Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@04:01:26 GMT

مهرعلیزاده: امید مردم به آینده کم شده

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۴۲۲۳

مهرعلیزاده: امید مردم به آینده کم شده

آفتاب‌‌نیوز :

محسن مهرعلیزاده بعد از ظهر جمعه در گفت و گوی تلویزیونی با مردم بوشهر اظهار کرد: من فرزند ایرانم، کسی که عمری با نیت خیر برای بنیان نهادن راحتی و آسایش مردم ایران تلاش کرده، اما امروز کشور ما در موقعیت و در مقطع تاریخی بسیار خطیری قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: امروز مردم ایران دست به انتخابی خواهند زد که بتواند با تکیه بر تجربیات گذشته خود راهی برای برون رفت از مشکلات پیچیده و بسیاری که در کشور موجود است، بیابند و با انتخاب‌شان خدمت‌گزاری را بر سر کار بیاورند که بتواند به تمام معنا در اختیار مردمش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: امروز مشکلات معیشتی، فقر، تنگدستی، بیکاری، فاصله زیاد اجتماعی بین اقشار مختلف جامعه، رسیدن فقر به ۷۰ درصد جامعه و از آن طرف کشمکش‌های بی‌حاصل بین افراد، نظرگاه‌ها و صاحب‌نظران مختلف در عرصه‌های گوناگون سیاسی، اجتماعی، فرهنگی مشکلات سختی را به وجود دارد.

مهرعلیزاده عنوان کرد: تاسف بارتر از همه باید اذعان کنیم در کشوری زندگی می‌کنیم که با وجود نیت خیر خیلی از مسئولین، اما برخی دست ناپاکی، اختلاس، دزدی، فساد و دست ورزی به بیت‌المال در رویه‌های اجرایی خود برگزیده‌اند و چنان معیشت سختی بر مردم فراهم آورده‌اند که امید مردم به آینده کم شده است.

برخی مسئولین کرسی، میز و امضا خریده و فروخته‌اند

وی افزود: بعضی از اقدامات مسئولین یا بهتر است بگویم نام مسئولین این بوده است که با گرفتن کرسی‌های ریاست و مسئولیت به دنبال روش‌هایی ناصواب رفتند و گاهی وقت‌ها کرسی، میز و امضاء خریده‌اند و فروخته‌اند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: ایرانی که می‌توانست و می‌تواند به قوی‌ترین کشور منطقه تبدیل شود امروز با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو است.

مهرعلیزاده بیان کرد: این‌ها را نمی‌گویم که نا امیدتان کنم، اما متاسفانه برخی اقدامات باعث شده اعتماد مردم به نظام، مدیریت و مدیران اجرایی نسبت به از آن‌چه در سال‌های اوایل انقلاب بود، کم شود.

وی ادامه داد: اعتماد سرمایه سنگینی است که از بین می‌رود و باعث می‌شود، در صورتی که حتی مسئولان بخواهند کار درستی و در جهت منافع ملی انجام دهند باز هم مورد پذیرش مردم واقع نشوند و این بدترین نکته ممکن است.

از یک خانواده متوسط بیرون آمده ام و زندگی متوسطی دارم

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اما باید واقعیت‌ها را گفت، لازم است مردم بدانند که اگر فردی یا افرادی امروز در جایگاهی قرار گرفتند که می‌خواهند بین خودشان، خدا و مردم پیمان ببندند که مشکلات را حل کنند افرادی هستند که از مشکلات مردم باخبرند و درد دل مردم را می‌دانند.

مهرعلیزاده تصریح کرد: من مثل شما هستم از یک خانواده متوسط بیرون آمده‌ام و زندگی متوسطی دارم، اگرچه چندین سال است که به عنوان مدیر در بخش‌های مختلف کار کرده‌ام.

وی خاطرنشان کرد: می‌خواهم بگویم مردم عزیز مشکلات زیاد است اینکه فکر کنیم که مشکلات را فقط عده‌ای از مسئولین می‌توانند از بالا حل کنند، درست نیست، درست آن است که مدیران و مسئولانی که بالا نشسته و اداره امور را دست گرفته راه برون رفت از مشکلات را طراحی کنند و ملت را با خود همراه کند.

در زمان جنگ ویتامین و پروتئین در یک حداقل به مردم می‌رسید

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: اکنون سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است. در ۱۲ دوره گذشته انتخاب‌هایی کرده‌ایم و همه آن‌ها هم کارهایی را انجام داده‌اند و نمی‌شود حق کسی را ضایع کرد.

محسن مهر علیزاده ادامه داد: برای مثال از پیروزی انقلاب به بعد و در زمان جنگ دولت وقت زحمات زیادی را کشید، جوانان شاید یادشان نیاید، اما کسانی که هم سن و سال من هستند خوب به خاطر دارند که در زمان جنگ روزی صدها شهید در خیابان می‌آوردند.

وی افزود: در آن دوران با یک نظام صحیح اقتصادی، دولتی که ۶/۵ میلیارد دلار درآمد نفتی داشت ۳/۵ میلیارد دلار آن را صرف جنگ و ۳ میلیارد را برای تامین معیشت مردم پرداخت می‌کرد، اما واقعیت این بود که ویتامین و پروتئین در یک حداقل به مردم می‌رسید و همینبود که اعتماد را جلب کرده بود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: جلوتر آمدیم، دولت اصلاحات پیش آمد، دولتی که شما انتخاب کردید در آن در دوره کشور عزت و افتخار آفرید، پاسپورت‌مان اعتبار پیدا کرد، روسای جمهور کشورهای اروپایی برای دعوت از رئیس جمهور شما صف کشیدند، تئوری یا نظریه گفت‌وگوی تمدن‌ها در سطح جهان طنین‌افکن شد، جهان دانست که یک ایرانی مسلمان در دنیا طرفدار جنگ نیست و طرفدار گفت‌وگو و صلح است.

شاهد سختی‌های زیادی هستیم

مهرعلیزاده تاکید کرد: نظریه گفت‌وگوی تمدن‌ها در سازمان ملل به عنوان یک نظریه ایرانی در مقابل جنگ تمدن‌ها که یک نظریه حاکم بر ادبیات سیاسی جهان بود قد برافراشت و مورد تکریم دنیا قرار گرفت.

وی بیان کرد: قیمت ارز در طول دوره اصلاحات بین۶۰۰ تا ۸۰۰ تومان ثابت ماند، تورم نزدیک به ۴۸ درصد کنترل شد و پایین آمد و به زیر ۱۰ درصد رسید. روابط اجتماعی، امید به آینده، ارتباط مهربانانه مردم با دولت و حاکمیت، افتخار ایرانی در آمد و رفت‌ها، ارتقاء شاخص‌های سلامت اداری، عدالت، بهبود فضای کسب و کار را شاهد بودیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: دولت‌های بعدی هم کارهای خوبی داشتند ولی شاهد سختی‌های زیادی هستیم. برجام قوی‌ترین معاهده بین‌المللی است که ایرانی‌ها توانستند به تصویب برسانند.

رانت بزرگترین معضل کشور است

وی تاکید کرد: ایران از بزرگترین امپراتوری‌های دنیا بوده است، ما بزرگ هستیم و باید حرکت‌های بزرگ را انجام دهیم. مردم انتظار دارند که شرایط برای زندگی شرافتمندانه فراهم باشد.

مهر علیزاده بیان کرد: بحران آب بحران بزرگی در کشور است ولی نسبت به آن غفلت می‌شود و به جای حل این بحران به موضوع دوچرخه سواری، شعرخوانی، و برگزاری یک بزم موسیقی واکنش نشان می‌دهند، این درد بزرگی است.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران با انتقاد از رانت و ارتباط زیرمیزی بیان کرد: با تکیه بر مسئولیت‌ها و تجربیات گذشته مشکلات کشور را می‌دانم. مشکل ما در تولید است و رانت از مسائل اصلی کشور است. مشکل امروز کشور اقتصادی است و باید یک فرد اقتصادی در رأس قرار گیرد تا مشکلات مردم را حل کند.

کار را از کف کارخانه شروع کردم

وی با معرفی خود به مردم بیان کرد: از ۲۵ سالگی وارد بازار کار شده و از کف کارخانه کار را شروع کرده و سپس، صنعت، تولید و اداره کار و بعد از ۲ الی سه سال کار در صنعت خودرو یک مدیر عالی تر شده و سپس به عنوان معاون وزیر صنایع سنگین به مدت پنج سال از ۲۹ تا ۳۴ سالگی و بعد از آن به عنوان موسس منطقه آزاد کیش که البته قبل از بنده نیز کارهایی صورت گرفته بود که بی‌انصافی نشود اما کار اصلی زمان بنده انجام شد و به عنوان موسس این منطقه با دست خالی شدم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: البته تمام منطقه آزاد کیش که امروز می بینید را بنده نساخته ام اما زیر بنای آن را بنده گذاشته‌ام، آب و برق آن را ایجاد و با ابتکار عمل هواپیمای غیر دولتی ساخته شد، همچنین مرحوم هاشمی رفسنجانی مسئولیت نیروگاه اتمی بمباران شده بوشهر را به بنده سپردند، مذاکره زیادی در این رابطه انجام و قرارداد نیز بسته و بعدها به عنوان یک نیروگاه هسته‌ای ساخته شد.

مهرعلیزاده گفت: در زمان دولت آقای خاتمی بنده به عنوان استاندار استان تقسیم نشده خراسان معرفی و در دولت دوم اصلاحات به عنوان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان تربیت بدنی در خدمت ورزشکاران عزیز بودم، قبل تر نیز در شرکت سرمایه گذاری شاهد به عنوان بنیانگذار موسس اندوخته شاهد برای فرزندان شهدا فعالیت داشته ام.

مشکلات کشور را می‌دانم

وی تاکید کرد: مشکلات را می‌شناسم. مشکل با ارز ۴۲۰۰ تومانی‌ست که باعث رانت شده است و در آخر مردم گوشت و مرغی را می‌خورند که قیمتش از دلار آزاد هم بالاتر است. شاید خیانتی نباشد اما این ناتوانی و کارنابلد بودن است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: البته برخی می‌گویند بنده گفته‌ام که ۱۷ میلیارد دلار و برخی نیز می‌گویند که تمام آن ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی نبوده بخشی هم نیمایی بوده اما در نهایت تلف شدن ۱۱ میلیارد دلار درآمد که مال مردم است شما آن را با چهار هزار و ۲۰۰ تومان بدهید که در آخر مردم گوشت و مرغی که مصرف می کنند حتی از قیمت آزاد دلار نیز گران تر شود که این بی عرضگی، ناتوانی و کار ندانستن است.

دولت نیاز به اقتصاددان دارد

مهرعلیزاده تاکید کرد: مشکل امروز کشور اقتصادی است و این مشکل را یک اقتصاددان می‌تواند حل کند نه یک انسان فرهنگی، امنیتی، نظامی، حقوق‌دادن و قاضی امکان پذیر نیست.

وی گفت: دولت من دولت زندگی است و دنبال ایجاد امید، اعتماد، افتخار، نشاط برای مردم است و دنبال جنگ و زور نیستیم. قوانین اجتماعی و قانون اساسی داریم و مردم باید زندگی کنند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: کشور قانون اساسی دارد اجازه بدهید قانون بر مردم حکومت کند. گرسنگی کم نیست. بگذارید یکی بیاید که از جنس مردم است و دنبال حکم و بگیر و ببند نیست.

مهرعلیزاده با بیان اینکه برنامه های پیش بینی شده ایشان برای بهبود اقتصاد کشور در قالب سه کتاب تدوین شده‌است، بیان کرد: بر این اساس میزان یارانه ها را حداقل برای پنج دهک پائین جامعه بایستی پنج برابر بیشتر کرد تا برای یک خانوار سه تا چهار نفره در این وضعیت اقتصادی بتوانیم ماهی یک تا ۲ میلیون تومان آورده باشیم تا از این وضعیت فلاکت بار که خط فقر هفت میلیون تومان است، پایین بیاوریم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی خزایی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

این دوره انتخابات تفاوت‌های اساسی با سایر دوره‌ها داشت، در بین لیست‌های اصولگرایی، اقبال اغلب مردم کمتر به سوی لیست کامل بود و گزینشی افراد را انتخاب کردند و طبقه اصلاحات متوسط هم تمایل بسیار کمی به رأی دادن داشتند.

کلیت مجلس همانند دوره فعلی اصولگرا هستند، حدود ۵۰ نفر مستقل ،۴۰ نفر از لیست‌های مرتبط با کارگزاران، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان به مجلس راه یافتند.

بانوان بیش از ۱۰ نفر هستند و احتمال افزایش آن در میان‌دوره‌ای ای هست، در کل آرایش جدیدی در مجلس دوازدهم حکم فرما است و نگاه مردم به تغییر و تحول است، زیرا ۱۴۷ نماینده فعلی دیگر در مجلس آتی حضور ندارند، نکته جالب این دوره راهیابی نماینده دلیجان و محلات با بیش از پنج هزار رأی به بهارستان است.

* مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل مربوط به افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی سازی جهش تولید، حمایت از کشاورزی، توجه بیشتر به امور کارگران و فرهنگیان و ورزشکاران، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی و قراردادی، توسعه معیشت، اشتغال، ازدواج، مسائل فرهنگی و هنر، و بهداشت و درمان از اولویت‌های ماست.‌

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

نظر به اولویت امور مردم، کمیسیون اقتصادی، علاقه خودم کمیسیون فرهنگی و یا آموزش است.‌

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

چالش‌های استان تهران بسیار زیاد هست، اهم آن بحث مسکن، حاشیه نشینی، آب، بهداشت و درمان، فرو نشست، حمل و نقل عمومی، امنیت، اشتغال، اتباع و موارد متعددی که در آینده مفصل به آن اشاره خواهم نمود.

کد خبر 6080399

دیگر خبرها

  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • بیانات رهبری در جمع معلمان شور امید آفرین و انگیزه بخش بود
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ