Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-29@09:45:21 GMT

9 فیلم دیگر به جشنواره کن اضافه شد+ فهرست نهایی

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۷۱۳۸

پس از لغو جشنواره کن ۲۰۲۰، این رویداد بین المللی فیلم حالا آماده آغاز فعالیت است: این رویداد پر زرق و برق بیش از ۶۰ فیلم را به نمایش خواهد گذاشت که ماه آینده در جنوب فرانسه آغاز می شود، از حضور فیلم هایی شاخص با نامهایی شاخص تر چون «گزارش فرانسوی» و «روز پرچم» از شان پِن هنرپیشه نامدار هالیوودی تا کارهای جذاب جدید از فیلمسازانی مانند شان بیکر و کوگونادا، جشنواره کن امسال با ره آوردی پر و پیمان به عرصه رقابت سینمای جهان در آغاز فصل جوایز آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته طبق معمول جشنواره کن هنوز هم فیلم های دیگر می توانند به این رویداد مهم سینمایی بپیوندند و بر تعداد نام ها و فیلم های مهمترین جشنواره سینمایی فرانسه و اروپا افزوده شود.

امروز چند فیلم به بخش‌های مختلف جشنواره کن به شرح زیر اضافه شد:

بخش نوعی نگاه

«من و برادرانم» کارگردان «یوهان مانکه» از فرانسه

بخش پرمیر

«گرداب» کارگردان «گسپر نوئه» محصول مشترک آرژانتین و ایتالیا

بخش اکران ویژه

«امشب تنهایی؟» کارگردان «وون شیپی» از چین
«عشق من می ایوبیتا» کارگردان «نومی مرلان» از فرانسه
«مهمانی بیل ماری» کارگردان «اندرو موسکاتو» محصول مشترک یونان و آمریکا
«قهرمانان» کارگردان «ماکسیم روی» از فرانسه

بخش غیررقابتی

«آن فرانک کجاست؟» کارگردان «اری فولمن»

اکران شب

«عالی» کارگردان «اودره استروگو» از فرانسه

«ترالالا» کارگردان «آرنو و ژان ماری لارو» از فرانسه

از موارد مهم این دوره از کن اینکه «نت فلیکس» امسال هم چون سال گذشته در جشنواره حضور ندارد. زیرا قرار بود «جین کمپیون» تنها زن کارگردان دارنده نخل طلای کن با فیلم «قدرت سگ» در این دوره حضور داشته باشد اما بنابر گفته «تیه ری فرمو» رئیس جشنواره کن، دعوت به حضور در این رویداد از سوی نت فلیکس رد شده است.

وی در این خصوص گفت: ما به حضور نت فلیکس و فیلمهایش در کن تمایل داریم و عدم حضور آنها در جشنواره از سوی ما نبوده بلکه آنها تمایلی به حضور در جشنواره کن ندارند.


تیه ری فرما به ددلاین گفت: از کمپانی نت‌فلیکس دعوت شده تا فیلم‌های «بلوند» ساخته اندرو دومینیک و «قدرت سگ» ساخته جین کمپیون را در هفتاد و چهارمین دوره جشنواره در بخش خارج از مسابقه به نمایش درآورند اما مدیران این کمپانی مخالفت کردند.

البته مشکل اصلی نت فلیکس این است که طبق قوانین جشنواره کن، فیلمی که در این رویداد شرکت داده شود تا سه سال حق پخش آن لاین ندارد علی رغم اینکه می تواند در سینماهای فرانسه نمایش داده شود و این قضیه برای نت فلیکس که غول پخش آن لاین جهان محسوب می شود، نه به صرفه است و نه خوشایند و همین منجر به عدم برخی از آثار شاخص در جشنواره کن از سال گذشته تا دوره امسال شده است.

امسال اصغر فرهادی با فیلم «قهرمان» در این دوره جشنواره بین المللی فیلم کن و در بخش رقابتی حضور دارد.

در ادامه فهرست نهایی فیلم‌های حاضر در هفتاد و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم کن را ملاحظه می کنید:

بخش رقابتی

«یک قهرمان» ساخته اصغر فرهادی
«آنت» ساخته لئو کاراکس
«تیتان» ساخته جولیا دوکورنو
«همه چیز خوب پیش رفت» ساخته فرانسوا اوزون
«سه طبقه» ساخته نانی مورتی
«زانوی احد» ساخته نداف لپید
«گزارش فرانسوی» ساخته وس اندرسون
«بیت‌های کازابلانکا» ساخته نبیل آیوچ
«موشک قرمز» ساخته شان بِیکر
«آنفلوآنزای پتروف» ساخته کریل سربرنیکوف
«فرانسه» ساخته برونو دومون
«نیترام» ساخته جاستین کورزل
«خاطره» ساخته آپیچاتپونگ ویراستاکول
«المپیک» ساخته ژاک اودیار
«جزیره برگمان» ساخته میا هانسن لاو
«بندیتا» ساخته پل ورهوفن
«شکستگی» ساخته کاترین کورسینی
«داستان زن من» ساخته ایلدیکو انیدی
«بیقرار» ساخته یواخیم لافوس
«لینگویی» ساخته محمت صالح هارون
«بدترین آدم جهان» ساخته یواخیم تریه
«ماشین مرا بران» ساخته ریوسوکه هاماگوچی
«محفظه شماره ۶» ساخته یوهو کاسمانین

بخش غیررقابتی

«زیرزمینی مخملی» ساخته تاد هینس
«در طول زندگی او» ساخته امانوئل برکو
«استیل‌واتر» ساخته تاد مک‌کارتی
«اعلامیه اضطرای» ساخته هان جی ریم
«باک نورد» ساخته سدریک خیمنز
«تنها» ساخته والری لمرسیه
«آن فرانک کجاست؟» ساخته «اری فولمن»

بخش نوعی نگاه

«مادر خوب» ساخته حفسیا هرزی
«بعد از یانگ» ساخته کوگونادا
«دلو» ساخته آلکسی جرمن جونیور
«شب آتش» ساخته تاتیانا هوزو
«بره» ساخته ولادیمیر جانسن
«یک دنیا» ساخته لورا وندل
«بی گناهان» ساخته اسکیل ووگت
«زنان گریه می‌کنند» ساخته  واسلا کازاکووا و مینا میلوا 
«فریدا» ساخته جسیکا جنوس
«بلو بایو» ساخته جاستین چون
«مانی‌بویز» ساخته سی‌بی یی
«تعهد حسن» ساخته سمیح کاپلان اوغلو
«ریحانا مریم نور» ساخته عبدالله محمد سعد
«بگذار صبح شود» ساخته اران کولیرین
«باز کردن مشت‌ها» ساخته کایرا کووالنکو
«شهری» ساخته آنا میهای
«من و برادرانم» ساخته «یوهان مانکه»

بخش پرمیر

«تکامل» ساخته کورنل موندرسکو
«ترانه‌های عاشقنه برای بچه‌های شیطون» ساخته ساموئل بنکتریت
«گاو» ساخته آندرا آرنولد
«یکشنبه مادری» ساخته اوا هوسون
«فریب» ساخته آرنود دسپلشین
«در برابر صورت تو» ساخته هونگ سانگ سو
«به من محکم بچسب» ساخته متیو آمالریک
«گرداب» ساخته «گسپر نوئه»

بخش اکران ویژه

«دیدار دوباره جی‌اف‌کی از پشت عینک» ساخته اولیور استون
«اچ ۶» ساخته یی‌یی
«کتابهای سیاه» ساخته شلمی الکابتز
«ملوان کوهستان» ساخته کریم آینوز
«امشب تنهایی؟» کارگردان «وون شیپی»
«عشق من می ایوبیتا» کارگردان «نومی مرلان»
«مهمانی بیل ماری» کارگردان «اندرو موسکاتو»
​«قهرمانان» کارگردان «ماکسیم روی»

بخش اکران شب

«ترالالا» ساخته «آرنو و ژان ماری لارو»

«عالی» ساخته «اودره استروگو»

جشنواره کن امسال به دلیل شیوع کرونا با تاخیر از ۶ تا ۱۷ جولای برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: جشنواره کن نت فلیکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۷۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست

به گزارش قدس آنلاین،  اولین دورهمی آسمونی‌ها در جشن ۱۰ سالگی فعالیت بادبوم ویژه فعالیت‌های سینمایی نوجوان‌ها در مجموعه‌های سینمایی و تلویزیونی، با حضور حمید امامی دبیر جشنواره و محمدرضا خردمندان کارگردان سینما و جمعی در خانه هنرمندان برگزار شد.

سید حمید امامی مدیر بادبوم به جمع هنروران نوجوان حاضر در جشن اشاره کرد و گفت: ما در این جمع قرار بود یک دورهمی ساده داشته باشیم اما کار گسترده شد و بخاطر محدودیت‌ فضا نصف بچه‌هایی که قرار بود دعوت شوند، دعوت نشدند و انشالله دورهمی بعدی در ورزشگاه آزادی باشد.

موضوعات «آسمون» را مطابق با نوجوانان انتخاب کنیم

او به آغاز فعالیت بادبون در سال ۹۳_۱۳۹۲ پرداخت و از خانواده‌های بچه‌های عضو بادبوم قدردانی کرد و افزود: از تمام پدر و مادران بچه‌های عضو بادبوم بخاطر اینکه این‌ سال‌ها با ما ساختند درحالی که بارها موقعیت بادبوم عوض شد، تشکر می‌کنیم.

دبیر جشنواره «آسمون» از آغاز یک جشنواره جدید خبر داد و ادامه داد: امروز آغاز رسمی جشنواره آسمون است؛ این جشنواره ویژه تولید محتوای برای بچه‌های ۹ تا ۱۸ سال است که جوایز بسیار ارزشمندی دارد و که آغاز رسمی آن با شماهایی است که در این مدت با ما بودند.

امامی با بیان اینکه موضوعات و جوایز و تمام جزئیات جشنواره در asemoonfest.ir آمده است،  تاکید کرد: سعی شد موضوعاتی انتخاب شود که کاملا مربوط با نسل ضد و دهه هشتاد و نودی‌ها باشد چون می‌خواهیم ثابت کنیم نوجوان‌ها می‌توانند آینده‌ خودشان را شکل بدهند.

 برای فیلمسازی از خودتان شروع کنید

سپس، محمدرضا خردمندان کارگردان سینما در سخنانی نوجوانی را بهترین دوره زندگی هر فرد دانست و افزود: باید برای دوره نوجوانی به‌شدت تلاش کرد و اشتباه اینجا جایز است و حتما در بزرگسالی می‌توان از اندوخته‌های آن استفاد کرد.

او از تکرار تجربه در نوجوانی به‌عنوان یک توصیه یاد کرد و تاکید کرد: در نوجوانی باید بسیار تجربه کرد؛ این دوره فرصتی برای آزمون و خطاست و هیچ اشکالی ندارد و خطا کرد چراکه این تجارب مواد خام آینده خواهند شد تا از آن‌ها استفاده مفید کرد.

این فیلمساز در توصیه‌هایی برای نوجوانانی که قصد دارند در عرصه فیلمسازی و بازیگری فعالیت کنند، گفت: من خودم در سینما کارم را با فیلم کوتاه و ارزان‌قیمت شروع کرده‌ام. به بچه‌هایی که می‌خواهند کارگردانی و بازیگری را در آینده دنبال کنند، توصیه می‌کنم از خودتان و تجارب و خاطرت‌تان شروع کنید؛ تمام آنچه که شما هستید و تجریه شخصی دارید و آن چیزهایی که هویت شماست برای شروع فیلمسازی به شما کمک خواهند کرد.

 به اولین چیزی که نیاز دارید، ایده است

خردمندان از ایده به‌عنوان اولین مرحله برای فیلمسازی یاد کرد و گفت: یک فیلمساز و نویسنده اول چیزی که برای شروع نیاز دارد، ایده است. من در ابتدای راه یک توصیه دارم، به تجربیات شخصی خودتان رجوع کنید چون بهترین ایده فیلمسازی از خودتان و خاطرات شماست پس در خاطرات‌تان جستجو کنید که چه لحظاتی در زندگی دارید که شما را تحت تاثیر قرار داده و آن اتفاق را به خوبی می‌شناسید چوم همراه با رنج و حس غرور و ... است و نسبت به آن اطلاعات کامل دارید و همین‌ها قابلیت ساخت یک فیلم کوتاه را به شما خواهد داد چراکه به ابعاد آن اشراف دارید.

او به ذکر نمونه‌هایی از تجارب مشترک بچه‌ها پرداخت و عنوان کرد: درباره دوچرخه و شغل پدرتان و موضوعاتی که به‌خوبی آن را می‌شناسید، فیلم بسازید که جزئیات قابل لمس از آن‌ها در ذهن داشته باشید که همگی برامده از تجربه شخصی شماست. همه فیلمسازان بزرگ اولین داستان و شعر و فیلم را از تجربه درونی و غنی شده خودشان ساخته‌اند. البته اینکه آیا این خاطرات به‌تنهایی برای ساخت فیلم کافی است، باید بگویم خیر! بلکه باید به آن‌ها واقعیت و تخیل اضافه کنیم تا فیلم به یک اثر هنری تبدیل شود.

کارگردان "بیست و یک روز بعد" تجاربی از فیلمسازی خود را با نوجوان‌ها به اشتراک گذاشت و گفت: من وقتی نوجوان بودم در اوایل دهه ۷۰ یک همکلاسی داشتم که شرایط اقتصادی خوبی نداشت و همین موجب مشکلاتی می‌شد که مدیران مدرسه قصد داشتند او را اخراج کنند و  این سوژه برای من محور یک داستان شد چون او را به‌خوبی می‌شناختم.من این داستان را با چاشنی تخیل نوشتم و چاپ شد و اولین تجربه نویسندگی من رقم خورد و من فهمیدم می‌توانم از خاطراتم داستان بنویسم. در ادامه من برای فیلمسازی از این روش استفاده کردم و فیلم "بیست و یک روز بعد" که قصه‌ی واقعی داشت با هدف حرکت به‌سمت درون مایه تخیل به آن آمیخته شد تا بتوانیم در فیلم حرفی داشته باشیم.

خردمندان خطاب به حاضرین گفت: توصیه می‌کنم تجربیات و خاطرات‌ خودتان را درباره موضوعات و دوستانی که به‌شدت آن‌ها را می‌شناسید را بنویسید که برای شما تولید داستان می‌کنند. به‌نظرم فیلم ساختن به‌شدت ارزان و آسان شده و هیچ چیز جز گوشی موبایل برای فیلم‌سازی لازم نیست و این امکاناتی است که در دست همگی قرار دارد.

او افزود: بچه‌هایی که می‌خواهند بازیگر شوند باید ده برابر یک نقش را در زندگی روزمره خودشان بازی کرده باشند و ده‌ها قدم از یک تست بازیگری جلوتر باشند و یادبگیرند که تقلید کنند و افعال دیگران را شبیه‌سازی کنند و برای نقش‌های مختلف شناسنامه درست کنند. مدل راه رفتن، حرف زدن و فکر کردن زندگی افراد و مشاغلی  مثل نجار، بنا و پزشک را مرور کنند تا آماده همکاری با یک فیلم باشند.

دیگر خبرها

  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری