Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:02:06 GMT

واکنش آمریکا به ورود ناوگروه ایران به اقیانوس اطلس

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۸۸۷۹۴

واکنش آمریکا به ورود ناوگروه ایران به اقیانوس اطلس

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به ورود ناوهای نظامی ایران به اقیانوس اطلس گفت: اگر هدف ارسال سلاح به عوامل نیابتی جمهوری اسلامی ایران در منطقه باشد، آمریکا آماده است واکنش نشان دهد.

به گزارش ایسنا، ند پرایس در نشست خبری روزانه خود و در پاسخ به پرسشی درباره ورود ناوگروه ایرانی به اقیانوس اطلس و حرکت به سوی قاره آمریکا این زمینه گفت: ما آماده‌ایم از اختیارات قابل استفاده خود، از جمله تحریم‌ها، علیه هر عاملی که ایران را قادر می‌سازد به تامین سلاح برای عوامل خشن و نیابتی‌اش ادامه دهد استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حالی که ما با شرکا و متحدانمان در چارچوب گروه ۵+۱ کار می‌کنیم تا برنامه هسته‌ای را بار دیگر محدود کنیم، به اعمال فشار بر ایران، در صورتی که تلاش کند هرگونه سلاحی را به شرکای خشن و عوامل نیابتی‌اش ارسال کند، ادامه می‌دهیم.

ند پرایس در این باره که آیا نشانه‌ای وجود دارد که ایران سعی در انجام این کار داشته باشد گفت: در مورد آنچه قرار است رخ دهد گمانه‌زنی نمی‌کنم؛ اما اگر تلاشی برای ارسال سلاح یا نقض تعهدات بین‌المللی باشد، ما برای پاسخ دادن آماده خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش اخیرا درباره این ناوگروه گفته بود: حضور در آب های بین المللی حق مسلم نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران می دانیم و این مسیر را با اقتدار ادامه می‌دهیم.

وی افزود: هم اکنون هفتاد و هفتمین ناوگروه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران متشکل از ناوشکن تمام ایرانی سهند و ناوبندر مکران برای نخستین بار و به منظور نشان دادن توانمندی های نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریانوردی در اقیانوس اطلس حضور دارد.

رئیس ستاد ارتش خاطر نشان کرد: این ناوگروه در تاریخ ۲۰ اردیبهشت امسال از بندرعباس حرکت کرده و بعد از طی مسیر طولانی و عبور از دماغه امید نیک و دور زدن آفریقا و با طی شش هزار مایل دریایی یعنی نزدیک به ۱۲ هزار کیلومتر پس از سی روز دریانوردی هم اکنون در اقیانوس اطلس حضور دارد و مسیر خود را برای اجرای طولانی‌ترین ماموریت دریایی به سمت اقیانوس اطلس شمالی ادامه می‌دهد.

دریادار سیاری با تاکید بر اینکه حضور ناوگروه‌های نیروی دریایی ارتش در آبهای آزاد مطابق قوانین بین المللی دریایی انجام می‌شود، افزود: ناوبندر مکران که به عنوان یک پایگاه دریایی متحرک در نیروی دریایی ارتش محسوب می شود توانسته است به همراه ناوشکن بومی سهند برای اولین بار و بدون پهلوگیری در بنادر دیگر کشورها وارد اقیانوس اطلس شود و این حضور مقتدرانه حاکی از توانمندی دریایی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نيروي دريايي ارتش ناوبندر مکران جمهوری اسلامی ایران اقیانوس اطلس نیروی دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۸۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم و دین نظام زندگی/ ماموریت بزرگ ناوگروه ۸۶ امیدآفرینی کرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر صالحی صبح چهارشنبه در مراسم روز معلم در دانشگاه دریایی حضرت امام خمینی (ره) نوشهر با گرامی داشت مقام معلم از خداوند متعال به عنوان معلم اول یاد کرد و افزود: جامعه به نمونه و اسوه نیاز دارد تا به آن اقتدا کنیم و حضرت رسول برای ما یک الگو در تمامی امور بوده است.

وی از شهید مطهری به عنوان انسان کم نظیر یاد کرد و افزود: معلم حق امر و نهی بر شاگردش دارد و با تربیت افراد خلق ثروت می‌کنیم.

معاون پژوهش فرهنگستان علوم با تاکید بر اینکه تعلیم باید با اخلاق عجین باشد، تصریح کرد: علم و دین نظام زندگی به شمار می‌روند و به مثابه دو بال یک پرنده هستند و اگر انسانی می‌خواهد در مقام انسانیت اوج بگیرد باید به علم و دین مجهز باشد.

صالحی گفت: علم بدون اخلاق و دین باوری انسان را به ناکازاکی و هیروشیما می‌کشاند در حالی که انسان اشرف مخلوقات محسوب می‌شود.

قائم مقام فرهنگستان علوم با بیان اینکه علم شریف است و به خودی خود با آن مشکل نداریم، با اشاره به مأموریت ناوگروه ۸۶ گفت: کار بدون ریسک ما را به جایی نمی‌رساند و این مأموریت بزرگ به خطیر امید آفرینی کرده است.

صالحی با تاکید بر اینکه باید با تدبیر و امید حرکت کنیم، به وضعیت ایران در دوران انقلاب و وضعیت حاضر اشاره کرد.

وی با اظهار اینکه تصور اینکه روزی موشک بسازیم در اوایل انقلاب در مخیله ما نمی‌آمد، گفت: جمهوری اسلامی در عین مظلومیت و تنهایی به توفیق‌های زیادی رسیده است.

ایران در طول تاریخ دچار تنهایی استراتژیک بوده است

صالحی با بیان اینکه در طول تاریخ ایران همواره دچار تنهایی استراتژیک بوده و یکی از این موارد جنگ تحمیلی بوده است، گفت: صنعت دفاعی، هسته‌ای، نیروی دریایی و موشکی ایران فناوری اقتدار آفرین محسوب می‌شود.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی به نامه غیر رسمی و شروط آمریکا برای تأمین سوخت نیروگاه‌ها گفت: به این نتیجه رسیدیم که سوخت به ما نمی‌دهند و اولین کار ما این بود که ۲۰ درصد سوخت را غنی‌سازی کنیم و در کمتر از دو سال این برنامه رو محقق کردیم که مایه خرسندی مقام معظم رهبری شده است.

قائم مقام فرهنگستان علوم کشور با تاکید بر اینکه تحلیل ما باید منصفانه باشد، گفت: هم باید به نیمه پر و هم نیمه خالی لیوان نگاه کنیم.

صالحی با بیان اینکه ۹۰ مگاوات نیروگاه برق در کشور نصب و راه اندازی شده است، گفت: بیش از ۴۰۰ هزار کیلومتر لوله کشی گاز در کشور صورت گرفته است.

معاون فرهنگستان علوم اصلاح پذیری را نقطه قوت نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد و افزود: باید امید و آرزوهای بلند داشته باشیم و آن را با شیوه‌های لازم همراه کنیم.

وی فناوری کوانتومی و هوش مصنوعی را یک ضرورت برای نیروی دریایی برشمرد.

کد خبر 6100054

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی دولت به ورود نیروهای انتظامی آمریکا به دانشگاه‌ها
  • ارتش آلمان حضور نظامی در اقیانوس هند و آرام را تقویت می‌کند
  • الحاق شناورها و تجهیزات جدید به نیروی دریایی
  • واکنش ارتش اشغالگر به تعلیق محموله تسلیحات آمریکا
  • علم و دین نظام زندگی/ ماموریت بزرگ ناوگروه ۸۶ امیدآفرینی کرد
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود
  • نیروی دریایی ارتش هیات پژوهشی به قطب جنوب اعزام می‌کند
  • ۵ نیروی هوایی برتر جهان در سال ۲۰۲۴؛ از تفنگداران دریایی آمریکا تا نیروی هوایی روسیه (+عکس)
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود