Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا، اکبر بهنامجو در تشریح سفر و  بازدید محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهوری از این پروژه افزود:  اجرای شبکه پایاب سد خداآفرین در استان اقدام بی‌سابقه در حوزه کشاورزی بعد از انقلاب است که در سایه همدلی و هماهنگی مسوولان ملی و استانی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این پروژه با اعتباراتی که از سال ۹۴ تاکنون جذب شده است  اجرایی شده  و در نهایت ۴۵ هزار هکتار اراضی دیم استان در منطقه مغان به آبی تبدیل می‌شود.

به گفته او، در حوزه استان اردبیل نزدیک به ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه هزینه شده است.

 وی کل اعتبار هزینه شده برای این پروژه را بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این پروژه حدود هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان  کسری اعتبار دارد که ۵۰۰ میلیارد تومان آن در سفر روز گذشته  رئیس سازمان برنامه و بودجه و مابقی از محل فروش اراضی تامین می‌شود.

استاندار اردبیل با بیان اینکه این پروژه در سالجاری به اتمام می رسد، اظهار کرد: اجرای این پروژه نشان دهنده برنامه ریزی مسوولان بوده و موجب امید آفرینی و افزایش مشارکت مردم در انتخابات است.

بهنامجو همچنین به عملیات اجرایی سد عمارت در شهرستان انگوت اشاره کرد و گفت: سد عمارت نیز بزرگترین ظرفیت سد منطقه شمالغرب و اردبیل  با ۱۷۰ میلیون متر مکعب است که نزدیک به ۴۵۰ میلیارد تومان برای اجرای آن هزینه شده و ۷۰ میلیارد تومان هم تامین اعتبار شده و  برای ادامه اجرای پروژه هزینه می‌شود.

بهنامنجو  به اجرای طرح پایاب سد سبلان و کوثر اشاره کرد و گفت: پایاب سد سبلان که از ۱۳ سال پیش مسکوت مانده بود با تامین  ۶۰ میلیارد تومان از محل ماده ۵۶ برای اجرایی شده و 

 مبلغ ۲۲۰ میلیارد تومان هم برای پایاب سد گیوی شهرستان کوثر اختصاص یافته است.

استاندار اردبیل به اجرای پروژه راه آهن اردبیل نیز اشاره کرد و گفت: این طرح امسال به اتمام می رسد و با تلاش و پیگیری نمایندگان راه آهن اردبیل _ پارس آباد هم ردیف اجرایی پیدا کرده است.

وی بیان کرد: مطالعات راه آهن پارس آباد از چند سال قبل آغاز شده  و مصوب شده است.

بهنام جو به تصویب اجرای بارانداز  در شمال استان  اشاره کرد و گفت: اجرای این بارانداز در دولت تصویب شده و با کشور آذربایجان هم چندین جلسه برگزار و نقشه ها قطعی شده که تا دو سه هفته آینده مصوبات آنجا هم اخذ خواهد شد.

 وی به اقدامات دیگر توسعه ای در بخش کشاورزی در استان اشاره کرد و افزود: بزرگترین گلخانه در پارس آباد در حال اجرا است و این در حالی است که در سال ۹۲ حدود  ۱۲ هکتار گلخانه در استان وجود داشت این میزان  کنون  به ۱۲۰ هکتار  رسیده و ۳۵۰ هکتار هم در دست احداث است.

محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه روز پنجشنبه سفری چند ساعته به استان اردبیل داشت و از طرح پایاب سد خداآفرین ، راه آهن اردبیل و سد عمارت بازدید کرد.

برچسب‌ها محمدباقر نوبخت آبیاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران استانداری اردبیل اکبر بهنام جو 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت آبیاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران محمدباقر نوبخت آبیاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران استانداری اردبیل اکبر بهنام جو اشاره کرد و گفت میلیارد تومان پایاب سد راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر: 1229483 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • سرعت گرفتن اجرای طرح‌های مرزی در خداآفرین
  • سرعت گرفتن اجرای طرحهای مرزی در خداآفرین
  • مدیریت سدهای مشترک با استان‌های همجوار، به اردبیل واگذار شود
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است