Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-08@18:28:49 GMT

گازرسانی به ۲۳ شهر و ۵۹۲ روستای مرزی خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۱۵۶۸

گازرسانی به ۲۳ شهر و ۵۹۲ روستای مرزی خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی از گازرسانی به ۲۳ شهر و ۵۹۲ روستا در شهرستان‌های مرزی این استان خبر داد.

به گزارش شانا، حسن افتخاری با اشاره به مرز مشترک خراسان رضوی با ترکمنستان و افغانستان اظهار کرد: اکنون ۲۳ شهر و ۵۹۲ روستای مرزی استان با ۲۴۱ هزار و ۲۹۴ مشترک از گاز طبیعی بهره می‌برند که از این آمار ۳۳ هزار و ۲۵۸ مشترک شهری و ۱۰۸ هزار مشترک نیز روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هم‌اکنون صددرصد خانوار شهری و ۸۸ درصد خانوار واجد شرایط روستاهای مرزی استان گازرسانی‌ شده است، افزود: در بخش شهری برای بهره‌مندی ۱۷۷۱۷۰ مشترک از گاز طبیعی، ۱۵۳۲ کیلومتر شبکه گازرسانی و ۷۶هزار و ۲۳۸ علمک واگذار شده که این آمار در بخش روستایی ۵۵۷۳ متر شبکه و ۷۴۶۰۱ علمک است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی ادامه داد: در بخش روستاهای واجد شرایط مرزی، عملیات اجرایی گازرسانی در ۷۳ روستا نیز در حال اجراست که با تکمیل و بهره‌برداری از این تعداد روستا، ضریب نفوذ گاز این بخش به بالای ۹۵ درصد می‌رسد.

افتخاری سیاست شرکت گاز را توسعه خدمات در مناطق دورافتاده و کمتر برخوردار دانست و گفت: در سایه همکاری و تلاش انجام‌شده مردم و مسئولان، روند گازرسانی به روستاهای خراسان رضوی به ایستگاه پایانی نزدیک شده و روستاهای باقیمانده دارای مسیرهای سخت‌گذر یا فاقد شرایط فنی و اقتصادی لازم هستند.

به گفته وی، گازرسانی به شهرستان‌های مرزی سبب ایجاد رفاه در زندگی مردم، کمک به رونق اقتصادی مناطق کمتر برخوردار و جلوگیری از قاچاق سوخت از طریق مرزها می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی تصریح کرد: باجگیران به‌عنوان تنها شهر بدون گاز خراسان رضوی تاکنون فاقد شرایط لازم برای گازرسانی اعلام شده است که با تلاش متخصصان شرکت گاز استان در زمینه طراحی بهینه و مجوزهای گرفته‌شده، امید است به‌زودی عملیات مسیریابی و طراحی فنی و مهندسی مورد نیاز آن انجام و پس از صدور مجوزهای مربوط به ارگان‌ها به‌ویژه اداره راه و محیط زیست گازرسانی به این شهر نیز امکان‌پذیر شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: حسن افتخاری مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی گازرسانی گاز خراسان رضوی شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۱۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور

محمدرضا حسین‌نژاد در گفت‌وگو با مهر با اشاره به نشست مشترک اعضای هیئت دولت با استانداران اظهار کرد: در این جلسه از کاهش تورم استان و بهبود رتبه استان در این شاخص از رتبه ۴ به ۲۱ خبر دادم.

وی در ادامه افزود: از کاهش عدم برخورداری خراسان شمالی در آسفالت راه‌های استان از ۱۲ درصد به ۸ درصد نیز گفتم و افزودم: در این دولت گازرسانی به روستاها از ۹۶/۴ به ۱۰۰ درصد رسیده و همه روستاهای دارای سکنه در استان گازرسانی شدند.

استاندار خراسان شمالی تکمیل علاج بخشی سد بیدواز دولت سیزدهم و رساندن سد گلمندره به مرحله آبگیری را نیز از دستاوردهای مهم مطرح کردم.

حسین‌نژاد، پیشرفت سریع پروژه انتقال پساب بجنورد به پتروشیمی و رهاسازی چاه‌های آب پلنگ دره برای انتقال آب آنها به بجنورد برای شرب، پس از سفر نخست رئیس جمهوری به خراسان شمالی را نیز به عنوان بخش دیگری از صحبت‌ها در دیدار با رئیس‌جمهور مطرح کرد و گفت: تصفیه خانه شیروان نیز از پروژه‌هایی است که در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است.

استاندار خراسان شمالی به هدف‌گذاری برای تکمیل سیزده زنجیره ارزش در استان اشاره کرد و گفت: در ادامه این نشست به سرمایه‌گذاری ۴۷ هزار میلیارد تومانی در این زنجیره‌ها اشاره کردم و گفتم برای توسعه و تکمیل این زنجیره‌های ارزش، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات دیگر نیاز داریم.

حسین‌نژاد نسبت مصارف بانکی به منابع بانکی خراسان شمالی را نزدیک به ۲ دانست و خواستار خط اعتباری ویژه برای استان‌هایی شد که منابع کافی برای پیشبرد برنامه‌ها ندارند.

وی درخواست حذف تعهد ارزی برای صادر کنندگان خراسان شمالی را نیز به عنوان درخواست دیگر مطرح کردم.

استاندار خراسان شمالی بیان کرد، قریب‌الوقوع بودن سفر رئیس جمهوری به ترکمنستان را نیز مورد توجه قرار دادم و درخواست کردم در این سفر بازگشایی گذر مرزی و بازارچه مرزی در محدوده مرز ۳۰۰ کیلومتری خراسان شمالی با ترکمنستان مطرح و پیگیری شود.

کد خبر 6097698

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • سفر بهاری به روستای ازغد طرقبه از لنز دوربین شهروندخبرنگار
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور