Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت از تصمیم‌گیری وزارتخانه متبوع خود در تعامل با وزارت علوم برای واکسیناسیون حدود ۲۰۰ هزار نفر از استادان و کارکنان دانشگاه‌ها از مردادماه امسال خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز با اشاره به نشست هم‌اندیشی معاونان و مسئولان وزارتخانه‌های علوم و بهداشت گفت: این نشست خروجی خوب و مثبتی داشت و ما را به چشم‌انداز و افق روشنی برای موضوع آموزش در سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: خروجی این نشست که با حضور معاونان دو وزارتخانه و روسای دانشگاه‌ها برگزار شد، این بود که واکسیناسیون حدود ۲۰۰ هزار نفر استادان و کارکنان دانشگاه‌ها از مردادماه آغاز شود و بعد از نیز به‌تدریج، دانشجویان واکسینه شوند.

وی همچنین گفت: هدف اساسی در این زمینه بالا بردن کیفیت آموزشی و ایجاد بستر مناسب برای آموزش حضوری دانشجویان در فصل پاییز است که البته و حتی با اجرای طرح واکسیناسیون همچنان باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار جدی دانشگاه‌ها باشد. 

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: با وجود طرح واکسیناسیون، شاید همچنان همه دانشجویان نتوانند در کلاس‌های حضوری حضور یابند و فضاها باید آن محدودیت‌های قبلی خود را داشته باشند.

وی تصریح کرد: همچنین در این نشست مقرر شد آموزش‌های مجازی در کنار آموزش حضوری باید پابرجا باشد و ممکن است ۵۰ درصد کلاس‌ها همچنان به صورت غیرحضوری برگزار شود.

لاری افزود: البته اولویت اساسی با آموزش‌های عملی است. بررسی‌ها نشان داده که عدم برگزاری حضوری کلاس‌ها صدمات زیادی به کیفیت آموزش‌ها زده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت همچنین اضافه کرد که امتحانات در سال تحصیلی و ترم جدید به صورت حضوری برگزار می‌شود که همین امر نیز می‌تواند تا حدودی کیفیت آموزش‌ها را بالا ببرد.

لاری همچنین با اشاره به اجرای طرح واکسیناسیون گروه‌های هدف و وقفه‌ای که در انجام آن به وجود آمده است، توضیح داد: این طرح که در حقیقت گام پنجم از طرح شهید سلیمانی بود، با قوت و جدیت و به صورت منظم در حال انجام بود اما حدود یک یا دو هفته با توقف ورود واکسن‌ها مواجه شدیم که در دوز دوم تزریق وقفه‌ای کوتاه به وجود آمد.

وی تصریح کرد: مراکز خیلی خوبی در این راستا ایجاد شد و حتی وزیر بهداشت بارها بر سرعت عمل انجام واکسیناسیون  تاکید کرد و یک همت و عزم راسخ ملی در این زمینه به وجود آمد. ما همچنان امیدواریم تزریق دوز دوم واکسن برای گروه‌های هدف با ورود محموله‌های جدید به کشور دوباره به‌زودی آغاز شود.

لاری گفت: واکسن‌های داخلی نیز به‌سرعت دارد مسیر تولید انبوه خود را طی می‌کند و تا اواخر ماه جاری و اوایل تیرماه حتما نمودی از واکسن‌های داخلی را شاهد خواهیم بود.

کد خبر 606755

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا دانشگاه دانشگاه ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۱۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است

به گزارش قدس آنلاین، تظاهرات بی سابقه دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا در محکومیت کشتار جمعی علیه فلسطینیان یادآور مخالفت با جنگ ویتنام است. آیا معادله ناعادلانه تغییر می‌کند؟ چرا نتانیاهو از این تظاهرات هراس دارد؟ آیا این روند به اروپا، جهان عرب و جهان اسلام هم سرایت خواهد کرد؟

این رسانه ادامه داد: شاید تظاهرات دانشجویان ضد کشتار جمعی علیه فلسطینیان در آمریکا، حادثه بسیار بارزی باشد که روز به روز گسترش می‌یابد و مانند گلوله برقی به سرعت در حال بزرگ شدن است. این تظاهرات به دانشگاه های تگزاس و کالیفرنیای جنوبی کشیده شده و پلیس آمریکا با آن مقابله و شماری از دانشجویان خشمگین را بازداشت کرده است.

طبق آخرین گزارش رسانه های آمریکایی، شرکت کنندگان در این تظاهرات بسیار زیاد هستند و دولت آمریکا به دنبال کمک گرفتن از گارد ملی برای مقابله با دانشجویان معترض به کشتار جمعی در غزه است.

رای الیوم افزود: نکته قابل توجه، هراس بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از برگزاری تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکاست. این تظاهرات بی سابقه به کجا خواهید انجامید؟ آیا ممکن است که معادله را تغییر دهد؟

به گزارش این رسانه، «عواطف عبدالرحمن» استاد روزنامه نگاری دانشکده رسانه دانشگاه قاهره می گوید: آنچه در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت و یاری ملت فلسطین و درخواست فوری توقف کشتار و گرسنگی در نوار غزه و در دانشگاه‌های عربی(انفعال و بی‌تفاوتی) رخ می دهد، سئوالی است که هم اکنون باید به شکل قوی مطرح کنیم.

از سوی دیگر «کارم یحیی» فعال رسانه ای نیز می گوید: اوضاع و تظاهرات کنونی مشابه مخالفت‌ها با جنگ آمریکا علیه ویتنام است. هر که می‌تواند باید به فلسطینیان کمک کند.

وی با اشاره به مقایسه دانشجویان آمریکایی و دانشجویان الازهر مصر می افزاید که این کشور باید نقش موثرتر و با صلابت‌تری ایفا کند، دولت، جامعه الازهر و دیگر دانشگاه‌های این کشور.

این تحلیلگر ادامه می دهد: آنچه در دانشگاه های آمریکا شاهد آن هستیم، بیانگر تحولات مهمی در آمریکا و اروپاست. مواضع دانشجویان بسیار مهم است و به سبب افزایش بازداشت ها، بیشتر هم می شود.

یحیی درباره مقایسه دانشگاه‌های آمریکا با دانشگاه های عربی هم می گوید: واقعیت و ماهیت دانشگاه‌های عربی و برخورد امنیتی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. بعید نیست که این موج به دانشگاه های عربی هم دومینو وار سرایت کند.

در همین حال،«سمیر عرابی» دیگر تحلیلگر عرب نیز تظاهرات در دانشگاه های آمریکا و برخورد دولت این کشور و تهدید رئیس مجلس نمایندگان به اخراج دانشجویان را نمایانگر برافتادن نقاب ادعایی دموکراسی آمریکایی دانست.

وی با لحن تمسخر آمیزی می افزاید: بایدن می گوید که آمریکا طرفدار حق است، رئیس مجلس سنا هم می گوید که کتاب مقدس به آنها دستور می‌دهد در کنار اسرائیل بایستند! این آمریکای بدون رتوش است. دموکراسی و برابری میان ادیان وجود ندارد و آزادی بیان هم در کار نیست، ما باید واقع باشیم.

گفتنی است؛ دانشجویان دانشگاه های آمریکا روز چهارشنبه در اعتراض به حمله رژیم اسرائیل به نوار غزه تحصن خود را آغاز کردند.

این اعتراض های دانشجویی در حمایت از مردم غزه و توقف جنگ رژیم صهیونیستی به دانشگاه های هاروارد، تگزاس، براون و کالیفرنیای جنوبی رسیده و این دانشگاه ها صحنه درگیری پلیس با دانشجویان شده است.

دانشجویان دانشگاه براون در رود آیلند و دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) به سایر دانشگاه‌ها از جمله کلمبیا پیوستند تا خواستار آتش‌بس در غزه شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ادامه سرکوب و اخراج استادان و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • رییس سازمان سنجش آموزش کشور: نمرات سال گذشته کنکوری‌ها همچنان معتبر است/ انتشار کارنامه اولیه در مرداد
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران