Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مرکزی هم راستا با شعار سال جاری، «دستورالعمل تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط در سال ۱۴۰۰» را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، این بانک ضمن قدردانی از اقدامات به عمل آمده در راستای تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط و با توجه به نامگذاری امسال به نام «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» از سوی مقام معظم رهبری‏‏‏‏-مدظله‌العالی‏ و همچنین پیرو ابلاغ دستورالعمل تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط در پنج سال گذشته و اتخاذ رویکرد مساعدت مقرراتی، زمینه مناسب‌تری به‌ ‌منظور تأمین مالی واحدهای یاد شده فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس اطلاعات دریافتی از سامانه ثبت‌نام واحدهای تولیدی، آمار عملکرد اجرای این طرح طی سال‌ ۱۳۹۹، حاکی از تامین مالی تعداد ۲۷ هزار و ۸۴ بنگاه کوچک و متوسط با تخصیص مبلغی معادل ۸۵ هزار و ۶۴۸ میلیارد تومان توسط شبکه بانکی است که به بنگاه‌های اقتصادی موصوف اختصاص داشته است. 

از این رو، عملکرد یاد شده نشان از همراهی و اهتمام نظام بانکی در اجرای تاکیدات معظم‌له و سیاست‌های دولت برای حمایت هرچه بیشتر از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط دارد تا به این ترتیب امکان هدایت بهینه و صحیح منابع مالی موجود در راستای بهبود وضعیت اشتغال و رشد اقتصادی در کشور فراهم شود.

در سال جاری نیز با توجه به شرایط ویژه اقتصادی و اعمال تحریم‌های ظالمانه بر علیه کشور، این بانک به منظور هموارسازی مسیر تولید ملی و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی در راستای تحقق شعار «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها»، هدایت نقدینگی جامعه به سمت بخش‌های مولد و تامین مالی تولیدکنندگان داخلی و تأمین سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی را هدف‌گذاری کرده است.

بر همین اساس شایسته است بانک‌های عامل با توجه به حساسیت شرایط اقتصادی، بیشتر از گذشته و با احساس مسئولیت افزون‌تر، موضوع تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط را مورد توجه جدی خود قراردهند و علیرغم محدودیت منابع و مشکلات و تنگناهای اعتباری موجود، نسبت به اولویت‌بندی تسهیلات به گونه‌ای اقدام نمایند که امکان دستیابی به اهداف تعیین شده در سال جاری میسر شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک مرکزی تامین مالی بنگاه های اقتصادی مالی بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط تامین مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۰۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدد ۶ برای پرسپولیس مقدس است/ از پتانسیل بانک ها استفاده می کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان حدادی در حاشیه آئین واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار داشت: امیدوارم از امروز به بعد شاهد روزهای بهتری برای پرسپولیس و هواداران آن باشیم. خدا را شکر این اتفاق به گونه‌ای رقم خورد تا باشگاه پرسپولیس در آینده از پتانسیل ۶ بانک استفاده کند و همانطور که همه می‌دادند عدد ۶، عدد مقدسی برای باشگاه پرسپولیس است.

از پتانسیل شهرداری تهران برای مسائل زیر ساختی استفاده می‌کنیم

او ادامه داد: هر کدام از این ۶ بانک از مجموعه‌های توانمندی برخوردار هستند. بانک شهر که به عنوان سهام دار اصلی پرسپولیس است، قطعاً می‌توانیم از پتانسیل‌هایی که شهرداری تهران دارد در زمینه‌های زیر ساختی بهره ببریم. مجموعه بانک‌های ملت، رفاه، صادرات، تجارت و اقتصاد نوین قطعاً در بخش‌های مختلف دارای شرکت‌های مجزایی هستند و در زمینه‌های مختلف از جمله فضاهای اقتصادی می‌توانند به پرسپولیس کمک کنند.

حدادی تصریح کرد: باید دید که سهامداران باشگاه در روزهای آینده در خصوص تغییرات مدیریتی چه تصمیماتی را اتخاذ خواهند کرد. نکته مهم اینجاست که پرسپولیس از امروز به بعد دیگر یک باشگاه دولتی نیست و این باشگاه در زمینه‌های اقتصادی می‌تواند قدم‌های مثبتی را بردارد. ما تاکنون در خیلی از مباحث اقتصادی نمی‌توانستیم ورود کنیم اما اکنون شرایط بهتری داریم و شرکت پرسپولیس در مباحث اقتصادی می‌تواند بهتر عمل کند.

سهامداران باید افراد با تخصصی را برای هیأت مدیره باشگاه انتخاب کنند

او افزود: سهامداران باشگاه باید بدانند که این تیم زندگی هواداران پرسپولیس است و باید افراد با تخصص را در هیأت مدیره قرار دهند. هواداران پرسپولیس باید بدانند که ۱۰ درصد از سهام که باید نقدا پرداخت می‌شد، روز گذشته این اتفاق رخ داد. اگر بابت رد دیون دولت باشگاه پرسپولیس به بانک‌ها واگذار شده باشد تأثیری روی روند باشگاه نخواهد گذاشت. پول و شرایط مالی یکی از عوامل مهم در موفقیت یک باشگاه است و پرسپولیس نشان داده که با بدترین شرایط مالی توانسته بهترین نتایج را کسب کند و آبروی فوتبال ایران باشد.

او تصریح کرد: در تمام زمین‌ها مدیریت حرف اول را می‌زند و صرفاً خرج کردن حرف اول را برای کسب افتخار آفرینی در یک باشگاه نمی‌زند. اگر هر ۶ بانک مدیریت باشگاه را در اختیار بگیرند، روزهای خیلی خوبی را برای پرسپولیس متصور هستم. البته که با توافق این ۶ بانک، مدیریت باشگاه می‌تواند به خارج از بانک‌ها نیز واگذار شود.

۵/‏‬ ۲ میلیون دلار به بانک شهر بدهی داریم

او افزود: خیلی‌ها می‌گفتند که چون باشگاه پرسپولیس به بانک شهر بدهی دارد، این بانک سهام پرسپولیس را خریداری کرده است اما باید بگویم که باشگاه استقلال هم به بانک شهر بدهی دارد، باشگاه پرسپولیس سپرده‌ای در بانک شهر دارد و اقساط ریالی آن از آن حساب هر ماه پرداخت می‌شود. پرسپولیس ۵/ ۳ میلیون دلار از AFC طلب دارد که امیدواریم بتوانیم با کمک بانک مرکزی ۵/ ۲ میلیون دلار آن را به بانک شهر پرداخت کنیم. بهترین راهی که بانک‌ها می‌توانند در باشگاه پرسپولیس سرمایه گذاری کنند، محل افزایش سرمایه است و این بانک‌ها می‌توانند از طریق نقدی به سرمایه باشگاه اضافه کنند.

قرارداد «اوسمار» به زودی تمدید می‌شود

حدادی خاطر نشان کرد: روال امور باشگاه تغییری نخواهد کرد و مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره به کار خود ادامه خواهند داد و تعهدات مالی به اعضای تیم انجام خواهد شد. کمتر از دو ماه تا پایان سال مالی باشگاه و رقابت‌های لیگ برتر فرصت داریم و با توجه به حساسیتی که داریم اگر بنا به تغییرات مدیریتی باشد در پایان فصل انجام می‌شود.

او در رابطه با تمدید قرارداد با «اوسمار ویه‌را» سرمربی پرسپولیس گفت: رضا درویش با او صحبت‌هایی را انجام داده است و طی روزهای آینده قراردادش تمدید می‌شود.

کد خبر 6087503 مهدی مرتضویان

دیگر خبرها

  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • عدد ۶ برای پرسپولیس مقدس است/ از پتانسیل بانک ها استفاده می کنیم