصیلی و نتایج امتحانات از طریق آموزش و پرورش در طول دوران ۱۲ ساله با شاخص های استاندارد در نتیجه کنکور، به ۶۰ درصد افزایش یابد، این پیشنهاد مطلوب است اما کافی نیست و برای بیش از این تلاش خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: شبکه شاد، مولود یک ساله ای است که برگ برنده را در مقایسه با تمامی پلتفرم های داخلی کشور ربوده است اما مشکلاتی دارد که در شبکه های شاد ۱، ۲ و ... برطرف خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: یکی از راه هایی که جامعه دانش آموزی ما را در برابر تهدیدات فضای مجازی قوی نمود، همانگونه که مقام معظم رهبری نیز تاکید داشتند، شبکه اموزشی شاد بود.
وی همچنین تصریح کرد: سیاست ما، افزایش کیفیت مدارس دولتی است، نواقصی وجود دارد که در حال تضعیف مدارس دولتی است، اما تلاش ما بر تقویت و حمایت از مدارس دولتی بوده و در این راستا گام برم میداریم.
وی اضافه کرد: ورزش، یکی از ساحت های بسیار بزرگ، مهم و ارزشمند تعلیم و تربیت است و عدم توجه یکسان به ساحت های ورزشی، هنری، اعتقادی و فناوری، سیاسی، آموزشی و ...، اهداف نظام آموزی را محقق نخواهد کرد.
وزیر آموزش و پرورش گفت : مطالبات شما دانش آموزان عزیز و گرانقدر که از نمایندگان قشر ارزشمند و بزرگ دانش آموزی استان سمنان هستید را بررسی و رسیدگی خواهیم کرد و از هرچیزی که عدالت را آسیب بزند، برائت می جوییم و تلاش داریم تا نصیب برابر آموزشی را در کل کشور اجرا کنیم.

رای اولی ها در انتخابات‌ مهم نقش آفرینی کنند

حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: در آستانه انتخابات باید تلاش کنیم برای اجابت فرمایشات مقام معظم رهبری، اقدامات خود را برای برگزاری پر شور و شعور انتخابات به کار گیریم و رای اولی ها لازم است تا در این انتخابات تاثیر گذار و مهم، نقش آفرین باشند.

 وزیر آموزش و پرورش گفت: من به مجلس دانش آموزی ایمان دارم، این مجلس ها در کشور به یک هزار و ۱۱۱ مجلس در سطوح مختلف افزایش پیدا کرده که امری ارزشمند است اما مهم تر آنکه حاصل این مجلس ها، در معرض دید عموم قرار گیرد.
وی تاکید کرد: شما دانش آموزان باید به موضوعات مختلف فکر کرده و خروجی های مطلوب و موثر تولید کنید.
حاجی میرزایی عنوان داشت: سازمان دانش آموزی، یک گنج بی پایان است، باید توسعه یافته و پیشرفت کند، برای این سازمان انتهایی متصور نیستم چرا که پر از نکات جذاب و ارزشمند بوده و این خیل عظیم دانش آموزی با اندیشه و ظرفیت های بالای خود، می توانند در بسیاری از زمینه ها راهگشا باشند.
وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران گفت: تمامی تشکل های دانش آموزی، اتحادیه های انجمن‌ اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، هلال احمر، مجلس های دانش آموزی و... را میانبر های تحقق اهداف عالی تعلیم و تربیت می دانم.
وی ادامه داد: در هر سال باید بتوانیم یک وجه شخصیتی را در دانش آموزان ارتقاء دهیم و طرح "هر دانش آموز یک مهارت" با همین انگیزه و هدف در حال اجراست.
حاجی میرزایی یادآور شد: تشکل ها نقش مهمی در هویت پردازی و شکل گیری شخصیت ها دارند و اعتقاد دارم که باید تمامی مدارس ما جایگاه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان باشند.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما ۸ و نیم‌ میلیون دانش آموز ابتدایی داریم که کانون پرورش فکری باید بتواند این عزیزان را تحت پوشش قرار دهد، کانون مبتنی بر انگیزه، عشق،رغبت و تمایل همراه با جذابیت و اثربخشی بالاست، طبیعتا هرچه قدر از این‌ جامعه دانش آموزی از چتر حمایتی کانون مغفول بمانند، متضرر خواهیم شد.

دوره دانش آموزی، دوره آگاهی و شکل گیری بنای رفیع شخصیت است

وی با اشاره به طرح رتبه بندی معلمان اظهار کرد: تلاش ما بر این است که طرح رتبه بندی معلمان تا پیش پایان کار دولت دوازدهم انجام شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت:دوره دانش اموزی،دوره شکل گیری شخصیت انسان بوده و سهم این دوره درتمام زندگی احساس می شود چرا که این دوره با افزایش آگاهی، بنای رفیع شخصیت را شکل‌می دهد.

 حاجی میرزایی، گفت: شما عزیزان و دانش آموزان هم خوب حرف میزنید و علاوه بر آن حرفهای خوب، با کلامی متقن، بیان شیوا و جداب دارید که خداوند بزرگ را برای شما نعمت های ارزشمند شاکرم.
وی با بیان اینکه ما در طول زندگی، دوره های مختلفی را سپری میکنیم که هر کدام دارای وجهه های متفاوتی هستند، تاکید کرد: فرزند زمانه بودن یعنی اینکه در هر موقعیتی که قرار داشتیم، حق موقعیت را به معنای کامل کلمه ادا کنیم و در شکل گیری شخصیت خود، به بهترین‌نحو ممکن تلاش داشته باشیم.
حاجی‌میرزایی ادامه داد: این شکل گیری شخصیت، یعنی خودتان را درک میکنید، شناخت پیدا میکنید، و علاوه بر آن با رفتار شما، دیگران از شما درک درست پیدا می کنند.
وی در ادامه عنوان کرد: آگاهی، فداکاری، ظرفیت، مدارا، سخن گفتن، ابراز وجود، مقاومت، استواری، ایمان، اندیشه، تفکر و ... جلوه هایی از شخصیت انسان هاست که در دوره دانش آموزی شکل می گیرد و زیر بنای این همه، آگاهی است.
وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید بدانیم و تاکید کنیم که آگاهی بنای رفیع شخصیت انسان ها را می سازد و به ما امکان انتخاب می دهد، از درماندگی و استیصال نجات میدهد، به زندگی صفا و جلا می بخشد و به انتخاب های ما سمت و سو می دهد.
وی تصریح کرد: ما باید برای ارتقاء آگاهی تلاش کرده و از لحظه لحظه این دوران زندگی استفاده کنیم تا این آگاهی را توسعه بخشیم، چرا که به میزان آگاهی ما، امکان های متنوع تر در پیش روی ما قرار خواهد گرفت و این انتخاب ها هستند که به همدیگر مرتبط بوده و زندگی شما را تحت تاثیر و شکل خواهند داد.
حاجی‌میرزایی در ادامه بیان کرد: در واقع این آگاهی شما دانش آموزان است که اگر افزایش پیدا کند، عرصه زندگی شما را به خوبی گسترش می دهد، پس وقت خود را صرف کار و اموری کنید که بیش از زمانی که خرج آن کردید، برای شما سرمایه و نتیجه به همراه دارد.
وی همچنین اضافه کرد: زمانی در زندگی وجود ندارد که خنثی بوده و بر سازندگی شخصیت شما بی تاثیر باشد، پس باید تمام زمان خود را برای توسعه آگاهی به خدمت بگیرید تا جان شما جلا پیدا کره و زندگی مطلوبتری داشته باشید.
حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: صبر، فهم، شجاعت، مهربانی و اندیشه محصول آگاهی است، پس به همین واسطه باید آگاهی ها را بسط و گسترش داد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی وزير آموزش و پرورش منطقه سمنان وزیر آموزش و پرورش شکل گیری شخصیت حاجی میرزایی دانش آموزان نظام آموزشی دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۷۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن در آیین گرامیداشت روز معلم در دبیرستان شهید مطهری بردسکن به افتخارات این مجموعه اشاره کرد وگفت :در حوزه اقامه نماز مدارس شهرستان بردسکن در سطح استان به عنوان شهرستان برتر شناخته شد و هرچند تنها در ۶۰ فضای آموزشی نمازخانه شهرستان احداث شده است ولی در اکثر مدارس شهرستان بردسکن حتی با جمعیت پایین دانش‌آموزی نماز به جماعت اقامه می‌شود.

وی به کسب رتبه نخست دانش آموزان پایه دوازدهم در آزمون پایش استان و رتبه نخست لیگ پایا در کشور اشاره و اضافه کرد : در عملکرد و ارزیابی که اداره کل آموزش و پرورش استان انجام داد، آموزش پرورش بردسکن در بین ۴۷ ناحیه آموزش و پرورش استان رتبه دهم را از آن خود کرد.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن کمبود اعتبارات را یکی از علل اصلی اجرا نشدن برخی از طرح‌های آموزش و پرورش در این شهرستان دانست و اظهار داشت: ایجاد یک مرکز خدمات رفاهی برای فرهنگیان یکی از ضروریات برای جامعه فرهنگیان بردسکن است که متاسفانه جای آن در شهرستان خالی است.

چراغیان به طرح استخر شنای دانش‌آموزی این شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه این طرح بیش از ۱۰ سال است که به خاطر کمبود اعتبارات در حد پی سازی (فونداسیون) باقی مانده است که حداقل برای ساخت این طرح ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و ۱۷ هزار دانش آموز و سه شهر "بردسکن، شهرآباد و انابد" و ۷۳ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان