Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@14:59:34 GMT

۶۵۳ مورد اشتغال در بخش کشاورزی تالش ایجاد شد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۷۱۶۷

۶۵۳ مورد اشتغال در بخش کشاورزی تالش ایجاد شد

رضا آقاجمالی روز شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در سال گذشته ۲۶۲ میلیارد و ۷۵۸ میلیون ریال تسهیلات بانکی به ۲۱۰ طرح اشتغالزایی در بخش توسعه کشاورزی، ۷۳ میلیارد و ۲۹۱ میلیون ریال تسهیلات به ۱۵۲  طرح برای توسعه ماشین آلات کشاورزی، ۱۴۲ میلیارد و ۸۸۹ میلیون ریال به ۲۸ طرح دامداری و زنبورداری، ۴۲ میلیارد و ۲۵۲ میلیون ریال تسهیلات به ۳۶ طرح باغبانی و صنایع تبدیلی، یک میلیارد و ۸۶ میلیون ریال سرمایه در گردش به ۱۶ طرح تامین نهاده کشاورزی و سه میلیارد و ۲۴۰ میلیون ریال تسهیلات به ۴۰ طرح مرغداری و گلخانه پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرستان تالش با ۲۰ هکتار اراضی زراعی، پنج هزار و ۵۰۰ هکتار باغ میوه، ۳۲۰ هزار راس دام سبک و سنگین، ۱۱۰ هزار کندوی زنبور عسل و ۱۰۸ مزرعه تولید و پرورش ماهی جایگاه مناسبی در تولیدات کشاورزی استان گیلان دارد.

آقاجمالی ۴۱ واحد سردخانه میوه با ۹۷ هزار تن ظرفیت ذخیره، ۷۰ واحد بسته بندی محصولات، ۱۳۰ حلقه چاه عمیق و سه هزار و ۷۰۰ حلقه چاه نیمه عمیق، ۱۱ رشته رودخانه دائمی، ۱۵ استخر ذخیره آب و ۱۲ هزار دستگاه انواع ماشین آلات را از امکانات زیربنایی بخش کشاورزی این شهرستان اعلام کرد.

سرپرست جهاد کشاورزی تالش کمبود آب پایدار، بالا بودن قیمت نهاده ها، تغییر بی رویه کاربری اراضی کشاورزی از برنج به کیوی و نبود برند مشخص بسته بندی و فروش کیوی و عسل را از مشکلات بخش کشاورزی تالش برشمرد.

شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها تسهیلات بانکی مقام معظم رهبری کشاورزی اشتغال زایی اراضی کشاورزی اشتغال پایدار تالش کارآمدی دولت پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها تسهیلات بانکی وزارت جهاد کشاورزی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها تسهیلات بانکی مقام معظم رهبری کشاورزی اشتغال زایی اراضی کشاورزی اشتغال پایدار تالش کارآمدی دولت میلیون ریال تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۷۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمی ظهر شنبه در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار کرد: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر باید تشدید شود.

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.

وی یادآور شد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.

به گفته این مقام قضائی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.

کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان، اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییر کاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری اشتغال برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته‌اند، طبق اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.

مدعی العموم استان در پایان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

کد خبر 6089909

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان