Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@18:00:10 GMT

خبرهای کوتاه از جنوب آذربایجان‌شرقی

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۶۳۳۹

خبرهای کوتاه از جنوب آذربایجان‌شرقی

مطالبه‌گری نماینده مراغه در دیدار با مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی روز جمعه با مدیرکل فرودگاه های آذربایجان‌شرقی دیدار کرد و رفع موانع پروازی، تملک اراضی حریم فرودگاه و تجهیز فرودگاه به ماشین سوخت‌رسانی فرودگاه سهند را خواستار شد.

به گفته «علی علیزاده» با رفع مشکلات زیرساختی و پروازی این فرودگاه، خط پروازی مراغه - مشهد به صورت منظم و هفتگی راه‌اندازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگیری سارق با ۲۰ فقره سرقت در مراغه

فرمانده انتظامی مراغه به دستگیری سارق دوچرخه و محتویات داخل خودرو اشاره کرد و گفت: متهم در بازجویی‌های فنی به ۲۰ فقره سرقت اعتراف کرد.

سرهنگ توحید فارسی اضافه کرد: مقادیر قابل توجهی از اموال مسروقه از مخفیگاه متهم کشف و وی پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل شد.

ویزیت رایگان عشایر سهند

ویزیت رایگان عشایر سهند روز گذشته، جمعه با حضور گروه جهادی شهید مهکام بسیج دانشجویی مراغه اجرا شد و۵۰ نفر از عشایر منطقه «قرخ بلاغ» سهند ویزیت شدند.

با اجرای این طرح ۲ پزشک، یک دندانپزشک، یک بهیار و۲ پرستار به عشایر در دامنه‌های سهند خدمات معاینه، ویزیت و مشاوره ارائه کردند.

محمدرضا خاکی، مسئول بسیج دانشجویی مراغه هدف از برگزاری این اردوها را قدردانی از عشایر به عنوان قشر تلاشگر در عرصه تولید فرآوده‌های دامی و لبنی اعلام کرد.

عشایر سهند با ۷۵۰ خانوار، در طول تابستان در ۱۳۰ هزار هکتار از مراتع سهند به تولید گوشت و فرآورده‌های دامی مشغول می‌شوند.

به گزارش ایرنا شهرستان‌های هشترود، مراغه، بناب، ملکان و عجب‌شیر در جنوبی‌ترین نقطه استان آذربایجان‌شرقی و دامنه‌های جنوبی کوه سهند قرار دارند.
 

برچسب‌ها شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران جامعه عشایری سهند مراغه انتظامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران جامعه عشایری سهند شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران جامعه عشایری سهند مراغه انتظامی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم راستا با نهضت مبارزه جهانی با مالاریا موفق شده است طی ۴ سال از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ گزارش صفر موارد بومی مالاریا را در کشور گزارش کندکه نشان دهنده پیشرفت قابل توجه برنامه کنترل مالاریا بعد از ۶ دهه مبارزه با بیماری در کشور است.

حسین فرشیدی افزود: این پیشرفت ایران در کنترل مالاریا با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین المللی و شیوع کووید ۱۹ به دست آمده است که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در کنار کمک های سازمان بهداشت جهانی، تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور؛ استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، موجب شد که ایران در کنار کشور  آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشد.

حسین فرشیدی افزود: باید به این نکته توجه داشت که ایران کشوری پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشور‌هایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده اند، نیست. ایران بیش از ۸۰ میلیون جمعیت دارد و در جوار کشور‌هایی مانند پاکستان و افغانستان قرار دارد که آمار بیماری مالاریا در آن‌ها بیش از خیلی از کشور‌های منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: یکی از دستاورد‌های  ایران، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی است در حدی که در مدیترانه شرقی به زعم همه کارشناسان بین المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

دکتر فرشیدی افزود: در دو سال گذشته بعد از حدود  ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که موارد وارده از مرز‌های جنوب و جنوب شرقی کشور و بیشتر از کشور پاکستان بود، این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهر‌های سرباز، چابهار و سراوان داشتند.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت ؛ پارسال  پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ده هزار مورد بیماری بسته شد که همه این موارد از ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بودند ؛ ایرانی‌هایی که این بیماری را گرفته اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرز‌های جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بودند یا به آنسوی مرز‌های شرقی کشور تردد داشته اند.

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • فیلم| عملیات تعقیب و گریز برای کشف محموله‌های قاچاق چوب در آذربایجان‌شرقی
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • خبرهای خوش مهمان خاص جنوب تهران
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه