Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@00:57:48 GMT

دانشجویان پیاده نظام جریان‌های سیاسی نباشند

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۱۵۵۷

دانشجویان پیاده نظام جریان‌های سیاسی نباشند

به گزارش ایرنا صادق شاهوارپور روز شنبه در اجتماع دانشجویی با موضوع مشارکت در انتخابات در سالن همایش‌های دانشکده سما دزفول افزود: دانشجو باید علم عدالتخواهی، حق طلبی و مطالبه گری را در دست بگیرد و در این راه کوشش کند.

وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی نباید آرمان خود در زمینه پیگیری مطالبات مردم را از دست بدهد، ادامه داد: ۱۰ سال قبل دانشجویان جایگاه بهتری در معادلات کشور داشتند ولی از زمانی که زلف خود را به جریان‌های سیاسی گره زدند این جایگاه به تدریج افول کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسوول بسیج دانشجویی استان خوزستان با بیان اینکه دانشجویان می‌توانند بهتر از گذشته در رویدادهای مختلف نظیر انتخابات تحول ساز باشند، گفت: مدل عملکردی دانشجویان نباید سیاسی و جناحی باشد.

وی افزود: بعد از امضای برجام موجی از تبریک‌ها و شادی‌ها بین مسوولان، کف خیابان و حتی نیروهای انقلابی دیده شد ولی جریان دانشجویی مستقل از جریان‌های سیاسی نسبت به این موضوع بیانیه داد و مطالبات را بیان کرد.

شاهوارپور سخنرانی مقام معظم رهبری در نوروز امسال پیرامون مشارکت در انتخابات را یادآور شد و گفت: حضرت آقا به خوبی ورود دستگاه‌های جاسوسی خارجی به مسایلی نظیر مهندسی انتخابات، متهم کردن شورای نگهبان و دلسرد کردن مردم از حضور در انتخابات را پیش بینی کردند.

دشمن در حال القای بی‌اثر بودن رای مردم در سرنوشت کشور است

مسوول بسیج دانشجویی استان خوزستان بیان کرد: دستگاه عملیات روانی دشمن از طریق رادیو فردا، ایران اینترنشنال و رسانه‌های غرب گرای داخلی فضا را اینگونه القا می‌کنند که رای مردم در سرنوشت آنها اثری ندارد علاوه بر آن، بعد از احراز صلاحیت نشدن برخی افراد در انتخابات ریاست جمهوری حمله به شورای نگهبان را در دستور کار قرار دادند. 

وی با بیان اینکه کلاب هاوس با هدف تاثیر در انتخابات ۱۴۰۰ در ایران معرفی و ترویج شد، افزود: دشمنان از فضای این شبکه اجتماعی برای مهندسی افکار عمومی استفاده می‌کنند. 

شاهوارپور بیان کرد: دوقطبی هسته‌ای و معیشت در دوره‌ای مطرح و برجام به عنوان تنها راه حل مشکلات کشور به مردم معرفی شد حال آنکه نه معیشت مردم تامین شد و نه انرژی هسته‌ای به سرانجام رسید.

وی تکیه بر خارج را بی‌نتیجه دانست و افزود: برخی مشکلات نظیر آب و محرومیت غیزانیه ارتباطی با خارج ندارد و باید با تدبیر بیشتر برای رفع آنها تلاش شود.

مسوول بسیج دانشجویی استان خوزستان با تاکید بر اینکه مشارکت نکردن در انتخابات هیچ مشکلی را برطرف نمی‌کند، گفت: مردم باید با حضور خود در صحنه تحول ایجاد کنند.

وی با اشاره به نقش دانشجویان در انتخابات اظهارداشت: دانشجویان باید شانه به شانه مردم و حکومت عمل کنند و در زمینه انتخابات با روشنگری و ایجاد پویش‌ها و حرکات اجتماعی به ایجاد شور انتخاباتی کمک کنند.

شاهوارپور سه حوزه مهم فعالیت دانشجویان را روشنگری، مطالبه‌گری و کار عنوان کرد و افزود: اوضاع فعلی کشور باید برای جامعه تبیین و اوضاع مطلوب تشریح شود.

وی با تاکید بر لزوم تبیین چالش‌های اصلی گفتمان انقلاب گفت: مطالبه گری باید به دور از سیاست زدگی و با ادبیات اجتماعی همراه باشد.   

عدالتخواهی و مبارزه با فساد از شاخص‌های انتخاب اصلح است
رییس دانشکده فنی سما دزفول نیز عدالتخواهی و مبارزه با فساد را از شاخص‌های انتخاب اصلح دانست و گفت: آینده کشور برای همه ما مهم است از این رو نباید درخصوص رویداد مهم انتخابات منفعل باشیم. 
علی براتی با تاکید بر لزوم انتخاب اصلح و مشارکت فعال در انتخابات افزود: هرگاه نگاه ما به توانمندی داخلی بوده موفق بوده‌ایم نظیر آنچه در سلول‌های بنیادی و نانو رخ داد ولی هرگاه به خارج از کشور تکیه کرده‌ایم به مشکل برخورده‌ایم.

وی با اشاره به شاخص‌های فرد اصلح از دید مقام معظم رهبری بیان کرد: همه از مشکلات و کاستی‌ها آگاه هستیم که راه جبران آنها از دید رهبر معظم انقلاب انتخاب اصلح است.

پخش کلیپ در مورد انتخابات و بیانات مقام معظم رهبری در این زمینه از دیگر بخش‌های این اجتماع دانشجویی بود.

این اجتماع با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سالن دانشکده سما دزفول برگزار شد.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه امسال به صورت همزمان برگزار می‌شوند.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی دزفول خوزستان پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی دزفول انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی دزفول خوزستان انتخاب اصلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۱۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده

حسین کنعانی‌مقدم، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره خیزش اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا اظهار کرد: ایالات متحده آمریکا در پارادوکسی قرار گرفته که هم می‌خواهد از رژیم صهیونیستی حمایت کند و آن را به عنوان امنیت ملی آمریکا تلقی کند و هم از سوی دیگر باید پاسخ نسل جدید آمریکا را که به دنبال آزادی و حقوق بشر و موضوعات دیگر هستند را بدهد.

وی افزود: این مسائل باعث شده تا آمریکا در یک بن‌بست سیاسی در عرصه داخلی و بین‌المللی قرار گیرد و به نظر می‌رسد این جنبش دانشجویی که در آمریکا آغاز شده و حتی به کشور‌های دیگر امکان سرایتش وجود دارد، خاطرات جنبش دانشجویی ۱۹۳۰ و ۱۹۶۸ را تداعی می‌کند که توانست به دولت آمریکا فشار وارد کند تا در خصوص جنگ ویتنام تجدیدنظر داشته باشند.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: اگر همین روند ادامه پیدا کند شاهد خواهیم بود به‌رغم سرکوبی که دولت آمریکا با مشت آهنین انجام می‌دهد، فروپاشی درونی در رابطه با لیبرال‌دموکراسی و حقوق بشر ادعایی رقم بخورد. دولت ایالات متحده آمریکا باید از میان گزینه‌هایی که وجود دارند یکی را انتخاب کند؛ یعنی یا به خواست ملت خود گوش فرادهد یا اینکه به خواست و مطالبه لابی صهیونیست که می‌خواهد آمریکا را در باتلاق بیشتر فرو ببرد، توجه کند.

کنعانی‌مقدم با بیان اینکه تجربه اثبات کرده هرگاه اساتید و بعد هم رسانه‌ها به یک جنبش دانشجویی می‌پیوندند، این اقدام قابل سرکوب نیست، گفت: هرچند ممکن است کمی شعله آن کمرنگ‌تر شود، اما آتش زیر خاکستری است که هرلحظه امکان شعله‌ور شدنش وجود دارد.  

وی بیان کرد: آقای بایدن در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به حمایت لابی صهیونیستی نیاز مبرم دارد و به همین دلیل تلاش می‌کند آخرین گام حمایتی خود از صهیونیست‌ها را بردارد و دست به سرکوب دانشجویان بزند، اما اگر انتخابات تمام شود آقای بایدن شکست بخورد به نظر می‌رسد دولت بعدی چاره‌ای جز توجه به خواست اساتید، دانشجویان و نسل جدید آمریکا نخواهد داشت و حمایت از رژیم صهیونیستی را کنار بگذارد یا حداقل کمتر کند.

این کارشناس مسائل سیاسی درباره تأثیر خیزش دانشگاهیان آمریکا و امکان سرایت آن به دیگر نقاط دنیا بر پایان جنگ غزه و محاصره این منطقه گفت: تجربه اثبات کرده رژیم صهیونیستی به هیچ یک از قوانین و چارچوب‌های بین‌المللی پایبند نیست و نسبت به سازمان ملل، قطعنامه‌ها و فشار‌های جهانی بی‌توجه است. آنها تصمیم دارند غزه را به یک سرزمین سوخته تبدیل و تمامی فلسطینی‌ها را به کوچ اجبار وادارند و سپس این منطقه را کاملاً تحت اشغال خود درآورند و در این مسیر از هیچ کس و هیچ چیز ترس و واهمه‌ای ندارند.  

کنعانی‌مقدم تأکید کرد: پیش‌بینی ما این بود که صهیونیست‌ها به رفح حمله کنند که آن را آغاز کردند؛ بنابراین کشتن مردم و بی‌گناهان برای رژیم اشغالگر قدس هیچ کاری ندارد، اما آنچه که مهم بوده این است که امکان دارد با ادامه تجاوزات اسرائیل و حمله به رفح فلسطینیان ساکن در کرانه باختری و حتی فلسطینیان مصر و اردن به مردم غزه بپیوندند و این به معنای درگیر شدن صهیونیست‌ها در چند جبهه خواهد بود که توان مقابله با آن را ندارد.

وی گفت: در این شرایط تنها راهی که وجود دارد، مقاومت و ایستادگی است و اگر دقت کرده باشید اکثر افرادی که در جنبش دانشجویان آمریکا، انگلیس، استرالیا، فرانسه و آلمان مشارکت دارند چفیه به گردن دارند و آن را به عنوان سمبل مقاومت می‌دانند، کاری که مقام معظم رهبری انجام می‌دهند و آن را نماد مقاومت می‌دانند. قبلاً می‌گفتند بسیج انگلیس و فرانسه دست به کار شده‌اند ولی امروز ظاهراً بسیج دانشجویی در آمریکا فعال شده و راه خود را دنبال می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد