Web Analytics Made Easy - Statcounter

قادر آشنا گفت: در حوزه نمایشنامه‌نویسی هر تعداد که توانمندی دارند، طرح‌ها را به انجمن هنرهای نمایشی استان ارائه دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، قادر آشنا پنجشنبه شب در نشست هم‌اندیشی و هم‌افزایی گروه نمایشی استان مازندران با اشاره به اینکه انجمن‌های هنرهای نمایشی در استان‌ها و شهرستان‌ها باید دوام داشته باشند، اظهارکرد: باید تلاش کنیم تا انجمن‌های هنرهای نمایشی در استان‌ها و شهرستان‌ها تعطیل نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 وی با اشاره به اشکالات در اساسنامه و دیده نشدن شهرستان‌ها در آن تصریح کرد: این موضوع باید در اساسنامه جدید دیده شود تا مشکل انجمن استان‌ها رفع شود.
 
 مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تئاتر با اجرای عمومی زنده است و کرونا در این بخش خسارت بزرگی را به وجود آورد که به دنبال جبران بخشی از آن هستیم.

این مسئول با اشاره به تلاش برای تفاهم‌نامه کمک مالی به‌عنوان انجمن‌های استان‌ها افزود: سال گذشته ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی در این بخش در نظر گرفته شد و امسال با تغییر تفاهم‌نامه تلاش می کنیم تا این مبلغ را به ۸ میلیارد تومان افزایش دهیم.
 
 آشنا با اشاره به  تأسیس بنیاد ادبیات نمایشی و حمایت ویژه از نمایشنامه‌نویسان خاطرنشان کرد: در تهران نمایشنامه‌های خوبی به چاپ رسید، در این راستا در شهرستان‌ها در نمایشنامه نویسی برای کسانی که اهل قلم هستند هیچ محدودیتی وجود ندارد.

وی تأکید کرد: در حوزه نمایشنامه‌نویسی هر تعداد که توانمندی دارند، طرح‌ها را به انجمن هنرهای نمایشی استان ارائه دهند.
 
مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد افزود: با تعدد جشنواره‌ها مخالفیم زیرا ۷۰ درصد بودجه صرف جشنواره‌ها می‌شود که دنبال صرف این هزینه‌ها برای تولید آثار در گروه‌های نمایشی هستیم.
 
عباس زارع در این نشست با اشاره به ۵۲ گروه نمایشی ثبت شده در استان مازندران اظهارکرد: با توجه به مشکلاتی از گذشته در این حوزه وجود داشت، درگیری ویروس کرونا سبب افزایش مشکلات شد.
 
وی با اشاره به بیشترین دانش آموخته هنرهای نمایشی در استان مازندران، تصریح کرد: با توجه به شرایط سخت کنونی وزارت فرهنگ و ارشاد و اداره کل مازندران تلاش کردند تا در حد بضاعت بتوانیم بخشی از آسیب‌ها را جبران کنیم اما مشکلات در این حوزه رفع نشد و نیاز به نگاهی ویژه و عزمی ملی دارد.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: دراین حوزه هنرمندان مازندران در جشنواره‌های مختلف امتیاز خوبی کسب کردند و در جامعه می‌توان بسیار تاثیرگذار باشند که امیدواریم از این ظرفیت بزرگ در استان و کشور استفاده شود. ‌
 
علی شادمان در این نشست با اشاره به اینکه شهرستان نور مهد هنر، علم و دانش است، اظهارکرد: هم‌افزایی هنرمندان در این شهرستان فرصت خوبی به وجود آورد تا از دل این هم اندیشی، ظرفیت و اندوخته‌هایی ایجاد شود که در این حوزه بتوانیم نقش مؤثر هنرمندان در این جامعه بهره کافی ببریم.
 
 وی تصریح کرد: اگر فرهنگ سازی امر زمانبر باشد هنرهای نمایشی در طول زمان برای فرهنگ‌سازی نقش کلیدی و سازنده خواهند داشت.
 
 فرماندار شهرستان نور گفت: جامعه‌ای که فرهنگش از یک نظم و انضباط حرکت و سیر عالمانه و منطقی برخوردار نباشد، شاهد رفتارهای آن حوزه و فرایندهای خواهیم شد که این جامعه در رسیدن به تمدن بالنده خودش دچار وقفه و سردرگمی خواهد شد.
 
این مسئول خاطرنشان کرد: هنرمندان می‌توانند با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خودشان هم در فرهنگ سازی نقش کلیدی داشته باشند و هم در بالندگی فرهنگی زایش شرایط مطلوبی را برای جامعه رقم بزنند.
شادمان اظهارکرد: امروز اگر در جامعه یک امر غیرعقلانی و ناپسند رواج پیدا کند قسمتی از کار با مشکل روبرو است.
 
 وی با اشاره به اینکه نخبگان جامعه هرکسی به سهم خودش باید در جامعه نقش ایفا کند، تأکیدکرد: هنرمندان زیبنده ترین افرادی هستند که در این صحنه تاثیرگذارند.

فرماندار نور افزود: هنرمندان به عنوان مجموعه از انسان‌های فرهیخته هستند و همه جامعه انتظارشان به هنرها و اندیشه‌های بزرگ و بلند آنهاست تا راه و سازکار درست فرهنگی جامعه را رقم بزنند.
 
گفتنی است در پایان از 4 جلد کتاب نمایشی که با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد استان مازندران به چاپ رسید رونمایی و از نویسندگان آن قدردانی شد و همچنین به تعدادی از پیشکسوتان افتخارآفرینان نمایش استان و شهرستان نور لوح سپاس و هدایایی اهدا شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هنرهای نمایشی استان مازندران فرهنگ و ارشاد شهرستان ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال ۱۴۰۳ گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای سینمایی، جریان کشف استعدادهای انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی به دست آورد.

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاوردهایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته است در سال جاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.

رییس سازمان سینمایی عنوان کرد: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.

خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت های تولیدی در شورای عالی تولید، عنوان کرد: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی و اخلاقی، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسایل اجتماعی، خدمات و پیشرفت‌های نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

محور رونق سینما، مخاطب است

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما بیان کرد: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینماها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانرهای فیلم های روی پرده اکران خواهد بود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این که سال گذشته شاهد رکوردهای تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم، افزود: با سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانرهای سینمایی شاهد باشیم.

سینما، ویترین گفتمان جدی اندیشه‌هاست

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه، گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از این‌ها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسایل جاری مدیریت سینما مطرح کردند.

جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

کد خبر 6093423 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • تقدیم ۱۰۰۰ شهید جامعه کارگری در مازندران
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • خوزستان میزبان ‌جشنواره‌ هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی