Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوپک اعلام کرد ایران ۴۲ هزار بشکه در روز به تولید نفت خود در ماه مه افزوده و ۲.۴۵۵ میلیون بشکه در روز نفت در این ماه تولید کرده است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، تولید نفت خام اوپک 390 هزار بشکه در روز در ماه مه 2021 افزایش یافته و به 25.46 میلیون بشکه در روز رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوپک افزایش تدریجی تولید خود را آغاز کرده است.

 جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

 گزارش ماهانه اوپک از بازار نفت نشان می‌دهد بیشترین افزایش ماهانه تولید نفت متعلق به عربستان، بزرگترین تولیدکننده این گروه بوده و پس از آن ایران و ونزوئلا قرار دارند که هر دو از قرارداد کاهش تولید معاف شده‌اند.

 لیبی هم که از قرارداد کاهش تولید معاف است، تولید نفت خود را در ماه مه نسبت به آوریل افزایش داده است. تولید نفت لیبی در آوریل به خاطر اعلام شرایط اضطراری در یکی از پایانه های صادرات نفت کاهش یافته بود.

 منابع ثانویه اوپک نشان می‌دهند عربستان، بزرگترین صادر کننده نفت جهان  و یکی از رهبران ائتلاف اوپک پلاس به همراه روسیه، تولید خود را 345 هزار بشکه در روز در ماه مه افزایش داده و به 8.466  میلیون بشکه در روز رسانده است. عربستان علاوه بر افزایش تولید طبق قرارداد اوپک پلاس، یک میلیون بشکه در روز کاهش تولید داوطلبانه خود را هم که در ماه‌های فوریه تا آوریل اجرایی کرده بود، متوقف کرد.

ضرر بیش از 1 تریلیون دلاری کرونا به اعضای اوپک در سال گذشته میلادیائتلاف اوپک پلاس تولید خود را در ماه جولای طبق برنامه افزایش می‌دهد

 

 عربستان اعلام کرده تولید نفت خام آن 410 هزار بشکه در روز از آوریل افزایش یافته و به حدود 8.544 میلیون بشکه در روز در ماه مه رسیده است.

 از طرف دیگر نیجریه و آنگولا بیشترین کاهش تولید را در اوپک گزارش داده‌اند. به ترتیب، 72 هزار و 60 هزار بشکه در روز از تولید نفت این کشورها کم شده است.

 تولید نفت اوپک در بین تولیدکنندگان حاشیه خلیج فارس طبق قرارداد اوپک پلاس افزایش یافته است. عراق 33 هزار بشکه در روز، کویت 32 هزار بشکه در روز و امارات 28 هزار بشکه در روز نفت بیشتری در ماه مه نسبت به آوریل تولید کرده‌اند.

 ایران 42 هزار بشکه در روز به تولید نفت خود افزوده و 2.455 میلیون بشکه در روز در ماه مه تولید کرده است. ایران هفته‌هاست اعلام کرده به دنبال ادامه مذاکرات وین در مورد بازگشت به قرارداد برجام و رفع تحریم‌های آمریکا، برای افزایش تولید نفت آماده می‌شود.

 انتهای پیام/16

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بشکه در روز در ماه مه میلیون بشکه در روز هزار بشکه در روز کاهش تولید تولید نفت اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیشنهاد منضم نمودن سابقه ۹۰ ساله دانشگاه تهران با قدمت بیش از ۱۷ قرن آموزش عالی در ایران و برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال قدمت آموزش عالی در ایران به عنوان یک فخر ملی، در سال ۱۴۰۲ از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این پیشنهاد در اسفند ماه ۱۴۰۲ در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. در نهایت، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۸۹۸ این شورا که ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را تصویب کردند.

«ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» به عنوان شعار آیین‌های دانشگاه تهران در نود سالگی، بر پس زمینه صفحات روزشمار تاریخی دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۳ نقش بسته است.

بررسی سیر تکامل نماد‌های آموزش عالی ایران را می‌توان به پنج دوره شامل (۱) تاسیس دانشگاه جندی شاپور در سال ۲۷۱ میلادی، (۲) تاسیس نظامیه‌ها در سال ۱۰۶۵ میلادی، (۳) تاسیس ربع رشیدی در سال ۱۲۷۵ میلادی، (۴) تاسیس دارالفنون در دسامبر سال ۱۸۱۴ میلادی و (۵) شکل‌گیری دانشگاه نوین، دانشگاه تهران در سال ۱۹۳۴ میلادی تقسیم‌بندی نمود؛ بنابراین استفاده از این ظرفیت‌های تاریخی ملی که موجبات غرور ملی و امیدآفرینی را فراهم می‌سازد، نقطه عزیمت دانشگاه تهران در انتخاب شعار «ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» بود.

در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی (آذر ماه ۱۳۹۶ خورشیدی) برگزار شد، سابقه طولانی دانش و آموزش در تمدن ایران باستان مورد توجه قرار گرفت. یونسکو در این اجلاس، قدمت تاسیس دانشگاه جندی شاپور را ۱۷۵۰ سال ثبت و آن را کهن‌ترین دانشگاه جهان اعلام کرد. پیش از این رویداد، دانشگاه‌های بزرگ و نام‌آشنایی، چون بولونیا، آکسفورد، کمبریج و سوربون، با قدمت نزدیک به ۱۲۰۰ سال را آغازگر سنت دانشگاهی در جهان می‌دانستند. ثبت پیشینه تاریخی جندی شاپور، بر قدمت آموزش عالی در جهان افزود و کانون آن را از مغرب زمین به مشرق و دیار کهن ایران انتقال داد.
معرفی جندی شاپور به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان افتخاری است که نصیب کشور ایران شده است و این امر سابقه طولانی و قدیمی آموزش و علم‌اندوزی در کشور را به همگان اثبات می‌کند لذا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران به دانشگاه تهران» ماموریتی خطیر به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی ایران واگذار کرد.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی ایران یاد می‌کنند و در دیدار با دانشگاهیان در سیزدهم بهمن ماه ۱۳۸۸ فرمودند: «در واقع باید گفت دانشگاه تهران، دانشگاه ایران است و همیشه الهام‌بخش و پیشرو بوده و بیش از این هم ان‌شاءاللَّه باید باشد.» لذا بر اساس این تاریخچه ارزشمند نماد‌های آموزش عالی در ایران و نقش‌آفرینی دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران در دوره کنونی که از تکامل تاریخی جندی شاپور، نظامیه، ربع رشیدی و دارالفنون شکل گرفته و میراث‌دار این تاریخ کهن است و بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» در خرداد ۱۴۰۳ افتتاح و در طول این سال دنبال می‌شود تا از طریق این رویدادها، ضمن معرفی پیشینه فرهنگی و علمی تمدن ایرانی- اسلامی به جهانیان، به تبیین نقش دانشگاه تمدن‌ساز پرداخته شود.

فایل لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران»، از اینجا قابل دریافت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • دمای روزانه در لرستان روند افزایشی دارد
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای