Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت بر اساس برنامه‌های اعلام شده تا سه سال دیگر واحدهای پتروشیمی در عسلویه و ماهشهر از بازچرخانی آب استفاده می‌کنند و دیگر پساب پتروشیمی در دریا تخلیه نمی‌شود.

به گزارش برنا؛ احمدرضا لاهیجان زاده درمورد انتقادها درباره تاثیر آلودگی‌های صنعت پتروشیمی در دریا گفت: بر اساس برنامه‌های اعلام شده تا سه سال دیگر واحدهای پتروشیمی در عسلویه و ماهشهر از بازچرخانی آب استفاده می‌کنند و دیگر پساب پتروشیمی در دریا تخلیه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رخداد قدم بزرگی است اما به‌طور قطع تخلیه پساب در گذشته تاثیر خود را بر دریا یا رسوبات گذاشته است.

او ادامه داد: درصدد هستیم تا از طریق پایش دریایی دریابیم که چه فناوری‌هایی در دنیا برای جبران این خسارت وجود دارد.

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: اگر به ۱۰ سال قبل برگردیم، می‌بینیم که بسیاری از واحدهای پتروشیمی که در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر یا عسلویه بودند و شکل گرفتند، فاقد سیستم تصفیه پساب بودند و پساب را به‌صورت خام تخلیه می‌کردند ولی با پیگیری‌های صورت گرفته به نوعی تفکر محیط زیستی بر سیستم‌های پتروشیمی و مانند آن حاکم شد و قراردادهای متعددی برای احداث تصفیه‌خانه‌ها منعقد کردند تا چه به‌صورت مستقل و چه به‌صورت متمرکز - که هر چند واحد پتروشیمی دریک واحد پساب را تخلیه کنند - از تصفیه‌خانه استفاده کنند.

لاهیجان زاده با ابراز خشنودی از بهره‌برداری از تعداد زیادی تصفیه خانه در عسلویه و ماهشهر گفت: در حال حاضر از شرایط بحرانی خارج شدیم اما هنوز به شرایط ایده آل مد نظر ما نرسیده‌ایم. هرچند بحران تا حدود زیادی رفع شده است و تصفیه خانه‌های دیگری در حال احداث هستند که باید وارد مدار شوند.

او خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه زمان‌بندی اعلام شده از سوی مدیران پتروشیمی، پیش‌بینی می‌کنیم تا سه سال آینده تقریبا تخلیه پساب آلوده کننده ای از این واحدهای پتروشیمی به دریا نخواهیم داشت و واحدهای پتروشیمی باید به دنبال سیکل بسته، بازچرخانی و استفاده دوباره از پساب‌ها بروند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست مد پتروشیمی دریا واحدهای پتروشیمی تصفیه خانه محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۲۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع عسلویه مشکلات شدید ترافیکی برای «شیرینو» به وجود آورده است

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بهمنی صبح چهارشنبه در نشست شورای ترافیک درشیرینو اظهار کرد: صنعت عسلویه مشکلات شدید ترافیکی و زیرساختی برای شهر شیرینو به وجود آورده و کوچه‌های شهر درقلمرو کامیون‌ها شده و اکثر شهروندان شیرینو گلایه دارند.

وی افزود: رانندگان کامیون ها و خودروهای سنگین در راستای اجرای قانون و احقاق حقوق شهروندی باید وسیله نقلیه خود را خارج از محدوده شهری و در پارکینگ و گاراژ ها پارک کنند و از تردد در معابر درون شهری و مناطق مسکونی پرهیز کنند.

بهمنی اضافه کرد: اگرچه بر اساس موادی از قانون برای سلب آسایش همسایه ها و ایجاد مزاحمت حتی مجازات هایی پیش بینی شده است، اما اینکه این قانون در این مورد خاص صدق می کند و یا می توان عنوان ایجاد مزاحمت برای همسایه را نیز به آن اطلاق کرد، موضوعی است که نیازمند بررسی بیشتر و کارشناسانه از سوی مراجع ذیصلاع و دستگاه قضایی است.

بهمنی گفت: با توجه به ترافیک موجود در سطح شهر شیرینو به ویژه خیابان اصلی، نیازمند اقدامات ترافیکی بیشتر و با کیفیت تری وجود دارد.

در این نشست مواردی همچون درخواست اصلاح چارت راهور شهرستان، ایجاد ایستگاه پلیس راهور جهت شهر شیرینو، خرید دوربین هوشمند پایش ترافیک و اخذ مجوز، نصب علائم افقی و عمودی تابلوهای راهنمایی و رانندگی(هدایت مسیر شهری)، قید کردن در بارنامه های شرکت های محل تخلیه جهت تردد از سه راه عسلویه و بررسی مشارکت شرکت های خصوصی در پروژه های عمرانی شهری مطرح شد.

آماده کردن طرح ترافیکی ویژه شهر با نظارت راهور و اداره راه، طراحی تابلو اخباری ورود کامیون به شهر شیرینو ممنوع و نصب آن در اتوبان توسط راهداری، پیشنهاد به شهرداری برای اصلاح ورودی شهر (گسترش،زیباسازی و روشنایی) و نصب تابلوهای ۱۵ ، ۲۰ ، ۳۰ کیلومتر مانده به شهر شیرینو و ... کیلومتر شمار در اتوبان از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

اصلاح سرعت گیرها طبق استانداردها با رعایت ضوابط سرعت گیرهای ترافیکی، نصب تابلو های هشداری در سطح شهر، مشخص کردن گذرگاه های عابر پیاده (روبه روی مدارس و ... )، مشخص شدن حریم پلیس راه شهر شیرینو با عسلویه و عقب نشینی هتل ها، خوابگاه های صنایع از میدان پرچم تا پازارلند جهت اجرای خیابان ۳۲ متری نیز مطرح شد.

کد خبر 6093879

دیگر خبرها

  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • مرگ خاموش تخت جمشید و بیستون
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • صنایع عسلویه مشکلات شدید ترافیکی برای «شیرینو» به وجود آورده است
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم