Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمودرضا کفاش معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا(ع) گفت: با حضور سردار سرتیپ نظری فرمانده سپاه امام رضا (ع) و مسئولان از خودروی چندمنظوره "آفرود۲۵۰ سی سی " که به دست مرکز رشد خلاقیت، نوآوری شهید تقی پور ساخته شده است رونمایی شد.

او افزود: یکی از اهداف سازمان علمی پژوهشی سپاه امام رضا (ع)، توجه و ایجاد مراکز رشد، نوآوری با دو هدف، ایجاد محصولات فناوری و نوآور و دیگری اشتغال‌زایی، خلق ثروت یا تولید ثروت براساس منظومه فکری رهبر معظم انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا(ع) ادامه داد: ۹ مرکز رشد خلاقیت و نوآوری در سطح استان خراسان رضوی راه‌اندازی، ایجاد و حمایت کرده‌ایم و مرکز شهید تقی‌پور یکی از این مراکز است که در حوزه هوانوردی، صنایع هوایی و خودرویی فعال است.

بیشتر بخوانید

رونمایی از خودروی تمام ایرانی کوهستان در مشهد

کفاش با اشاره به اینکه یکی از اهداف این مرکز رشد تولید محصولاتی در خصوص نوآوری فناوری نوظهور است، بیان کرد: تمامی مراکز را به نام یک شهید نام‌گذاری کرده‌ایم و مرکز رشد شهید تقی پور به نام این شهید مدافع حرم نام گذاری شده است.

او در ادامه با اشاره به مختصات این خودروی تولیدی تصریح کرد: این خودرو با موتور ۲۵۰ سی سی، قابلیت استفاده به صورت کوهستانی، جاده‌های خاکی را دارد؛ همچنین تحمل وزن ۳۰۰ کیلوگرم وزن حمل بار را با دو سرنشین دارد، در قیاس با نمونه خارجی مدل چینی آن حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان قیمتش است در صورتی که قیمت این خودرو نهایتا ۱۲۰ میلیون تومان است و در تیراژ بالا  قیمت کمتری خواهد داشت، یکی از نمونه‌هایی است که برای اولین بار در سطح کشور تولید می‌شود و یک فناوری جدید نوظهور است.

معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا(ع) تأکید کرد: قابلیت تولید ماهانه ۵۰ خودرو را داریم، این مرکز آمادگی دارد در طول ماه برای هر سفارش دهنده این تعداد را تولید کند و توانایی آن را داریم.

کفاش اظهار کرد: در مسیر پیشرفت نوآوری طبق فرمایشات رهبر انقلاب ملزم به حمایت از تولید هستیم؛ در نتیجه مهم‌ترین هدف سازمان علمی پژوهشی سپاه امام رضا حمایت از تولید است.

او افزود: بسیج پیشگام در رفع موانع و کمک به تولید کننده است، بنا داریم از نخبگان بسیجی در حد وسع و توانمان حمایت کنیم؛ همچنین پایگاه‌های علمی را در نظر داریم و از سال ۹۸ تا این لحظه ۴۳ پایگاه علمی در سطح استان خراسان رضوی راه‌اندازی، حمایت کرده‌ایم.

 معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا(ع) ادامه داد: یکی از وظایف مهم این پایگاه‌ها مسجد محوری است، دومین وظیفه  تقویت بنیه علمی بسیجیان جامعه هدف مدنظر است.

کفاش بیان کرد: برگزاری کلاس‌های تقویتی، مشاوره‌های تحصیلی، بازدید‌های علمی؛ که در یک پایگاه می‌تواند انجام شود نیز در دستور کار است.

او تصریح کرد: بنا داریم امسال ۶۵ پایگاه علمی در استان ایجاد، حمایت، راه اندازی کنیم، برنامه دیگر سازمان راه‌اندازی و حمایت از مراکز تحقیقات کاربردی است؛ مطمئنا این مراکز به ارائه راه کار، مطالبه گری هدفمند از دستگاه‌های اجرایی کمک می‌کنند.

 معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا(ع) تاکید کرد: یکی از اهداف ما در مراکز حمایت رسیدن به شرکت‌های فناوری با هدف دستیابی به شرکت‌های دانشی است، ۵ هزار و سیصد شرکت دانش‌بنیان داریم که براساس فرمان مقام معظم رهبری باید ۴۰۰ هزار شرکت دانش بنیان در افق ۴۰ ساله آینده؛ یعنی سال ۱۴۰۴ ایجاد راه‌اندازی، حمایت، و هدایت شود.

کفاش اظهار کرد: بنابراین بسیج به عنوان مجموعه‌ای که از بطن جامعه شکل گرفته وظیفه دارد در این مورد ورود کند، ما در ۵ سال آینده حد اقل حدود ۶۰۰ شرکت دانش بنیان را در سطح استان راه اندازی کنیم.

منبع:تسنیم

انتهای پیام//ف.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودرو داخلی خودرو سازی سپاه پاسداران راه اندازی دانش بنیان مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به دانش فنی ساخت موتورهای ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافتند و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست‌جمهوری از آن رونمایی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در راستای تحقق اهداف نهضت نرم‌افزاری و توسعه صنایع کشور، گامی مهم در پژوهشکده سامانه‌های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برداشته شد.

در این پژوهشکده، با همکاری اعضای هیات علمی و جمعی از محققان ایرانی، موتوری 6 سیلندر خورجینی با ظرفیت 4000 سی‌سی بنزینی طراحی و ساخته شد.

این دستاورد ارزشمند که حاصل 4 سال تلاش و پشتکار دانشمندان ایرانی است، به خودی خود گامی بزرگ در راستای استقلال علمی و صنعتی کشور محسوب می‌شود. موتورهای 6 سیلندر خورجینی که کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، صنایع نظامی و تفریحی دارند، پیش از این در داخل کشور تولید نمی‌شدند و نیاز به آنها از طریق واردات تامین می‌شد.

رونمایی از این موتور در حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشان‌دهنده اهمیت این دستاورد و عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به خودکفایی در حوزه‌های  فناوری پیشرفته است.

احتمال رفع فیلتر گوگل‌پلی/ رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در این مراسم گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی، انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودروهای استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند. این نوع موتورها همچنین دارای کاربردهای تفریحی مانند خودروهای افرود را نیز دارند و از این رو، دستیابی به دانش فنی ساخت این نوع موتورها یک نیاز کاملا راهبردی برای کشور محسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: خوشبختانه یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف با همکاری اعضای هیات علمی و جمعی از محققان ایرانی، پس از 4 سال تحقیق و توسعه عمیق، به دانش فنی ساخت موتورهای 6 سیلندر خورجینی 4 لیتری دنیا دست یافت.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به رونمایی از نمونه مهندسی معکوس شده این موتور با استانداردهای بالا، تأکید کرد: این دستاورد نشان‌دهنده اثبات فناوری‌های موتور خورجینی 6 سیلندر حجم بالا است. دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش‌بنیان به دست آمده و امیدواریم شاهد توسعه این جریان علمی قوی در کشور و تولید این موتورها برای کاربردهای خاص در آینده باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در پایان سخنان خود، فناوری‌های موتور را از فناوری‌های اصلی و کلیدی در هر سامانه‌ای دانست و گفت: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است، چرا که این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه‌ها نیز است.

وی همچنین از حمایت‌های معاونت علمی از این طرح خبر داد و گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفتیم. یکی از خوشحالی‌های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت‌های بزرگ دنیا فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند و دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری