Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: این سند اصلا در آموزش و پرورش کشور اجرایی نشده است با قاطعیت سال هاست پس از اعلام موضع رهبری، هیچ ردی از سند 2030 در اموزش و پروش وجود ندارد.

«محسن حاجی میرزایی»، وزیر آموزش و پرورش، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، در رابطه با شکایت مجلس از دولت در خصوص سند 2030 گفت: سال هاست که سند 2030 در آموزش و پرورش موضوعیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس سند تحولی که در دست داریم در راستای اهداف، برنامه  ها و راهبرد های آن پیش می رویم. این سند شش زیر نظام دارد که همه آنها به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده است. 

او ادامه داد: در سند تحولی در اجرای زیر نظام ها برنامه تفصیلی داریم که تا سطح مدرسه توزیع شده است و همه در دسترس عموم مردم قرار دارد و علاقه مندان می توانند، مطالعه کنند. هیچ راهی و جایگاهی برای سند 2030 در آموزش و پرورش پیش بینی نشده است. 

حاجی میرزایی گفت: این سند اصلا در آموزش و پرورش کشور اجرایی نشده است با قاطعیت سال هاست پس از اعلام موضع رهبری، هیچ ردی از سند 2030 در اموزش و پروش وجود ندارد.  

او افزود: ادعای مجلسی ها باید بررسی شود، معاونت حقوقی و پارلمانی در حال بررسی این شکایت است. وزارت اموزش و پرورش نه این سند را اجرا کرده و نه بنای اجرایی شدن ان را دارد. ۷ 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس دولت آموزش و پرورش مدرسه محسن حاجی میرزایی سند ۲۰۲۰ آموزش و پرورش سند 2030

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حمید شیرازیانی افزود: در ابتدای طرح، مدارسی در سطح استان برای انجام امور شناسایی و بررسی می‌شوند.

او با اشاره‌ به اینکه سهمیه تعیین شده از سوی آموزش و پرورش برای اجرای این طرح، ۸۱ مدرسه است افزود: کارشناسان اداره نوسازی باید برای بررسی و برآورد هزینه از این مدارس بازدید داشته باشند. 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان تصریح کرد: سیستم گرمایش و سرمایش بیشتر این مدارس دارای نواقص و ایرادهای کوچک و جزئی است؛ از همین رو برخی مدارس نیاز به تعویض شمعک و بعضی نیاز به تعویض رادیاتور دارند. 

او گفت: قرار است از محل استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی، تجهیزات و لوازم مورد نیاز خریداری و تحویل پیمانکار تعیین شده از سوی آموزش و پرورش شود. 

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پروش استان همدان و مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی نیز اظهار کرد: سازمان‌ها و نهادهای مختلفی پشتیبان این طرح هستند. 

شهید علی عرب ملقب به ققنوس دفاع مقدس، سال ۱۳۴۹ در زرند کرمان متولد شد و در روز دوم عملیات کربلای یک در حالی که تنها ۱۶ سال داشت، با افتادن در آتش خود را فدای هم‌رزمانش کرد.

دیگر خبرها

  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس