Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، برخی شهروندان بدون توجه به اصالت مواد آرایشی و بهداشتی، آن ها را از فضای مجازی با قیمت بسیار پایین خریداری می کنند و در چاه افراد سودجویی می افتند که محصولات آرایشی و بهداشتی تقلبی را زیر پوست گیاهی بودن مخفی می کنند و با شگردهای خاصی به فروش می رسانند.

یکی از شهروندان در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: متاسفانه زمانی که به اجبار به یکی از کانال های لوازم بهداشتی و آرایشی دعوت شدم، در نگاه اول با بی میلی کانال را رصد کردم، اما بعد از جست و جو و خواندن پیام های مشتریانی که از خرید محصولات راضی بودند، من هم ترغیب شدم مواد آرایشی دست ساز گیاهی را خریداری کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چون کلمه گیاهی به دنبال لوازم آرایشی و بهداشتی آمده بود، اطمینان من جلب شد غافل از این که آن ها با این شگرد مشتریان ساده لوحی مانند من را به دام می‌اندازند.

یکی دیگر از شهروندان که انواع صابون های گیاهی ضدلک و کرم های دست ساز گیاهی را خریداری کرده و به شدت ناراضی است، گفت: متاسفانه پوست دست و صورتم به واسطه استفاده از کرم های دست ساز غیراستاندارد به شدت خشک و پوسته پوسته شده است و با وجود این که به چند متخصص پوست مراجعه کرده‌ام اما تاثیری نداشته است، آن ها می‌گویند موادی که استفاده کرده ام تقلبی بوده و به پوستم آسیب رسانده است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به این که مواد آرایشی و بهداشتی که زیر قیمت فروخته می شوند، تقلبی و حاوی مواد بسیار خطرناکی هستند، اظهار کرد: فضای مجازی فروش محصولات آرایشی تقلبی را برای سوءاستفاده گران راحت کرده است.

وی افزود: متاسفانه مردم تا دچار مشکلی نشوند باور نمی کنند که چه خطراتی در کمین آن ها و ممکن است در دام این گونه کانال ها گرفتار شوند.

وی تاکید کرد: فضای نامعتبر مجازی محل مناسبی برای خرید محصولات آرایشی و بهداشتی نیست و در کانال های تلگرامی که بدون مجوز سازمان غذا و دارو فعالیت می‌کنند، امکان تقلب بسیار زیاد است و شهروندان به طور حتم در صورت خرید محصولات غیرمجاز با مشکل مواجه خواهند شد.

وی ادامه داد: شهروندان هنگام خرید محصولات آرایشی و بهداشتی به محل عرضه، قیمت متعارف، برچسب اصالت کالا، تاریخ تولید و انقضا و پلمب بودن کالا دقت کنند و در صورت هرگونه شک و تردیدی از خرید منصرف شوند.

وی تاکید کرد: چنان چه در ایام کرونایی برخی خانواده ها قصد خرید محصولات آرایشی و بهداشتی را از طریق فضای مجازی دارند، حتماً از ادمین کانال بخواهند مجوزش را در کانال قرار دهد تا اطمینان مشتری جلب شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محصولات آرایشی و بهداشتی تقلبی فضای مجازی محصولات تقلبی محصولات آرایشی و بهداشتی خرید محصولات فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۴۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!

دریافت 4 MB کد خبر 6097315

دیگر خبرها

  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه