Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر پازوکی، رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایسکانیوز با بیان اینکه ۷۰ درصد مواد اولیه تمام اقلام لوازم خانگی در داخل کشور تولید میشود افزود: زمانیکه این مواد اولیه با قیمت بالا به رست تولیدکننده میرسد خواه یا ناخواه مشکلات گرانی در بازار را شاهد میشویم.

وی ادامه داد: یکی از مهم ترین عوامل موثر در رکود بازار لوازم خانگی این است که قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته زیرا میبینیم که به میزان افزایش قیمت کالاها به ویژه در بازار لوازم خانگی، مردم افزایش حقوق نداشته‌اند به همین دلیل مردم به تعمیر لوازم خانگی‌شان روی آورده اند و توان خرید کالای نو را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کمترین قیمت برای یک یخچال فریزر ایرانی حدودا ۵ میلیون تومان است چگونه میتوان انتظار داشت خانواده ای که متوسط حقوق را دریافت میکند، برای جهیزیه چنین هزینه‌ای آن هم فقط برای یک قلم کالا داشته باشند؟

پازوکی تاکید کرد: زمانی قیمت تولید کاهش می یابد که هزینه‌های تولید نیز پایین بیاید بدین معنا که تولید هم برای صادرات و هم برای استفاده داخلی باشد. مولفه‌های زیادی در افزایش قیمت لوازم خانگی موثر است که اصلی ترین آن، بالا بودن نرخ مواد اولیه‌ایست که در داخل تولید ولی به دست تولیدکننده گران میرسد.

مواد اولیه نباید در بورس عرضه شود

وی با تاکید بر اینکه مواد اولیه نباید در بورس عرضه شود افزود: دولت چنانچه بخواهد به تولید کمک کند باید مواد اولیه را مستقیم و بدون واسطه به دست تولیدکننده برساند. صادرات کالا میتواند ارزآوری داشته و تاثیر بسیاری در کاهش قیمت‌ها داشته باشد ولی متاسفانه ما فقط خام فروشی میکنیم.

وی با اشاره به اینکه هر ساعتی که میگذرد رکود بازار لوازم خانگی بیشتر میشود افزود:  هرچقدر افزایش قیمت در بازار حاکم باشد قطعا قدرت خرید مردم کاهش می یابد و وضعیت به سمتی رفته است که دیگر مشتری نداریم.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تصریح کرد: سیاست‌های غلط دولت سبب شده تا داد فروشندگان برآید، بدین گونه که نه تنها حمایتی نمیکنند بلکه در این ۱۰ روز باقیمانده تا پایان خرداد ماه اعلام کرده است که کسبه باید مالیات بپردازد. مادامیکه دولت میداند که در ایام کرونا، بیشترین آسیب را کسبه و اصناف دیدند چرا چنین قوانینی تصویب میکند؟ کسبه ای که فرار مالیاتی ندارند چرا اجازه نمیدهند که مالیات و دارایی خود را با یک ماه تاخیر بپردازند؟

وی گفت: ما تاکنون تحریم های خارجی داشتیم ولی دولت با عملکرد ضعیفی که از خود نشان داده، شاهد تحریم های داخلی نیز هستیم از طرفی دولت در حرف و عمل تناقض زیادی دارد. طی این ۲ سال که کرونا تاثیر زیادی در بازار گذاشته است دولت نیز از سوی دیگر با قوانین دست و پاگیر برای کسبه، این صنف را به شدت اذیت میکند.

پازوکی عنوان کرد: طی چند سال گذشته شاهد ابر بدهکاران بانکی در کشور بودیم ولی چرا کسی با اآنها کاری ندارد؟ چرا قوانین دولتی فقط برای قشر پایین دست  است؟ زور دولت فقط به قشر پایین دست میرسد.

وی خاطرنشان کرد: ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی فقط برای سال ۹۶ بوده و صنف لوازم خانگی با ارز ترجیهی به قیمت ۱۱۲۰۰ تومانی و ۱۴هزار تومان معامله میکرده و در واقع حمایتی نشده است. ما همچنان در تحریم هستیم چنانچه تحریم‌ها برداشته شود بالطبع عوارض گمرکی نیز متناسب با قانون جدید تنظیم میشود.

کاسب نه محتکر است نه گران فروش

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی اظهار کرد: قوانین دست و پا گیر دولت سبب شده تا بسیاری از واحدهای ما، مجبور به تعطیلی شوند زیرا دیگر توجیه و صرفه اقتصادی ندارد.

پازوکی  در پایان گفت: ما گرانی داریم ولی گران‌فروشی نه. از طرفی کاسب نه محتکر است نه گران فروش پس دولت باید قوانین را طوری بنویسد که موجب رنجش یا رکود این صنف نشود.

پایان پیام/

صفورا طالب زاده کد خبر: 1099011 برچسب‌ها لوازم خانگی تورم و گرانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: لوازم خانگی تورم و گرانی لوازم خانگی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با ۷ میلیارد تومان چندمتر خانه می‌توان خرید؟

اگر قصد خرید خانه در تهران را دارید و حداکثر بودجه شما هفت میلیارد تومان است، در ادامه به بررسی آپارتمان‌هایی می‌پردازیم که با این سرمایه می‌توانید خریداری کنید.

به گزارش اقتصاد آنلاین، یک واحد آپارتمان ۹۵ متری دو خواب، ساخت سال ۱۳۹۸ در محله دریاچه شهدای خلیج فارس هفت میلیارد تومان ارزش دارد.

با سرمایه‌ای حدود ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان می‌توانید صاحب یک واحد ۶۹ متری در تهرانپارس شوید. این آپارتمان دو اتاق خواب و سنی حدود ۱۸ سال دارد.

آپارتمان دیگری در محله پیروزی تهران با زیربنای ۹۲ متر و دو اتاق خواب، در حالی که چهار سال از ساخت آن می‌گذرد به قیمت ۶ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محله افسریه تهران قیمت یک واحد آپارتمان ۱۱۰ متری با دو اتاق خواب و سنی حدود ۵ سال، ۶ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان اعلام شده است.

یک خانه ۷۳ متری در کوی فردوس در حالی ۱۵ سال از ساخت آن می‌گذرد به قیمت ۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

با سرمایه هفت میلیارد تومانی می‌توانید در محله سازمان برنامه صاحب‌خانه شوید. این آپارتمان ۷ میلیارد تومانی، ۷۵ متر، دو خوابه و ساخت سال ۱۳۸۷ است.

یک واحد آپارتمان ۷۶ متری در محله بهار تهران با ۸ سال سن و دو اتاق خواب به قیمت ۶ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

برای اطلاع از قیمت و مشخصات آپارتمان‌های دیگر جدول زیر را مشاهده کنید: 

دیگر خبرها

  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی این ماه همراه با سورپرایز
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی اردیبهشت همراه با سورپرایز
  • با ۷ میلیارد تومان چندمتر خانه می‌توان خرید؟
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک