Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از اجرای مرحله نخست طرح بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های مسکونی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، کرمی محمدی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل نحوه صدور مجوز بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های مسکونی تصریح کرد: در مرحله نخست اجرای این طرح، ساختمان‌های مسکونی یا ساختمان‌های مسکونی دارای سطوح تجاری یا اداری در حد 20 درصد مساحت عرصه و حداکثر 50 مترمربع، با لحاظ شرایطی از جمله ساختمان‌های با اسکلت فولادی تا حداکثر 4 طبقه روی پی و زیربنای حداکثر 100 مترمربع درهرطبقه، ساختمان‌های با اسکلت بتنی مسلح 3 و 4 طبقه روی پی و زیربنای حداکثر 100 مترمربع درهرطبقه، ساختمان‌های بتنی 1 و 2 طبقه روی پی، ساختمان‌های بنایی غیر مسلح و نیم اسکلت تا حداکثر 3 طبقه روی پی در شمول این آیین نامه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته داشتن پروانه ساختمانی یا هر گونه گواهی ساختمانی مشروط به نداشتن اضافه اشکوب یا خلاف تغییر کاربری نسبت به پروانه یا گواهی مربوطه از جمله شرایط این مجوز است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه بهسازی لرزه‌ای نسبی در ساختمان‌هایی مجاز است که از سایر شرایط مصرح در «دستورالعمل فنی بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های متداول شهر تهران» برخوردار باشند، خاطرنشان کرد: احراز این شرایط و همچنین تشخیص ساختمان‌های با اسلکت بتنی مسلح به عهده شرکت‌های دارای رتبه مقاوم سازی از سازمان برنامه و بودجه یا کارشناسان دوره دیده سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران است.
کرمی محمدی ادامه داد: طرح بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های مسکونی شهر تهران مبتنی بر استفاده از دستورالعمل‌های ساده‌ی مهندسی و پرهیز از محاسبات پیچیده است و طراحی اصلاحی باید آن‌چنان ساده و راحت باشد که مهندسان و تکنسین‌های فنی بتوانند پس از گذراندن دوره‌های آموزشی کوتاه، نقشه‌های تیپ آماده را به صورت عملی بیاموزند و اجرا کنند.
وی افزود: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در سال 88 دستورالعمل فنی بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های متداول شهر تهران را با مطالعات و بررسی‌های تخصصی متعدد و انجام تست‌های لرزه‌ای ویژه روی مدل‌های واقعی ساختمان‌های متداول شهر تهران با همکاری دانشگاه‌های تهران و صنعتی شریف تهیه کرد. این دستورالعمل در نهایت در سال 1399 با کمک مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بروز رسانی شد و دستورالعمل بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌ها به چاپ رسید.
کرمی محمدی تصریح کرد: نظارت عالیه بر حسن اجرای طرح بهسازی لرزه‌ای نسبی بر عهده سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران است و این سازمان گزارشی از روند اجرای آن را در بازه‌های زمانی شش ماهه در اختیار معاونت شهرسازی و معماری جهت شناسایی نقاط ضعف و قوت دستورالعمل قرار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بهسازی لرزه ای نسبی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بهسازی لرزه ای نسبی ساختمان ساختمان های مسکونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۲۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته

مدیر منطقه شش شهرداری قم از صرف ۲۱۹ میلیارد تومان بودجه برای اجرای پروژه‌های عمرانی منطقه در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: بهسازی ۱۵ هزار متر مربع از پیاده‌روهای سطح منطقه انجام شد.

احمد ترکمن در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به اینکه درصد بالایی از منطقه شش بافت فرسوده است، اظهار کرد: ۹۹ درصد پروژه‌های عمرانی انجام شده در سال گذشته بازسازی بوده است.

وی افزود: در سال گذشته ۲۱۹ میلیارد تومان به منظور اجرای پروژه‌های فنی و عمرانی در منطقه شش شهری صرف شده است.

مدیر منطقه شش شهرداری قم با اشاره به پروژه‌های فنی و عمرانی انجام شده در منطقه خاطرنشان کرد: احداث و بهسازی پیاده رو به طول ۱۵ هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان، احداث سالن فرهنگی شهریار با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان و احداث ایستگاه سوم آتش نشانی و خدمات ایمنی با اعتباری بیش از ۱۴ میلیارد تومان از جمله پروژه‌های اجرا شده در منطقه است.

ترکمن از توزیع ۲۱ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت در منطقه خبر داد و تاکید کرد: در سال گذشته پروژه احداث و بهسازی شوارع فرعی شامل زیرسازی، جدول گذاری، لکه‌گیری و آسفالت، به طول ۲۱۰ هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان در منطقه شش اجرا شده است.

وی اضافه کرد: به دنبال اجرای پروژه احداث و بهسازی نهر و کانال‌های دفع آب‌های سطحی و حفر چاه، در سال گذشته ۵۳ حلقه چاه در منطقه شش حفر شد.

مدیر منطقه شش شهرداری قم گفت: پروژه احداث و بهسازی نهر و کانال‌های دفع آب‌های سطحی و حفر چاه به طول ۲۳ کیلومتر مربع با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد در منطقه صورت گرفت.

ترکمن هزینه ۲۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های ترافیکی منطقه را مورد توجه قرار داد و افزود: در راستای اجرای پروژه‌های ترافیکی ۸۲ کیلومتر از معابر منطقه شش شهر قم در سال گذشته خط‌کشی شد.

کد خبر 747272

دیگر خبرها

  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ؛ طهماسبی بر سکوی نخست نوجوانان ایستاد
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • تهران قدیم| ساختمان راه آهن تهران ۷۸ سال قبل/ عکس
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌های تهران پس از اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی
  • حادثه در ساختمان مسکونی در آدیس‌آبابا/ ۷ نفر جان باختند