Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@08:51:22 GMT

بیشترین تعداد شاغلان روستایی مربوط به کدام بخش است؟

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۲۱۲۹

بیشترین تعداد شاغلان روستایی مربوط به کدام بخش است؟

نتایج یک پژوهش نشان می دهد در سال ۱۳۹۸ علیرغم آنکه تعداد شاغلان روستایی در بخش خدمات کاهش داشته اما در بخش های کشاورزی، صنعت و ساختمان با افزایش همراه بوده است.

به گزارش ایسنا، نقش و اهمیت اشتغالزایی و کارآفرینی از مهمترین چالش ها و دغدغه های اصلی سیاستگذاران اقتصادی در توسعه پایدار مناطق روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارآفرینی با ایجاد فرصت های شغلی، تولید ثروت و بهبود شرایط اقتصادی، کیفیت زندگی روستاییان را بهبود بخشیده و ضمن توزیع مناسب درآمد و ایجاد تعادل منطقه ای، سبب کاهش پدیده مهاجرت از روستاها می شود.

مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت کار با استناد آمارهای طرح آمارگیری نیروی کار مرکز آمار ایران به بررسی آمار شاغلین روستایی در بخش ‌های عمده اقتصادی طی سال های ۹۶ تا ۹۸ پرداخته است. به موجب این گزارش تعداد شاغلین ۱۰ ساله و بیشتر روستایی در سال های ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۰ روند کاهشی داشته اما در سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸ افزایش یافته است.


بیشترین نسبت شاغلین روستایی طی سالهای ۹۶ تا ۹۸ مربوط به بخش کشاورزی و پس از آن مربوط به بخش خدمات، صنعت و ساختمان بوده است.
 
بررسی تعداد شاغلین روستایی به تفکیک بخشهای اقتصادی نشان می دهد بخش کشاورزی با ۱.۳ درصد، بخش صنعت با  ۰.۴ درصد و بخش ساختمان با ۰.۱ درصد افزایش در سال ۱۳۹۸ روبرو بوده است این در حالی است که طی سال ۱۳۹۸ تعداد شاغلین روستایی در بخش خدمات کاهش ۰.۱ درصدی داشته است.

توزیع شاغلین روستایی بر حسب بخش‌های عمده اقتصادی در سال ۱۳۹۸ حاکی از آن است که نسبت بخش کشاورزی در میان بخش های اقتصادی ۴۹.۴ درصد، بخش خدمات ۲۴.۱ درصد، بخش صنعت ۱۳.۷ درصد و بخش ساختمان ۱۲.۸ درصد بوده است؛ به این ترتیب بخش کشاورزی بیشترین تعداد شاغلین روستایی را به خود اختصاص داده و بخشهای خدمات، صنعت و ساختمان در رده های بعدی قرار دارند.

تعداد شاغلین روستایی با ۰.۶ درصد افزایش از  ۶ میلیون و ۴۳۲ هزار و ۵۳۸ نفر در سال ۱۳۹۷ به ۶ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۲۹۴ نفر در سال ۱۳۹۸ رسیده است.

به گزارش ایسنا، در بین استان‌های کشور نیز استان خراسان رضوی بیشترین سهم شاغلین روستایی در بخش های کشاورزی، صنعت و ساختمان را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اشتغال توزیع ثروت کارآفرینی خدمات کشاورزی صنعت ساختمان فرصت شغلی مركز آمار وزارت کار نیروی کار خراسان رضوي مهاجرت روستاييان نیروی کاری صنعت و ساختمان روستایی در بخش بخش کشاورزی سال ۱۳۹۸ بخش خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۲۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد

رئیس شورای اسلامی شهرستان سامان با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، گفت: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

غلامرضا چهلگردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با وجود چهارهزار جوان دارای مجوز فعالیت از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تکمیل ساختمان فرهنگسرای شهرستان سامان ضروری و نیازمند اعتبار لازم است.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبار برای تکمیل ساختمان اداره ثبت احوال شهرستان سامان، گفت: ساخت ساختمان اداری ثبت احوال حدود پنج سال پیش شروع شده و سه سال است که کاملا تعطیل شده است، همچنین تکمیل ساختمان بخشداری زاینده رود، احداث بیمارستان محلی شهرستان سامان و ساماندهی مسیل اصلی شهر سامان و ایمن‌سازی آن نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است‌.

رئیس شورای شهرستان سامان ادامه داد: جاده سامان به تیران به عنوان یکی از محورهای اصلی ورودی استان و تکمیل جاده سامان به قراقوش با توجه شرایط خاص این جاده، باید در اولویت کاری قرار داده شود.

چهلگردی با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، افزود: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

کد خبر 749212

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • جلسه مجلس به دلیل به حدنصاب نرسیدن زودتر به پایان رسید
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟