Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «عبدالناصر همتی» عصر جمعه در گفت و گوی تلویزیونی با مردم استان کرمانشاه از طریق شبکه استانی زاگرس با بیان اینکه مردم ما در شرایط امروز کشور مردم بسیار هوشیار و سیاسی هستند، افزود: بینش مردم بسیار بالاست ما باید به بینش و نگرش مردم احترام بگذاریم و باید به اقوام و زبان‌های مختلف احترام بگذاریم و در تقویت آنها بکوشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهنگ ملی ما و قدرت فرهنگی ما توجه به اقوام و بخش های مختلف کشورمان است این یک شعار نیست بلکه یک اعتقاد است که حتما باید در کشورمان رعایت شود.

استانها در صادرات غیرنفتی نقش کلیدی داشته باشند

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفت: درباره روابط تجارت خارجی مان هم الحمدالله توسعه صادرات غیرنفتی مان خوب بوده و من فکر می کنم استان های ما می توانند در این زمینه نقش کلیدی داشته باشند. 

همتی افزود: همین الان هم سطح قابل توجهی از صادرات غیرنفتی داریم و رشد خوبی سال های گذشته داشته بخصوص که امسال در شروع هستیم در ۲ ماه اول سال رشد خیلی خوبی داشتیم و این به ما نوید می دهد که می توانیم صادرات غیرنفتی را از طریق گسترش تولیدات صادرات محور پیش ببریم و این خودش هم می تواند به گسترش اشتغال مناطق و استان‌های ما کمک کند و هم می تواند قدرت خرید مردم را افزایش دهد و من فکر می کنم سالی است که به مسایل اساسی کشور بپردازیم و به طور جدی نباید فرصت را از دست بدهیم.

وی با تاکید بر اینکه ما انسداد داخلی را باید از بین ببریم، گفت: انسداد داخلی، روند اقتصادی فعلی و انزوای خارجی که قدرت‌های برزرگ بر ما تحمیل کردند مانع توسعه است و اینها مواردی است که ما خیلی سریعتر باید احیا و اصلاح بکنیم و از آن نتیجه گیری کنیم.

این نامزد رییس جمهوری تاکید کرد: شرایط اقتصادی کشوری ما به گونه ای است که اکنون نیاز به اقدامات جدی و فوری برای اصلاح امور داریم. براساس نظرسنجی ها بیش از ۶۰ درصد دغدغه مردم مسایل معیشتی است بنابراین دولت آینده نمی‌تواند دولت غیراقتصادی باشد. 

وی با بیان اینکه ما نیاز داریم به سرعت ریل اقتصاد را تغییر دهیم، گفت: نیاز داریم حکمرانی اقتصادی که اشتباهی پیش رفته اصلاح کنیم. ما نیاز داریم که به مردم بگوییم که این روند که در سال‌های گذشته طی شده روند مطلوبی برای اقتصاد کشور نبوده و مردم میزان قدرت خریدشان در سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده است. سرمایه گذاری در کشور و تولید کاهش پیدا کرده است.

همتی تاکید کرد: اصل توسعه و اشتغال به رشد تولید برمی‌گردد، باید موانع رشد تولید برداشته شود و باید رشد تولید به طور جدی حمایت شود.

وی تصریح کرد: من به عنوان یک اقتصاددان و با تجربه مدیریت بنگاه‌های مالی و اقتصادی می‌دانم مشکلات چقدر عمیق است و باید یک فکر عاجل شود. ما دیگر فرصت اشتباه نداریم. بنابراین باید به سمتی برویم که اقتصاد بر سیاست حاکم شود. اگر چنین نشود ممکن است همین مسیری که طی کردیم دوباره تکرار شود، ما باید به سمتی رویم که دولت در اقتصاد دخالتی نکند. بخش خصوصی و مردم وارد صحنه تولید شود.

شعار دولت من تعامل از خانه تا جهان است

این نامزد رییس جمهوری در ادامه با بیان اینکه یکی از مهم ترین مساِیل، مساله تعامل داخلی و خارجی است، گفت: شعار دولت من تعامل از خانه تا جهان است. یعنی در داخل و خارج کشور باید تعامل برقرار باشد. متاسفانه اکنون بین قوا، بین نهادهای داخل کشور تعامل در حد بهینه نیست. دولت آینده باید با تعامل موانع رشد اقتصادی را از بین ببرد.

وی با بیان اینکه ما نیاز داریم تورم را مهار کنیم اگر نکنیم سفره مردم کوچکتر خواهد شد، افزود: ممکن است بگویید که شما تا امروز رییس بانک مرکزی بودید چرا تا به حال این کارها را نکردید. یک مساله به بحث تحریم ها بر می‌گردد و یکی هم به اختیارات بانک مرکزی. بانک مرکزی یک سازمان است که باید مجموعه ای در کنار بانک مرکزی باید کار کند. بانک مرکزی به تنهایی توانایی حل این مشکلات را ندارد. 

وی عنوان کرد: به این دلیل وارد صحنه انتخابات شدم که فکر می‌کنم بقیه کاندیداها بینش اقتصادی و توانایی خارج شدن از این شرایط اقتصادی را ندارند.

همتی گفت: ما نیاز به از بین بردن انزوای خارجی داریم. بعضی ها می‌گویند تحریم کاری نکرده، تحریم های ظالمانه تمام درآمدها، روابط اقتصادی و روابط بانکی را مختل کرده است. زمانی کشور درآمد ۱۰۰ میلیارد دلار داشتیم اما سال ۹۹ درآمدی که دست بانک مرکزی رسید پنج میلیار دلار بود و با این مبلغ کشور را اداره کردیم.

وی اضافه کرد: احیا و اصلاح معیشت مردم از مهمترین برنامه های من است. ما باید قدرت خرید را به مردم برگردانیم، معیشت مردم تحت تاثیر تورم است ما باید با عادلانه کردن پرداخت یارانه، بازتوزیع درآمد کشور و کمتر کردن فشار مالیاتی بر تولید کننده ها مسیرهایی هست که باید طی شود تا به نتیجه برسیم.

۵۰ درصد کابینه باید در اختیار بانوان و جوانان باشد

این نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در ادامه با اعلام اینکه جوانان نقش مهمی در توسعه کشور دارند، گفت: باید جایگاه آنان را در احیا و اوقات فراغت برای آنها فراهم کنیم. باید کاری کنیم که انگیزه ماندن در کشور و تلاش و فعالیت در کشور افزایش پیدا کند. باید کاری کنیم که جوانان ایرانی در خارج کشور باایجاد فضایی مناسب به کشور جذب شوند.

وی اظهار داشت: ۳۰ درصد مشاغل باید در اختیار زنان باشد. کابینه باید ۵۰ درصد در اختیار زنان و جوانان باشد. زنان ما افتخارآفرین اند و باید از آنها حمایت کنیم. 

همتی با بیان اینکه رقابت من با بقیه کاندیداها نیست، گفت: رقابت من با قهر با صندوق است. اگر قهر با صندوق برداشته شود من دیگر رقیبی ندارم. مردم نشان داده اند که هیچ موقع تصمیم اشتباه نمی‌گیرند. من فکر می‌کنم ۲۸ خرداد حماسه بزرگی اتفاق خواهد افتاد. حماسه ای که باعث افزایش استقلال و افزایش قدرت منطقه ای کشور خواهد شد.

تعامل با دنیا خواهم داشت

وی در ادامه سیاست خارجی بسیار مهم دانست و در دولت آینده توجه جدی به آن خواهد شد، افزود: ما باید منافع ملی خود را حفظ کنیم. در تعامل با کشورهای غرب، شرق، کشورهای همسایه، آفریقا و آمریکای لاتین می‌توانیم اقدامات خوبی برای توسعه و تعامل با دنیا داشته باشیم. ما نیاز داریم از انزوایی که کشور ما تحمیل شده از آن خارج شویم زیرا معیشت مردم با تداوم تحریم ها حل شدنی نیست.

وی تاکید کرد: کشور برای اینکه بتواند صادرات و واردات داشته و سرمایه گذاری خارجی داشته باشد و منابع ایرانیان خارج از کشور بیاید ایرانیها در خارج از کشور فعالیت کنند و منابعشان را برگردانند نظام بانکی ما بتواند در دنیا فعالت گسترده داشته باشد در آن صورت است که ما به رشد اقتصادی و رسیدگی به معیشت مردم خواهیم رسید.

سرمایه اجتماعی در جامعه ضعیف شده است

همتی اضافه کرد: در کشور ما امکانات، منابع و زمینه بسیار گسترده ای داریم این منابع گسترده نباید و نمی تواند مانع توسعه ما باشد این منابع می تواند توسعه ما را با جهش جدی مواجه کند.

این نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در ادامه ضعیف شدن سرمایه های اجتماعی را یکی از مسایل مهم کشور دانست و گفت: سرمایه اجتماعی سنگ زیربنای توسعه است، کشورهایی در دنیا وجود دارند با منابع انسانی و سرمایه های فیزیکی یکسان ولی سطح توسعه متفاوت دارند، چرا ؟ به خاطر سرمایه اجتماعی آنها است کشوری که سرمایه اجتماعی آن که در واقع اعتماد بین مردم و دولت، مردم و حاکمیت است این باید تقویت شود.
وی اضافه کرد: متاسفانه اکنون سرمایه اجتماعی لطمه خورده است مردم نسبت به هم پرخاشگری دارند اعتمادشان نسبت به هم کاهش پیدا کرده است. چرا این اتفاق افتاده است ما ببینیم دلایلش چیست آن را باید به سرعت ترمیم کنیم ما این فقدرت را داریم که این کار را بکنیم و این کار خواهد شد.
دولت باید زیرساختها را فراهم کند

همتی تاکید کرد: دولت باید بسترهای مخابراتی و اینترنتی را فراهم کند و در واقع ریل گذاری بکند برای قطار کند اینها کارهای بستری سازی دولت است در واقع و کالاهای عمومی است. دولت باید سرمایه گذاریش در این زمینه ها باشد که در زیرساخت‌ها باشد.

وی با عنوان اینکه دولت نباید در اقتصاد و جزییات اقتصاد دخالت کند، گفت دولت نباید قیمت گذاری کند دولت نباید مانع شود، اینها نکات بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود.

او اضافه کرد: نکته اصلی ما تولید است چرا تولید در کشور ما مشکل پیدا کرده است برای اینکه موانع ایذایی بسیار زیادی که منصرف می کند یا و در واقع پشیمان می کند کسی را که می خواهد سرمایه گذاری کند مشکلاتی که با مالیات دارند با بیمه ها دارند مشکلاتی که برای گرفتن مجوز دارند مشکلاتی که با بانکها دارند، مشکلاتی که با بخش های مختلف کشور دارند، اینها باعث شده تولید نتواند آن گونه که باید و شاید در کشور ما شکل بگیرد.

این نامزد ریاست جمهوری افزود: ما باید تمام فضای کشب و کار برای توسعه تولید مهیا کنیم فضا باید اصلاح شود رتبه جهانی ما رتبه قابل قبولی نیست از لحاظ فضای کسب و کار معلومه یک جاهایی گیر داریم آزادی اقتصادی ما خیلی درجه اش پایین است.  باید اینها را اصلاح کنیم و بتوانیم وارد جرگه کشورها و باشگاه کشورهایی بشویم که فضای کسب و کار در رتبه های بسیار خوب دنیاست ما بتوانیم از این زاویه زمینه توسعه تولید را فراهم کنیم.

بخش خدمات ارزش افزوده بالایی دارد

وی با بیان اینکه بخش خدمات، ارزش افزوده بالایی در کشور دارد، گفت: به دلیل شیوع کرونا بخش خدمات آسیب جدی دیده است دولت آینده به طور جدی در اولویتش خواهد بود که این بخش را دوباره نه تنها مانند سابق بلکه به وضعیت بهتری درآورد اتفاقا کرونا با وجود مشکلاتی که داشت و جان هموطنان زیادی را گرفت این حسن را هم داشت شیوه تجارت و شیوه تولید در کشورمان را دگرگون کرد الان فروش از طریق فضای مجازی، ارتباطات از طریق فضای مجازی آنقدر توسعه پیدا کرده فین تکها وارد شدند استارتاپها وارد شدند ما الان داریم در مسیری وارد می شود دگرگونی جدی در بخش خدمات وارد می شود.

همتی اضافه کرد: فکر می کنم زمینه خوبی برای اشتغال جوانها است، جونان تحصیل کرده ای که مسلط به این امور هستند مسلط به نرم افزارهای جدید و به روز هستند آنها می توانند با استفاده از این روشها و با استفاده از شبکه فضای مجازی و اینترنتی غوغایی را در بخش خدمات ایجاد کنند. رشد اقتصادی ما می تواند به این سمت برود در کنار تولید تولید کالاهایی که در جای خودش مهم و اساسی است.

وی اظهار داشت: زنجیره های تولید را باید به طور جدی اهمیت بدهیم اگر ما بتوانیم زنجیره تولید را گسترش بدهیم و ارتباطات پسین و پیشینی را که دارند می توانند تولید ما را به جای خوبی برسانند ما می توانیم ۵۰ درصد صنعت مان را تولید داخل بکنیم. این امکان پذیر است و ما می توانیم به این نتیجه نایل شویم.

وی محور اول دولتش را اقتصاد دانست و گفت: این نکته ای است که مقام معطم رهبری هم بر آن تاکید دارند ما نیاز داریم مسایل اساسی اقتصاد کشور را در این چهار سال حل کنیم، چهار سال زمان خوبی است برای حل این مشکلات. ما باید به رشد اقتصادی مثبت حداقل پنج درصد در سال برسیم.

تحریم برداشته شد بهتر می توان عمل کرد

همتی اضافه کرد: در تورم تلاش می کنیم این چهار سال تورم را در یک محدوده بین هشت تا ۱۲ درصد کنترل کنیم علت اینکه این عددها را می گویم همین طوری نیست من بررسی های عمیقی کردم و براساس اطلاعات روز روند شاخص‌ها معتقدم که این امکان پذیر است و اگر بتوانیم تحریم ها را به طور کامل حدف کنیم و سرمایه گذاری خارجی بیاید حتی می توان بهتر از این هم عمل کرد. 

وی همچنین گفت: کنترل تورم به معنای کنترل قدرت خرید مردم است و آن ها بتواند روی قدرت خرید خودشان حساب کنند و البته اینکه قدرت خریدی که آسیب دیده چه کار کنیم برنامه هایی دارم با توجه به اعتقاد علمی و جایگاه اقتصادی که دارم نمی توانم عوام فریبانه حرف بزنم بگویم چند صد میلیون به شما می‌دهم این کار را حتما خواهم کرد ولی نمی خواهم چیزی بگویم که امکانات و منابعش را نداشته باشیم ما باید براساس آنچه که در اختیارمان است و امکانات به ما اجازه می دهد به مردم قول بدهیم.

همتی در پایان عنوان کرد: ان شاالله با حضور چشمگیر مردم در پای صندوق های رای بخصوص کسانی که با صندوق قهر کردند و عملکردهای گذشته را دیدند و احساس می کنند که عملکرد ما خوب نبوده خواهشم این است یک بار دیگر اعتماد کنند و این حقیر را در معرض قضاوت و انتخاب خودشان برگزینند و من بتوانم در خدمت شما عزیزان و در کنار بقیه قوای کشور و در مجموعه تعاملی که بین دستگاه ها و نهادهای مختلف برقرار می کنیم امیدوارم بتوانیم روزهای خوبی را برای مردم عزیز که مستحق آن هستند برقرار کنیم.

ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با سراسر کشور در روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در استان کرمانشاه نیز برگزار خواهد شد.

در این انتخابات یک میلیون و ۵۷۷ هزار و ۶۳۹ کرمانشاهی حق رای دارند که از این تعداد ۷۸۰ هزار و ۳۲۲ نفر زن و ۷۹۷ هزار و ۳۱۷ نفر مرد هستند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۵ شهر، ۳۲ بخش، ۸۸ دهستان و هزار و ۷۶۹ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی عبدالناصر همتی مشارکت های مردمی کرمانشاه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی عبدالناصر همتی انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی عبدالناصر همتی مشارکت های مردمی کرمانشاه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی سرمایه اجتماعی صادرات غیرنفتی دوره انتخابات سیزدهمین دوره ما نیاز داریم پیدا کرده ریاست جمهوری سرمایه گذاری رشد اقتصادی بانک مرکزی معیشت مردم دولت آینده فکر می کنم طور جدی قدرت خرید بخش خدمات تحریم ها خواهد شد کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۳۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سعید آقاخانی و ادامه سریال «نون‌خ»

نشست خبری سریال «نون‌ خ» پس از گفت‌وگوی هنرمندان و عوامل این مجموعه تلویزیونی با مردم در سامانه ۱۶۲، مقابل رسانه‌ها نشستند تا به سؤالات پاسخ دهند. اما در کنار سعید آقاخانی و چند تن از بازیگران دیگر، امیر وفایی هم که نام او از قبل برای حضور در این نشست اعلام شده بود به پرسش و پاسخ با خبرنگاران نرسید.

به گزارش تسنیم، مهدی فرجی در حالی به نشست خبری سریال «نون‌ خ» آمد که هم مخاطبین و هم رسانه‌ها از او پرسیدند این مجموعه تلویزیونی ادامه خواهد داشت یا خیر.

در کنار مهدی فرجی تهیه‌کننده سریال، مسعود کریمی خضرا به عنوان مدیر گروه طنز مرکز سیمافیلم به نشست خبری آمده بود. همچنین صهبا شرافتی، کاظم نوربخش و ماشاءالله وروایی هم پاسخگوی اهالی رسانه شدند. نشست خبری با موفقیت این سریال در جذب مخاطب و پیشرفتِ‌در این حوزه نسبت به فصل گذشته آغاز شد.

مهدی فرجی در این باره گفت: امسال این سریال درصد قابل توجهی از فصل پیش بیننده بیشتری داشت که دلایل مختلفی هم داشت از جمله اینکه توانستیم سراغ یک قومیت دیگر هم برویم. من امروز در سامانه ۱۶۲ پذیرای بسیاری از مخاطبینی بودم که برایم جالب بود از پسربچه ۸ ساله تا خانم ۸۰ ساله درباره «نون‌خ» صحبت می‌کردند. اجازه بدهید اینجا از شخص رئیس صداوسیما و رئیس مرکز سیمافیلم تشکر کنم که میدان را هموار کردند بتوانیم به قومیت بلوچ هم بپردازیم.

اما نکته تهیه‌کننده سریال درباره حساسیت‌ها بر روی مذهب و قومیت‌ها به یکی از حاشیه‌های نشست هم تبدیل شد. چرا که او به این نکته اشاره کرد «پرداختن به قومیت‌ها حساسیت‌های فراوانی دارد که باید با مراقبت باشد. هر برنامه‌ای و هرکسی به راحتی نمی‌تواند به قومیت‌ها بپردازد. چرا که اصطلاحاً این کار به نوعی بندبازی است که خدایی ناکرده به کسی اهانت نشود و هرکار و هرکسی به راحتی به این موضوعات بپردازد.».

اما چرا این نکته تبدیل به حاشیه و چالش شد؛ عبارتِ خط قرمز که مهدی فرجی به آن اشاره کرد باعث شد تا خبرنگاری از او درباره خط قرمز سازمان صداوسیما و حساسیت پرداختن به قومیت‌ها بپرسد؛ او این‌چنین پاسخ داد: «شاید من نتوانستم صحبت خودم را درست جا بیندازم وگرنه اصلاً منظورم خط قرمز نبود. می‌خواستم بگویم پرداختن به قومیت‌ها آن‌قدر حساسیت دارد که برنامه‌سازان سراغش نمی‌روند، چون باید به زوایای مختلف لهجه، فرهنگ، پوشش و … بپردازند. خط قرمز‌ها در این زمینه زیاد است و به اصطلاح گفته می‌شود «سری که درد نمی‌کند چرا دستمال ببندند» از این رو همکاران کمتر سراغ قومیت می‌روند و به خود تهران می‌پردازند، چون با جا‌های دیگر نمی‌شود شوخی یا نقد کرد و پرداختن به آن‌ها خیلی سخت است. اما از طرفی هم حیف است و اتفاقاً پرداختن به این‌ها به جذابیت سریال کمک می‌کند. مناظر شگفت‌انگیز، صنایع‌دستی درجه یک و … در شهر‌های مختلف ما وجود دارد پس چرا نباید از این‌ها برای سریال استفاده کرد.»

فرجی در بخش دیگری از این نشست خبری به پرداختنِ «نون‌خ» به موضوع کولبر‌ها اشاره کرد و گفت: باید تشکر کنم از اینکه اجازه دادند به قصه کولبر‌ها بپردازیم. امروز خانمی با بغض و گریه به من گفت که این سریال ما را با قصه این افراد آشنا کرد. خودمان شاید فکر می‌کردیم پرداختن به این مسایل سخت است، اما تشکر می‌کنم که گذاشتند در کنار لحظات کمدی و شاد، نقد هم داشته باشیم. مردم هم امروز می‌گفتند از دلایل علاقه‌شان به کار همین است که در کنار لحظات مفرح از درد مردم هم گفته می‌شود.

ماشاالله وروایی یا عموکاووسِ داستان «نون‌خ» در ادامه اضافه کرد: فرزند یکی از کولبر‌ها با من صحبت می‌کرد و درباره این می‌گفت که پدرش چه کار سخت و طاقت‌فرسایی دارد. عموم مردم این سریال را ستایش می‌کردند و می‌گفتند تلویزیون قصه‌های این چنینی بسازد. صهبا شرافتی که نقش روناک را در این سریال بازی می‌کرد از صحبت با مخاطبان در سامانه ۱۶۲ گفت: فصل پنجم خیلی برایم سخت بود. من گواهینامه پایه دو نداشتم و اولین بار بود که سوار مینی‌بوس می‌شدم و رانندگی می‌کردم. این فصل خیلی برای من چالش‌برانگیز بود و لذت زیادی برایم داشت.

همان‌طور که صهبا شرافتی در صحبت‌هایش گفت کاظم نوربخش بازیگر نقش سلمان هم به همین نکته اشاره کرد که مردم از ما ساخت فصل بعدی سریال را می‌پرسیدند و یا می‌گفتند که «نون‌خ» به شهر و روستای ما بیاید و لوکیشن هم در این باره پیشنهاد می‌دادند.

مسعود کریمی خضرا به عنوان مدیر گروه طنز سیمافیلم در نشست خبری حضور داشت به مصدومین این سریال اشاره کرد و گفت: در این سریال گروه جانبازان «نون. خ» را داشتیم و همه شخصیت‌ها به نوعی با مصدومیت‌های مختلفی در این فصل مواجه شدند.

یکی از دیگر سؤالات چالشی این جلسه شکایت حسین صفامنش خواننده از سعید آقاخانی به دلیل استفاده از موسیقی او در سریال تصریح کرد: موضوع ربطی به آقای آقاخانی ندارد و به من به عنوان تهیه‌کننده مربوط می‌شود. ما در یکی از فصل‌ها هم از «شیرین شیرین» آقای محمدیان استفاده کردیم که او تماس گرفت و بسیار هم تشکر کرد و گفت این موسیقی موجب شعف و تحسین شده است. ما در بخش کولبر‌ها از موسیقی آقای صفامنش استفاده کردیم، البته نافی موضوع مالکیت معنوی نیستم، اما تصورم نبود شکایت کنند. فکر می‌کردم او زنگ می‌زند و می‌گوید دمت گرم، وقتی به کولبر‌ها پرداختی از این قطعه استفاده کردی. البته درباره حقوق مادی و معنوی این حق با آقای صفامنش است و حتماً برای جبران ماجرا در خدمت هستم. در این ۲ فصل قبلی تلاشی هم صورت گرفت که بتوانیم با او مذاکره کنیم. اما سعید آقاخانی دنبال صدای بکری بود، اما نشد از ایشان استفاده کنیم. آرزو دارم موفق باشند.

فرجی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه آیا سازمان صداوسیما به عنوان سفارش از آن‌ها خواسته به سمتِ بلوچستان بروند، افزود: اگر به تاریخچه «نون‌خ» از فصل اول تاکنون نگاهی بیندازیم اینکه به قومیت کُرد بپردازیم کاملاً پیشنهاد خود آقاخانی بود. من متنی را به او دادم و گفت خیلی متن خوبی است، اما انگیزه‌ای ندارد مگر اینکه به سمت یکی از قومیت‌ها برویم. ریاست سازمان صداوسیما در دیدار اخیری که با عوامل داشت گفت با محوریت قوم کُرد هر بار به یک قوم دیگر هم پرداخته شود و خود آقاخانی هم دغدغه همه ایران را داشت. اما این نکته را هم بدانید کسانی که در تلویزیون کار می‌کنند شاید سفارشی کار می‌کنند، چون کارفرمای ما تلویزیون است، اما مذاکره می‌کنیم و سعید آقاخانی هم خیلی ظریف سراغ موضوعات می‌رود. خود ما ممیزی‌های اولیه را انجام می‌دهیم و می‌دانیم کجا ممکن است به کسی بربخورد.

اما نکته دیگر که سؤال خیلی از خبرنگاران و اتفاقاً مردم در سامانه ۱۶۲ بود به ساخت فصل ششم «نون‌خ» برمی‌گشت. فرجی در این باره چنین گفت: درباره سری ششم صحبت کردن زود است. آقای آقاخانی پستی گذاشت و گفت این فصل پایانی بر مجموعه «نون. خ» است.

تهیه‌کننده سریال همچنین درباره آخرین وضعیت سعید آقاخانی و مصدومان «نون‌خ» چنین توضیح داد: هفت نفر دست و پایشان شکست. آقای آقاخانی هم از ارتفاع سقوطی داشت که ۱۰ روز بستری بود و او را در ادامه فیلمبرداری با عصا دیدیم و باعث شد کمی نقشش تغییر کند. خوشبختانه الان ایشان سلامت هستند و مشکلی ندارند.

فرجی همچنین در خصوص اینکه آیا قرار است فیلم سینمایی «نون‌خ» ساخته شود یا خیر، افزود: درمورد سینمایی کار نه صحبت خاصی شده و نه تصمیمی برای ادامه ساخت این سریال در ورژن سینمایی گرفته شده است.

او در پاسخ به سؤال درباره ادای نامطلوب گویش بلوچستان و ماجرای دلخوری کرمانی‌ها، تأکید کرد: من هیچ نقدی درباره گویش بلوچ‌ها ندیدم. ما بازیگران مختلفی از زاهدان و زابل و نقاط مختلف استان داشتیم. درباره کرد‌ها هم همینطور بود و از شهر‌ها و نقاط مختلف در کار حضور داشتند. اما درباره هموطنان کرمانی بایستی این توضیح را بدهم، من توضیحاتی به مسؤولان کرمان دادم و گفتم سوتفاهمی ایجاد شده و برخی نکاتی که مطرح می‌کردند هیچ ارتباطی با کرمان نداشت. فردی هم که نشان دادیم هزار کیلومتر قبل‌تر از کرمان بود و هیچ کدام از خانواده اش هم لهجه کرمانی نداشتند. ما از خود مردم کرمان هم نظر نارضایت گونه نداشتیم.

فرجی در خصوص اینکه آیا سریال حذفیات و سانسور‌هایی داشته یا خیر، خاطرنشان کرد: سعید آقاخانی علاقه‌مند بود منطقه‌ای انتخاب شود که لنج و دریا و جذابیت‌های بصری داشته باشد که بعد از جمع‌بندی قومیت بلوچ انتخاب شد. بالأخره به طور طبیعی حذفیاتی داشتیم، اما آن‌قدر نبود که به کار ما آسیب بزند. شاید از بسیاری از سریال‌های معمولی ممیزی ما کمتر بود.

دیگر خبرها

  • کنایه سنگین همتی به دولت رئیسی
  • همتی: دولت ۶۰۰ هزار میلیارد پول چاپ کرده | از زمان هوخشتره تا شهریور ۱۴۰۰ بیشتر!
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • طعنه هاشمی‌طبا به رئیسی و کابینه‌اش: فکر می‌کنند روز عروسی‌شان است؛ برای یکدیگر نوشابه باز می‌کنند
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • آغاز اما و اگر‌ها برای ادامه «نون خ»
  • اسرائیل در گرداب
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی و ادامه سریال «نون‌خ»
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند