Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، شیوع کرونا در کشور سبب شد ستاد ملی مبارزه با کرونا برخی مشاغل پرخطر را تعطیل کند, از مشاغلی که در ردیف مشاغل آسیب‌زای کرونا قرار گرفتند باشگاه‌های ورزشی بودند که به توصیه این ستاد به‌مدت طولانی تعطیل شدند؛ به‌طوری‌که این امر اکنون نفس‌های باشگاه‌های ورزشی را به شماره انداخته و زیان‌های بسیاری را به مربیان ورزشی و باشگاه‌داران وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه‌های زیاد قرارداد و اجاره‌بهای اماکن ورزشی و تعطیلی‌های مکرر و طولانی‌مدت سبب شده است علاوه بر کاهش تعداد ورزشکاران، مربیان و باشگاه‌داران نیز از لحاظ مالی متضرر شوند و با این کاهش درآمد به‌سمت بیکاری یا مشاغل کاذب بروند؛ حالا باشگاه‌داران و ورزشکاران در مشهد از وضعیت موجود نگرانی‌های بسیاری را درباره تعطیلی و ورشکستگی باشگاه‌های ورزشی مطرح می‌کنند که قطعا برای آینده ورزش خطرناک خواهد بود.

اکرم گلپرور نائب رئیس هیئت کاراته خراسان رضوی که خود باشگاه ورزشی رزمی را اداره می‌کند درباره تعطیلی باشگاه‌های ورزشی گفت: متأسفانه تعطیلی‌های پیاپی باشگاه‌ها برای ورزشکاران و مربیان به یک معضل تبدیل شده است و بسیاری از مربیان به‌دلیل جبران‌نشدن هزینه‌های شخصی و باشگاه خانه‌نشین شده‌اند, ورزشکاران هم نمی‌توانند آمادگی لازم را برای مسابقات کسب کنند زیرا امکان تمرین برای آن‌ها وجود ندارد درحالی‌که تیرماه امسال مسابقات انتخابی تیم‌ملی را هم داریم.

بیشتر بخوانید

پلمب بیش از ۶۰ باشگاه ورزشی در مشهد


او افزود: رزمی‌کارانمان را برای تمرین به بوستان و فضا‌های سبز می‌بریم تا تمرین کنند و برای مسابقات آماده شوند، اما اجازه این کار را به ما نمی‌دهند و می‌گویند باید مجوز داشته باشید, برای دریافت مجوز به اداره ورزش مراجعه کردیم و هربار با در‌های بسته مواجه شدیم.

از باشگاه‌داری تا مشاوری املاک

تعدادی از باشگاه‌داران کارشان از ناراحتی گذشته است و اکنون با عصبانیت بسیار به گله و شکایت می‌پردازند, یکی از آن‌ها در همین ایام کرونا مجبور شده است باشگاه خود را واگذار کند و به شغل دیگری روی بیاورد و مدتی به فعالیت در حوزه املاک بپردازد تا به‌گفته خودش بتواند پول پس‌انداز کند و دوباره باشگاهی را راه بیندازد و شاگردانش را دور هم جمع کند.

اکنون نیز باشگاهش با شرایط بد اقتصادی آغاز به‌کار کرده اما هیچ تسهیلاتی دریافت نکرده است زیرا معتقد است که تسهیلات درنظر‌ گرفته‌شده برای باشگاه‌داران علاوه بر اینکه نیاز به پیمودن مسیر سختی دارد، پاسخگوی نیازشان هم نیست.

یحیی عاشوری یکی از مربیان کشتی گفت: شیوع کرونا و تعطیلی باشگاه‌ها سبب شد که بسیاری از مربیان از حوزه فعالیت خود کناره‌گیری کنند و به مشاغل دیگری روی بیاورند؛ در طول این مدت اگر هر مربی هنوز پابرجا مانده است فقط به‌دلیل عشق به ورزش است وگرنه درآمدی ندارد که از آن طریق بتواند زندگی‌اش را بچرخاند.

او با تأکید به اینکه باشگاه‌ها باید با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی باز باشند افزود: فضای تمرین برای ورزشکاران باید فراهم باشد و قهرمانان ما بتوانند به تمرینات خود ادامه دهند تا از آسیب‌های بعدی جلوگیری شود؛ اکنون سؤال و دغدغه ما این است که چرا در وضعیت کرونایی بسیاری از اصناف پربرخورد مانند رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها، بازار‌های تجاری و مجتمع‌ها به فعالیت خود ادامه می‌دهند و مردم در آن‌ها تردد می‌کنند اما مجموعه‌های ورزشی که محل تقویت سیستم دفاعی بدن هستند همچنان بسته‌اند و اجازه فعالیت ندارند.

مهدی سلاطین رئیس اداره ورزش‌ و جوانان مشهد در پاسخ به گله‌های باشگاه‌داران گفت: در اینکه باشگاه‌داران، مربیان و ورزشکاران شرایط دشواری را سپری می‌کنند شکی نیست اما براساس طبقه‌بندی ستاد ملی مبارزه با کرونا, پارک‌های آبی و استخر‌ها در گروه ۳ و ۴ و باشگا‌های ورزشی در گروه ۲ قرار گرفته‌اند که بر این اساس مجموعه‌های ورزشی‌ مانند استخر‌ها از ابتدای شیوع کرونا به‌هیچ‌عنوان بازگشایی نشده‌اند و بیش از حدود ۳۰۰۰ نفر ازجمله نیرو‌های عمومی و تخصصی که در این مجموعه‌ها مشغول به فعالیت بودند بیکار شده‌اند.

او افزود: بیشتر از ۱۵۰۰ باشگاه ورزشی خصوصی و دولتی در مشهد وجود دارد که به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۲۲ هزار نفر در آن‌ها مشغول‌به‌کار هستند و از این راه ارتزاق می‌کنند.

رئیس اداره ورزش‌وجوانان مشهد ادامه داد: شرایط اخذ تسهیلات از بانک‌ها بسیار مشکل است و باتوجه‌به اینکه مبالغ آن هم چشمگیر نیست خیلی از باشگاه‌داران از دریافت آن امتناع کرده‌اند؛ از ۲۰ میلیارد تومان بودجه‌ای که برای این تسهیلات در نظر گرفته شده بیش از ۱۴ میلیارد تومان دریافت شده است.

سلاطین در پاسخ به مشکل ممنوعیت فضای باز برای تمرین ورزشکاران بیان کرد: دراین‌زمینه هم حق با ورزشکاران است اما امیدواریم که فدراسیون دراین‌باره چاره‌ای بیندیشند که اگرمسابقاتی اعلام می‌شود شرایطی فراهم کنند تا ورزشکاران بتوانند با رعایت شیوه‌نامه‌های خاص تمرین کنند.

 

منبع: شهرآرا

انتهای پیام//ف.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باشگاه ورزشی ستاد ملی مبارزه با کرونا مشاغل پرخطر باشگاه های ورزشی باشگاه داران مجموعه ها باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۹۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: معافیت‌هایی برای نفر سوم جهان و دوم و سوم آسیا در راهند

وزیر ورزش و جوانان گفت: در بحث استخدام قهرمانان به‌ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته است که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، کیومرث هاشمی در نشست مشترک با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: ماهیت جلسه امروز ماهیت قهرمانان است. در دنیای امروز شاخصه اصلی ورزش طبق منشور المپیک ورزشکاران هستند. اگر ورزشکاران نباشند مربیان و مدیران معنایی پیدا نمی‌کنند. کمیته بین‌المللی المپیک نیز تلاش زیادی دارد که چهره‌های ورزشی و قهرمانان علاوه بر مدال‌آوری سفیر کشور خود باشند و ظرفیت‌های فرهنگی کشور خود را نشان دهند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه ورزشکاران در کشور خاطرنشان کرد: در دیدار رهبر معظم انقلاب با ورزشکاران، ایشان چندین بار از قهرمانان ما تشکر کردند و این موضوع بی‌سابقه بود و این موضوع نشانگر این است که قهرمانان از منظر رهبر انقلاب از درجه اهمیت بالایی برخوردارند. مراسم تجلیلی که سالانه با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود نشان می‌دهد که دولت نیز پای کار ورزشکاران ایستاده است.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نشست این بود که از نزدیک با مشکلات ورزشکاران آشنا شویم و این جلسات می‌تواند به رفع مشکلات کمک کند. اعضای کمیسیون‌ها باید نقش پررنگ‌تری در فدراسیون خود داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌ها دخیل شوند.

وی افزود: این سومین دوره است که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک تشکیل می‌شود و اینقدر جایگاه این کمیسیون بالاست که رییس کمیسیون ورزشکاران می‌تواند شخصا با رییس کمیته بین‌المللی المپیک مکاتبه کند. باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم و اهمیت جایگاه خود را بیشتر بدانیم و قطعا اعضای کمیسیون می‌توانند کارهای بزرگی را انجام دهند.

کیومرث هاشمی بیان کرد: این نگاه را داریم که قهرمانانی که دوران ورزش آنها تمام شده و علاقه‌مند هم هستند، به عرصه مدیریت ورزشی بیاوریم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه و پس از شنیدن صحبت‌ها و نظرات قهرمانان گفت: حتما برگزاری این نشست‌ها فایده دارد و منشا کارهای بزرگ و خدمت‌رسانی برای ورزش خواهد بود. عضوشدن یکی از اعضای کمیسیون ورزشکاران در هیات‌رییسه فدراسیون‌ها پیشنهاد خوبی است که باید در اصلاح اساس‌نامه انجام شود. از مشارکت ورزشکاران در مسئولیت‌های اجتماعی و کارهای عام‌المنفعه نیز حمایت می‌کنیم. ورزش ایران همیشه از سال‌های دور تا به الان در کارهای خیرخواهانه پیشقدم بوده و می‌توان این اقدامات را تقویت کرد.

وی افزود: همانطور که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک شرح وظایف دارد باید این کمیسیون نیز شرح وظایف داشته باشد که همه اعضا با آن آشنا باشند. قطعا هر فدراسیون یکسری شرایط خاص خودش را برای کمیسیون ورزشکاران دارد. درست نیست که فقط سالی یک بار در مجامع شاهد حضور کمیسیون ورزشکاران باشیم. نباید فاصله قهرمانان با مدیران زیاده شود و و باید این فاصله را روز به روز کمتر کنیم و مدیران باید دغدغه ورزشکاران شنیده شود که صحبت‌های آنها به خارج از مجموعه فدراسیون برده نشود. دلیل تشکیل چنین جلساتی نیز مخابره این پیام است که مدیران ورزشی و روسای فدراسیون‌ها باید با ورزشکاران ارتباط نزدیکی داشته باشند.

هاشمی اظهار داشت: در بحث استخدام قهرمانان به ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

وی با اشاره به تغییرات صورت‌گرفته در لایحه جدید دولت گفت: در لایحه جدید که به مجلس رفته است ورزشکاری که مقام سوم جهان را کسب می‌کند بعد از این شامل معافیت می‌شود. همچنین به جز نفر اول، نفرات دوم و سوم بازی‌های آسیایی نیز شامل معافیت و استخدامی خواهند شد. در بحث ورزشکاران توان‌یاب و جانباز پیش از این یکی از اعضای خانواده آنها شامل استخدام می‌شد ولی الان اگر خود ورزشکار هم شرایطش را داشته باشد شامل قانون استخدام می‌شود.

هاشمی افزود: ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها قدمت ۲۰ ساله و نیاز به تجهیزات جدید دارد. برای تجهیزات غیر مصرفی کمک ۵۰۰ میلیارد تومانی درخواست کردیم که با کمک وزارت نفت این مبنع دیده شده و پس از اختصاص و پرداخت برای نوسازی تجهیزات در اختیار فدراسیون‌ها قرار خواهد گرفت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین درخصوص پرداخت پاداش به قهرمانان گفت: با اینکه آیین‌نامه هنوز اصلاح نشده ولی از اختیارات خودمان استفاده کردیم و آن دسته از رشته‌هایی را که قبلا در لیست وجود نداشت، برای پرداخت پاداش اضافه کردیم که ان‌شاءالله در مراسمی که به‌زودی با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود از آنها تجلیل خواهد شد.

هاشمی خطاب به اعضای کمیسیون گفت: شما نمایندگان فعال جامعه خودتان و صدای ورزشکاران هستید. می‌توانیم نشست‌های فصلی بگذاریم که چطور دغدغه‌ها را برطرف کنیم. اعضای کمیسیون باید مدافع ورزشکاران خود باشند و این وظیفه و رسالت اصلی اعضای کمیسیون است.

وی خاطرنشان کرد: ترویج اخلاق ورزشی نکته خیلی مهمی است و باید به این موضوع پرداخته شود. چون قهرمانان با اخلاق ورزشی می‌توانند ماندگار شوند.

وزیر ورزش و جوانان در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه شورای عالی ورزش که با حضور رییس جمهور برگزار شد درخصوص تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام‌ که بزرگترین دغدغه ماست اعلام کردیم تا پروژه آمایش سرزمینی اجرا نشود هیچ پروژه تازه‌ای شروع نمی‌شود. برای تکمیل پروژه ها ۷ هزار میلیارد بودجه گرفته‌ایم که با استفاده از طرح آمایش برای تکمیل آنها اقدام می‌کنیم. بعد از این آمایش سرزمینی به ما می‌گوید که در چه شهری باید چه ورزشگاهی ساخته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روحانیون کاروان‌های حج مشعل داران معارف و مناسک هستند
  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش و جوانان: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • کیومرث هاشمی: معافیت‌هایی برای نفر سوم جهان و دوم و سوم آسیا در راهند
  • آغاز طرح نظارت بر باشگاه‌های خصوصی و دولتی آذربایجان غربی
  • هاشمی: نیم همت برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها درنظر گرفتیم
  • کشتار ورزشکاران، تخریب اماکن ورزشی و فدراسیون‌ها
  • مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)