Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع آمریکا در جمع قانون گذاران آمریکایی از حرکت دو کشتی نظامی ایران به سمت نیمکره غربی ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از نشریه پولیتیکو، لیود آستین وزیر دفاع آمریکا روز پنج شنبه به قانون گذاران آمریکایی گفت که او هم مانند نمایندگان درباره کشتی های نیروی دریایی ایران که در حال حال حرکت در اقیانوس اطلس هستند و "احتمالا به ونزوئلا تسلیحات منتقل می کنند" نگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین باری است که رئیس پنتاگون به طور علنی درباره حرکت این کشتی ها اظهار نظر کرده. 
سناتور ریچارد بلومنتال هم که در جلسه استماع کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا صحبت می کرد، گفت که اجازه دادن به این کشتی ها برای لنگر انداختن از بسیاری از جهات «بسیار مهم» خواهد بود، از جمله این که این اولین باری خواهد بود که کشتی های نیروی دریایی ایران سفری سخت را در عرض اقیانوس اطلس به پایان رسانده‌اند. 
او در این باره گفت: سابقه اجازه دادن به ایران برای آوردن تسلیحات به منطقه نگرانی زیادی برایم به همراه می آورد. 
آستین هم در این راستا گفت که او هم نگرانی بلومنتال را دارد و افزود: من واقعا درباره اشاعه تسلیحات در منطقه مان، هرگونه تلسلیحاتی که باشد، نگرانم. 

وزیر دفاع آمریکا از پاسخگویی به سوالات بلومنتال مبنی بر این که چه تسلیحاتی روی عرشه این کشتی ها هستند، خودداری کرده و اظهار کرد که در یک جلسه محرمانه اطلاعاتی در این باره ارائه خواهد داد. او همچنین گفت که با مقامات هیچ یک از دیگر کشورهای منطقه درباره حرکت این کشتی ها صحبتی نکرده است. 
پولیتیکو، اولین بار هفته گذشته گزارش داده بود: مقامات آمریکایی در حال رصد دو کشتی نیروی دریایی ایران بوده اند، کشتی جلوتر، به نام مکران و ناو محافظ آن سهند در ساحل شرقی آفریقا پیش رفته و دماغه گود هوپ را دور زده اند و اکنون به سمت شمال غرب در اقیانوس اطلس پیش می روند.

بنا بر گزارش این نشریه: جامعه اطلاعاتی آمریکا شواهد و مدارکی دارد که نشان می دهد مکران قایق‌های تندرو با خود حمل کند که احتمالا قصد فروش آن ها به ونزوئلا وجود دارد. 
گفته می‌شود دولت بایدن از طریق کانال‌های دیپلماتیک از ونزوئلا و کوبا خواسته است از قبول کردن این کشتی ها خودداری کنند و در عین حال گفته اند که آمریکا در جلوگیری از آن چه یک «تهدید» می داند، «اقدامات مناسب» را انجام خواهد داد.
یک مقام ارشد دولت آمریکا در بیانیه ای به پولیتیکو گفت: تحویل دادن چنین تسلیحاتی، اقدامی تحریک آمیز خواهد بود و تهدیدی برای شرکای ما در نیمکره غربی تلقی خواهد شد. ما حقمان را برای انجام دادن اقدامات مناسب در هماهنگی با شرکایمان در جهت جلوگیری از انتقال یا تحویل چنین تسلیحاتی محفوظ خواهیم دانست. 

بنا بر اعلام رسانه های آمریکایی این اقدامات باید پشتیبانی قانون گذاران ارشد را نیز به دنبال داشته باشد. 
مارکو روبیو نائب رئیس کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا در گفت و گویی کوتاه بیان کرد: یا مادورو باید بدون قید و شرط آن ها را برگرداند، یا ما باید مجبورشان کنیم برگردند. 
روبیو گفت که در جلسات محرمانه اطلاعات بیشتری راجع به حرکت این کشتی ها دریافت کرده است. در حالی که مارک وارنر رئیس هیئت منصفه سنا روز پنج شنبه به پولیتیکو گفت که توضیحاتی درباره این وضعیت به او داده نشده است. در حالی که  جلسات توجیهی حضوری برگزار نشده است، قانونگذاران و معاونان آن ها می گویند که دولت بایدن اعضای دخیل کنگره را با به دست آمدن اطلاعات بیشتر در این باره، در جریان می گذارد. 
قانون گذاران گمانه زنی کرده اند که ایران ممکن است در تلاش باشد دولت نوپای بایدن را محک بزند. 
بلومنتال در گفت و گویی پس از سوال از آستین گفت: سابقه اجازه دادن به ایران برای فرستادن تسلیحات به یک کشور رقیب در نیمکره غربی بسیار نگران کننده است. این ممکن است اولین ضربه آزمایشی ایران باشد تا ببیند آیا می تواند از آن قصر در برود و شرارت کند. 
یک مقام دفاعی آمریکا گفت که پنتاگون هنوز برنامه ای برای رصد دقیق تر و نزدیک تر این کشتی ها از طریق هوایی و دریایی در منطقه یا ممانعت از آنها در آب های بین المللی را ندارد. 
اما طبق گفته یک مقام پیشین دفاعی در تابستان گذشته، ارتش آمریکا برای چنین اتفاقی محتملی از قبل برنامه ریزی کرده است. تابستان گذشته، در بحبوحه گزارش هایی که مدعی بود ونزوئلا در حال بررسی خرید موشک های دور برد از ایران است، به گفته این مقام پیشین، مقامات وزارت دفاع آمریکا تعیین کرده بودند که انتقال تسلیحات، یک «خط قرمز» خواهد بود. 

منبع: الف

کلیدواژه: وزیر دفاع آمریکا قانون گذاران کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۰۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامی

در آستانه آغاز مذاکرات درباره بودجه آینده، وزارت دفاع آلمان نگران است که وزارت دارایی با پیشنهاد این وزارتخانه برای ارائه بودجه بیشتر به ارتش موافقت نکند واین مسئله ارتش آلمان را با چالش‌های زیادی در آینده مواجه کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس اشپیگل" در مطلبی نوشت: هفته آینده بخش های مختلف در آلمان باید ایده های بودجه نهایی خود را به وزیر دارایی این کشور ارائه کنند. "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع فدرال آلمان اعلام کرد که پول بیشتری برای این بخش می خواهد.

"بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع فدرال آلمان نگران است که اگر ائتلاف دولتی در مذاکرات بودجه جاری موافقت نکند که بیش از دو درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف دفاع کند، بودجه ارتش آلمان کم خواهد شد.

سخنگوی وزارت دفاع فدرال آلمان در این باره به روزنامه "تاگس اشپیگل" گفت که در اینجا تنها مسئله اجرای دائم تعهد به ناتو در حد حداقل دو درصد تولید ناخالص داخلی برای اهداف نظامی نیست، بلکه مسئله پوشش نیازهای فوری است تا ارتش آلمان را برای جنگ آماده کند. به گفته این وزارتخانه، بنابراین همسویی و تمرکز دقیق با حداقل سهمیه دو درصد هم کافی نیست.

این سخنگو گفت: پس از 30 سال استفاده از سود صلح، نیاز عظیمی به سرمایه‌گذاری‌ها وجود دارد که نمی‌توان آن را به تنهایی تحت پوشش دارایی‌های ویژه ارتش آلمان قرار داد. به گفته وی این دارایی ها تا پایان سال جاری به طور کامل در پروژه ها تخصیص داده می شود.

بر اساس اطلاعات روزنامه "تاگس اشپیگل"، "پیستوریوس" در حال حاضر خواستار هزینه نظامی حداقل 2.2 درصد از تولید ناخالص داخلی است. این رقم بیش از 90 میلیارد یورو خواهد بود. این در حالی است که برنامه بودجه اولیه ارائه شده توسط کریستین لیندنر ، وزیر دارایی فدرال آلمان تاکنون تنها شامل 52 میلیارد یورو بوده است. پیستوریوس 6.5 میلیارد بیشتر در بودجه عادی می خواهد.

مابقی باید از صندوق ویژه یا از منابع دیگر تامین شود. بودجه اضافی ارتش در صندوق ویژه در مجموع 100 میلیارد یورو است. با این حال، طبق برنامه ریزی های فعلی، این مبلغ تقریباً تا سال 2027 به طور کامل هزینه می شود. به اعتقاد وزارت دفاع آلمان از سال 2028 به بعد، ادامه تأمین مالی لازم برای پروژه های تدارکاتی که از طریق صندوق ویژه آغاز شده است، دیگر امکان پذیر نخواهد بود.

سخنگوی این وزارتخانه گفت: این یک سیگنال مهلک برای امنیت شهروندان، متحدان ما و صنعت خواهد بود. "در نتیجه، همسویی دقیق با سهمیه دو درصدی منجر به کسری تجهیزات بوندسوهر می شود.

به این ترتیب حزب سوسیال دموکرات آلمان که وزیر دفاع آلمان هم متعلق به آن است در حال حاضر به فکر یک صندوق ویژه دیگر یا افزایش آن است که در سال 2022 تصمیم گرفته شده است. آندریاس شوارتز، سیاستمدار بودجه حزب سوسیال دموکرات درباره هر نوع کوتاهی در این باره هشدار داده و گفت: وزیر دارایی باید با شور و شوقی که بوریس پیستوریوس دارد به بودجه سال 2025 نزدیک شود و سخنان او را با عمل تطبیق دهد.

شوارتزدر عین حال گفت که یک بودجه دفاعی به هزینه اصلاحات دولت رفاه، اما صلح اجتماعی را به خطر می اندازد. بدون نوسازی ترمز بدهی، لیندنر تا سال 2028 قادر به ایجاد بودجه با برنامه ریزی مالی نخواهد بود.

فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی هم از "بوریس پیستوریوس" می خواهد تا در مذاکرات بودجه راه خود را برای افزایش دنبال کند. اینگو گدچنس، سیاستمدار دفاعی حزب دموکرات مسیحی در این باره به "تاگس اشپیگل" گفت: زمانی که تغییر قانون اساسی به نفع صندوق ویژه ارتش تصویب شد، به اتحادیه قول داده شد که ائتلاف دولتی موسوم به چراغ راهنمایی به بودجه دفاعی اجازه دهد سال به سال رشد قابل توجهی داشته باشد.

این فراکسیون اعلام کرد: ائتلاف موسوم به چراغ راهنمایی خلاف این وعده را اجرا کرده است و اکنون متعجیم که متوجه می شویم ارتش آلمان در آستانه نابودی مالی است. اما اگر ائتلاف چراغ راهنمایی عمداً باعث این بدبختی مالی شده است، اکنون باید راهی برای خروج پیدا کند.

افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمانتوافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین
  • کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامی
  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است