Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@00:29:11 GMT

فروش دام بهکده رضوی به دلیل نداشتن علوفه تکذیب شد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۱۴۸۴

فروش دام بهکده رضوی به دلیل نداشتن علوفه تکذیب شد

مهدی عباسپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سالانه ۵۰۰ تن جو بعنوان اصلی ترین خوراک دام در این شرکت تولید می شود که پیش بینی می شود امسال با وجود کم ، با برنامه ریزی مناسب نیاز دامداران برآورد می شود.
به گفته وی هم اکنون در انبارهای ذخیره بهکده رضوی  نیاز سه ماهه آینده علوفه دامداران تامین شد و مشکلی در این ارتباط وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد : در این مجتمع سه هزار و ۷۰۰ راس دام سبک و بیش از ۱۵۰ راس دام سنگین نگهداری می شود که در حوزه تولید گوشت قرمز، شیر و سایر لبنیات پتانسیل بسیار خوبی وجود دارد و برای تامین علوفه دامها و نیاز بهکده  دو هزار مزرعه کشاورزی و حدود ۳۵ هزار هکتار مرتع نیز در اختیار این مجتمع قرار داده شد.
وی خاطرنشان کرد : به دلیل خشکسالی و کم آبی در  سالهای اخیر صرفا یک سوم از مزارع کشاورزی زیر کشت قرار می گیرد.
رییس هیات مدیره بهکده رضوی در خراسان شمالی گفت: جهاد کشاورزی که ۴۹ درصد از سهام این شرکت را داراست تاکنون ۴۰ هکتار از زمین های کشاورزی را به آبیاری نوین تجهیز کرده که بازده خوبی را در تامین علوفه و محصولات کشاورزی دارد.
دو روز قبل یکی از سایت های خبری استان خراسان شمالی مدعی شد که بهکده رضوی به دلیل نداشتن علوفه به ناچار در حال فروش تعدادی از دامهای مجتمع است .
بدهکاری ۶۰ میلیارد ریالی بهکده رضوی به تامین اجتماعی 
عباسپور مهمترین مشکل بهکده رضوی را صرفنظر از مالکیت ، بدهی ۶۰ میلیارد ریالی به تامین اجتماعی ناشی از سهم بیمه ای کارگران این مجتمع دانست و گفت: امیدوار هستیم با فروش فرآورده های لبنی و کشاورزی در سالهای اخیر این بدهی ها را پرداخت کنیم.
وی اظهارداشت : پیش از این مطالبات تامین اجتماعی از مجتمع اقتصادی بهکده رضوی حدود 130 میلیارد ریال بود که با سوددهی این واحد کشاورزی حدود 70 میلیارد ریال از این بدهی پرداخت شد.

وی بیان کرد: لازم است تا جهاد کشاورزی بیش از این در مدیریت این شرکت بزرگ سهیم باشد و با همکاری بتوانیم نقش مهمی را در تولید و رونق منطقه داشته باشیم.

نخستین سنگ بنای مجتمع بهکده که از روستاهای بهکده، دشت گرگان، دامدامی و سوقه تشکیل‌ شده است، در سال ۱۳۴۲ برای تجمیع جذامیان شفایافته ایران با همکاری مستشاران آلمانی و فرانسوی گذاشته شد.

بهکده رضوی در ۱۳۰ کیلومتری شمال غربی شهرستان بجنورد و ۸۵ کیلومتری غرب شهرستان مانه و سملقان در حدفاصل رود اترک و انتهای جنگل گلستان بین مرز استان خراسان شمالی و استان گلستان است.

 این منطقه تحت پوشش دهستان جیرانسو و بخش مرکزی شهرستان آشخانه قرار دارد و دارای چهار روستا به نام‌های بهکده، سوقه، دشت گرگان و دامدامی است.

براساس آمار سال ۱۳۹۰، دارای ۲۶۶ خانوار با جمعیتی بالغ‌بر ۹۳۱ نفر بوده که طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت آن به ۷۵۰ نفر رسیده است و ۴۹ درصد از سهام این مجتمع در ۱۳۹۰ به وزارت جهاد کشاورزی باهدف رفع مشکلات این مجتمع و بازگشت تولید و فعالیت، حداقل به روال سابق انجام شد.

آشخانه مرکز شهرستان ۱۱۰ هزار نفری مانه و سملقان در ۴۵ کیلومتری غرب بجنورد واقع است.  

خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند.

برچسب‌ها استان گلستان بجنورد گرگان کشاورزی خراسان شمالی اتحادیه سراسری دامداران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان گلستان بجنورد گرگان استان گلستان بجنورد گرگان کشاورزی خراسان شمالی اتحادیه سراسری دامداران خراسان شمالی بهکده رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۱۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است

به گزارش قدس خراسان، مجتبی خیام نیکویی صبح امروز در بازدید از  مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی طرق در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شاهد تحول چشمگیر در شتاب بخشی در تشکیل هسته های فناور در واحدهای دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی در خراسان رضوی هستیم.

وی افزود: حقیقتا اگر بخواهیم بخش کشاورزی را به مفهوم واقعی کلمه متحول و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم مهمترین مولفه حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

خیام نکویی ضمن تشریح رشد شرکت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی تصریح کرد: ما پیش بینی ۱۰۰شرکت در دهکده های فناوری و نوآوری را کرده ایم که یکی از دهکده های فعال از نظر فعالیت خراسان رضوی است و امروز شاهد رونمایی از دستاوردهای شرکت های

انش بنیان بودیم که  تحول چشمگیری در کل کشور از نظر تجهیزات، ماشین آلات کشاورزی،کود و سم و سایر محصولاتی که باعث افزایش تولید در بخش کشاورزی می شود، ایجاد  می کند.

معاون وزیر کشاورزی تاکید کرد: آنچه امروز برای ما مهم بود و پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده شد  تولید نان کامل بود. استان خراسان رضوی ظرفیت اینکه پایلوت تولید نان کامل را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند دارد و امیدواریم تا پایان سال آینده شاهد این باشیم خراسان رضوی قسمت اعظم نانوایی های آن نان کامل تولید می کند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور نان کامل را موثر در سلامت مردم دانست و گفت: اگر تولید و استفاده از  نان کامل را با همکاری بخش خصوصی تبدیل  فرهنگ غالب کنیم گام اساسی در سلامت مردم برداشته ایم و اگر مردم ما در سبد غذایی شان این نان  قرار بگیرد بسیاری از بیماری ها  در بین مردم از بین خواهند رفت.

این خبر در حال بروز رسانی است ...

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • پرورش هزار و ۷۰۰ نفر شتر در داورزن
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • طرح نور در مجتمع های تجاری اطراف حرم رضوی اجرا می‌ شود