Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@09:44:51 GMT

خاص‌ترین جنگل‌های ایران کدامند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۱۸۴۲

خاص‌ترین جنگل‌های ایران کدامند؟

جنگل رفتن یکی از آن تجربه‌هاییست که به آدم فرصت می‌دهد از تنهایی و آرامش لذت ببرد. اگر عاشق جنگل‌نوردی باشید می‌دانید جنگل‌ها از نظر پوشش گیاهی و رطوبت و پستی بلندی با هم خیلی فرق دارند.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام وب سایت اینترنتی پینورست، زیباترین و خاص‌ترین جنگل‌های ایران کدام هستند؟

جنگل ابر شاهرود تجربه‌ای تکرار نشدنی است

جنگل ابر در استان سمنان یکی از باستانی‌ترین جنگل‌های جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جنگل آنقدر ارتفاعش زیاد است که هر چند وقت یک بار ابرها وارد جنگل می‌شوند و می‌توانید از نزدیک آن‌ها را لمس کنید و بینشان قدم بزنید.

این جنگل ۴۰ میلیون ساله در نزدیکی شهر شاهرود است. برای رسیدن به آن کافی است از شاهرود به سمت آزادشهر و سپس به سمت قلعه نو بروید. از آن‌جا به روستای شیرین‌آباد می‌رسید که در نزدیکی جنگل ابر است. 

جنگل النگدره در نزدیکی شهر گرگان

یکی از زیباترین جنگل‌های ایران در پاییز جنگل النگدره است که در نزدیکی شهر گرگان قرار دارد و برای رفتن به آن کافی است خیابان سروش را دنبال کنید و در انتها به این پارک جنگلی زیبا وارد شوید.

جنگل النگدره به خاطر فاصله کمش از شاهرود مقصد پیک‌نیک است.

جنگل دالخانی دالان بهشت است

جنگل دالخانی رامسر یکی از مه‌آلودترین جنگل‌های هیرکانی است. این را هم مدیون ارتفاع زیادش است. این جنگل سی کیلومتری جنوب رامسر قرار گرفته است. برای رسیدن به آن باید وارد جاده رامسر تنکابن شوید. اینجا می‌توانید با رزرو کلبه جنگلی به جنگل هم نزدیک‌تر باشید.

از جنگل گیسوم عبور کنید تا به ساحل گیسوم برسید

جنگل و ساحل گیسوم به جنگل تالش هم معروف است. نیمی از درختان در پاییز سبز زمردی و نیمی دیگر زرد و نارنجی هستند. چون بعضی درخت‌های جنگل گیسوم خیلی دیرتر برگ‌هایشان تغییر رنگ می‌دهد و این چند رنگی به چشم می‌آید.

اگر به گیسوم می‌روید پیشنهاد می‌کنیم از میان جنگل رد شوید تا در نهایت به ساحل گیسوم برسید. به این پیاده‌روی به چشم یک ماجراجویی نگاه کنید.

پارک جنگلی نور

یکی دیگر از جنگل‌های پرطرفدار مازندران جنگل نور است که در واقع یک پارک جنگلی و تنها باقیمانده یک جنگل جلگه‌ای بسیار بزرگ است. جنگل‌های جلگه‌ای معمولا رطوبت بالایی دارند و درختچه‌های سرخس و خزه توی‌شان فراوان است.

این پارک مسیر آسفالت‌شده‌ای دارد و برای تفریحاتی مثل رانندگی، اسب‌سواری، دوچرخه‌سواری، پیاده‌روی و فعالیت‌های نظیر این مناسب است.

پارک جنگلی سراوان جنگلی آمیخته از آب و درخت

پارک جنگلی سراوان یکی از پرتنوع‌ترین جنگل‌های گیلان است که به خاطر موزه میراث روستایی داخلش معروف شده است. موزه‌ای که در آن سبک زندگی و معماری و فرهنگ زندگی روستایی شمال ایران به نمایش گذاشته شده است.

این جنگل به خاطر مرداب‌های خزه گرفته‌اش معروف است. در این مرداب‌ها می‌توانید بین درخت‌ها قایق‌سواری کنید.

جنگل حرا

جنگل‌های حرا در جنوب ایران را می‌شود از عجایب این منطقه به حساب آورد. اقلیم جنوب ایران گرم و استوایی است و برای همین جنگل‌های حرا بخش زیادی از سواحل جنوب ایران مثل چابهار و قشم را در برگرفته است.

این درخت‌ها که به آن‌ها درخت مانگرو می‌گویند به خاطر ریشه‌های هوازی جالبشان که از زیر آب بیرون می‌زنند علاقمندان زیادی دارند. مردمی که برای قایق‌سواری و عکاسی بین این درخت‌های عجیب و بیگانه سر و دست می‌شکنند.

کجا اقامت کنیم؟

برای جنگل‌نوردی می‌روید؟ می‌توانید در شهرهای اطراف جنگل اقامتگاه رزرو کنید ولی اگر نمی‌خواهید وقتتان تلف شود یا زیاد رانندگی کنید می‌توانید همان نزدیکی جنگل و در روستاهای اطراف اقامتگاه رزرو کنید. این طوری انگار همیشه خانه دومی نزدیک مقصد سفرتان دارید.

پیشنهاد می‌کنیم به به وب سایت اینترنتی پینورست بروید و  همان نزدیکی اقامتگاه رزرو کنید!

شاید برایتان جالب باشد بدانید که ایده‌ی پینورست چطور شکل گرفته است؟ داستان از یک سفر دسته‌جمعی دوستانه به شمال شروع می‌شود. وقتی که پینورستی‌ها دنبال جای بکری می‌گشتند که ده سال قبل پاتوقشان بوده اما به جایش با ساختمان‌های تازه روبه‌رو شدند؛ ساختمان‌های خالی با درهای بسته و با حفاظ‌هایی که آن منطقه بکر را پنهان کرده بودند، بدون هیچ میزبانی که آن‌ها را بپذیرد.

 آنجا بود که تصمیم می‌گیرند چیزی بسازند که دیگر هیچ تکه‌ای از بهشت‌های روی زمین گم نشود و این همان‌جایی ست که پینورست وارد قصه می‌شود. پینورست یک سایت اجاره اقامتگاه است که می‌توانید انواع اقامتگاه را در آن پیدا کنید و رزرو کنید. از اجاره ویلا و آپارتمان مبله گرفته تا اقامتگاه بوم‌گردی و کلبه‌جنگلی همگی در پینورست پیدا می‌شوند.

توی سایت پینورست همه چیز تا حد امکان ساده است تا همه بتوانند به راحتی، در هر لحظه و برای هر مقصدی روی آن حساب باز کنند. تمام فکر و ذکر بچه‌های پینورست روی خواسته‌های اصلی شماست: آرامش شما، بهداشت و پاکیزگی برای شما، حفظ امنیت و حریم خصوصی شما و البته صداقت و شفافیت در تمام ارتباط‌ات با شما.

ولی از همه مهم‌تر این که پینورست در هر شرایطی «همراه» شماست و بیست و چهار ساعته مراقب اوضاع است و همیشه حواسش به شماست. علاوه بر این در سایت پینورست امکان ثبت نظر هست که بر اساس نظراتی که بقیه دادند با خیال راحت می‌توانید اقامتگاه مناسب خودتان را انتخاب کنید و تجربه خودتان بعد از اقامت را هم ثبت کنید.

انتهای رپرتاژ آگه

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جنگل نوردی ايران ترین جنگل پارک جنگلی رزرو کنید درخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟

به گزارش خبرآنلاین، بدر حالی که وسعت و تعداد آتش سوزی عرصه های جنگلی و مرتعی کشور در سال ۱۴۰۱ به نسبت سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ کاهش چشمگیری را تجربه کرد و به نسبت، سال آرام طبیعت ایران نام گرفت، اما سال ۱۴۰۲ آتش سوزی طبیعت ایران هم به لحاظ تعداد و هم از نظر وسعت با افزایش چشمگیری مواجه شد. این درحالی است که براساس آخرین داده‌های آماری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به صورت میانگین سالانه بیش از ۲۱هزار هکتار جنگل‌ و مرتع ایران در آتش می‌سوزد.

همشهری در خبری نوشت:حالا علی ملکی آهنگران، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از وقوع هزار و ۷۰۴ فقره آتش سوزی به مساحت ۱۲ هزار و ۴۳۰ هکتار در عرصه‌های منابع طبیعی طی سال گذشته خبر داد و گفت:« بررسی این آمار در مقایسه با سال قبل از آن افزایش ۸۲ درصدی تعداد آتش سوزی ها و ۳۲۳درصدی مساحت آتش سوزی‌ها را نشان می دهد. آتشی که به گفته عباسعلی نوبخت، ‌رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور عامل ۹۵درصد آن عامل انسانی دارد.

سیدناصرالدین عمادی،مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اما آتش سوزی مراتع و جنگل‌های کشور بیان کرد: «حریق در عرصه‌های منابع طبیعی را می‌توان به شکل‌های سطحی، تنه‌ای، تاجی و زیرزمینی مشاهده کرد که در کشور ما اکثر آتش‌سوزی‌ها در عرصه‌های طبیعی به شکل سطحی اتفاق می‌افتد.»

او افزود: «عوامل مختلفی در بروز و توسعه حریق در منابع طبیعی وجود دارد. حضور دامداران، جنگل‌نشینان و روستاهای داخل جنگل، بی‌احتیاطی رهگذران، شکارچیان و چوپانان، افزایش جمعیت گردشگران طبیعت و حوادث ناشی از آن و همچنین افراد سودجو و فرصت‌طلب که عرصه‌های طبیعی را به‌خاطر افزایش اراضی زراعی خود به آتش می‌کشند، ازجمله مهم‌ترین عوامل آتش‌سوزی در طبیعت کشور به‌حساب می‌آید.»

او تصریح کرد: «گسترش اراضی احیاشده با گونه‌های سوزنی‌برگ و وجود درختان پوسیده، شکسته و افتاده در جنگل که احتمال وقوع حریق را افزایش می‌دهد، ضعف در اجرای موارد فنی نظیر عملیات بهداشتی و پرورشی توسط بخش‌های مربوطه و مجریان طرح‌ها به‌ویژه در سطح جنگل‌کاری‌ها، بروز پدیده خشکسالی‌های پی در پی طی سالیان اخیر و کمبود نیرو و امکانات و غیره... از دیگر عوامل آتش سوزی در طبیعت و عرصه‌های منابع طبیعی کشور است.»

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به ساعات آتش سوزی در طبیعت ایران اشاره کرد و گفت: «با بررسی آمارهای موجود، بیشترین ساعات حریق در شبانه‌روز بین ساعت ۱۲ظهر تا ۱۸ است. ضمن اینکه در عرصه های شمالی کشور ماه‌های آذر، دی و بهمن و در عرصه های خارج از شمال، خرداد، تیر و مرداد، حادترین ماه‌های حریق هستند و روزهای تعطیل و آخر هفته نیز بحرانی‌ترین روزهای وقوع حریق در هفته به حساب می آیند.»

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900320

دیگر خبرها

  • رخ‌نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار (فیلم)
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • تجربه خاطراتی از ماجراجویی و لحظاتی شاد در دل طبیعت
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی