Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد مبارزه با مواد مخدر طی نامه‌ای به رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت توزیع و عرضه دارو‌های تحت کنترل را توسط داروخانه‌ها خلاف قانون و خواستار لغو سریع ابلاغیه فوق گردید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کانون سراسری انجمن‌های صنفی مراکز سرپایی درمان اعتیاد کشور، دکتر امیرحسین یاوری معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر  کشور طی نامه‌ای به مورخ ۱۷/۰۳/۱۴۰۰ به رئیس سازمان و غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان لغو ابلاغیه توزیع دارو‌های مخدر در داروخانه‌ها را خواستار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از متن نامه خطاب به دکتر شانه ساز معاون وزیر بهداشت آمده است: با توجه به توافق ارکان حاکمیت (دفتر مقام معظم رهبری، نهاد ریاست جمهوری، کمیته درمان و دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر، کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، سازمان نظام پزشکی و دیگر ارکان) بر حل آسان و مسالمت آمیز این مسئله، اقدام ناهماهنگ سازمان غذا و دارو در آستانه برگزاری انتخابات مهم ریاست جمهوری، شورا‌های اسلامی شهر و روستا، میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و همچنین انتخابات سازمان نظام پزشکی نگران کننده خواهد بود، لذا برای رفع این نگرانی‌ها با قید فوریت نسبت به لغو ابلاغیه فوق اقدام گردد.

در رابطه با ابلاغیه فوق توسط سازمان غذا و دارو، روز سه شنبه ۱۸ خردادماه جمع کثیری از درمانگران حوزه اعتیاد با تجمع در مقابل این سازمان مخالفت خود را با تبعات واگذاری و توزیع دارو‌های آگونیست مخدر به داروخانه‌ها اعلام کردند.


علی رغم همه‌ی اتفاقات مزبور، سازمان غذا و دارو بر توزیع دارو توسط داروخانه‌ها تاکید دارد.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: داروی مخدر غذا و دارو اعتیاد شانه ساز سازمان غذا و دارو داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • افرایش دو برابری داروخانه‌ها در خوی
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار