Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: هرچند کالا‌هایی که در فروشگاه‌های آنلاین به فروش می‌رسد، از بازار‌های سنتی گرانتر هستند، اما خرید از آن‌ها به صرفه‌تر است، زیرا دارای گارانتی و خدمات پس از فروش بوده و در صورت داشتن ایرادات فنی امکان استرداد آن‌ها فراهم است.

به گزارش اقتصادآنلاین، حجت الله فیروزی درباره ضرورت حمایت از فروشگاه‌های آنلاین به دلیل ظرفیت مبارزه با قاچاق، گفت: یکی از اثرات کرونا توجه به فروشگاه‌های آنلاین و گسترش خرید‌های غیرحضوری در بستر اینترنت بود که موجب ایجاد کسب و کار‌های جدید در این فضا و رشد کسب و کار‌های قبلی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه با افزایش حجم خرید مردم از فروشگاه‌های اینترنتی فرهنگ استفاده از این بستر به تدریج تقویت شده است، اضافه کرد: هرچند گسترش خرید اینترنتی و ایجاد اعتماد در مردم امر سختی است، اما فروشگاه‌های آنلاین توانستند به این امر جامه‌ی عمل پوشانده و اطمینان مردم و جامعه را نسبت به خود افزایش دهند.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خرید از فضای مجازی مقرون به صرفه بوده و موجب کاهش اتلاف زمان می‌شود، ادامه داد: فروشگاه‌های آنلاین در شیوع کرونا کمک بزرگی به کاهش تجمعات داشتند و توانستند کالا‌های مورد نظر مردم را برای آن‌ها تامین کنند.

فیروزی با بیان اینکه این فروشگاه‌ها با وجود تمام مزایا، در حال حاضر با مشکل رقابت با فروشگاه‌های حضوری که به راحتی کالا‌های قاچاق عرضه می‌کنند، درگیر هستند، تصریح کرد: کالا‌های قاچاق به دلیل عدم پرداخت هزینه‌های دولتی مانند عوارض گمرکی، از کالا‌هایی که در فروشگاه‌های آنلاین عرضه شده و از مبادی رسمی وارد کشور می‌شود، ارزانتر است که این امر خود موجب زیان فروشگاه‌های آنلاین است.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: هرچند کالا‌هایی که در فروشگاه‌های آنلاین به فروش می‌رسد، از بازار‌های سنتی گرانتر هستند، اما خرید از آن‌ها به صرفه‌تر است، زیرا دارای گارانتی و خدمات پس از فروش بوده و در صورت داشتن ایرادات فنی امکان استرداد آن‌ها فراهم است در حالی که کالا‌های قاچاق نه تنها گارانتی ندارند، بلکه ممکن است حتی اصل هم نباشند.

وی با بیان اینکه دولت باید از کسب و کار‌های قانونی در بستر فضای مجازی حمایت کند، تصریح کرد: این فروشگاه‌ها در وهله نخست موجب اشتغالزایی در حوزه خدمات شدند، از سوی دیگر باید هزینه این فروشگاه‌ها را کاهش دهد به این معنا که به طور مثال محاسبه مالیات آن‌ها با نهایت انعطاف و تخفیف همراه باشد.

فیروزی در پایان گفت: دستگاه‌های دولتی، اجرایی و تامین اجتماعی باید با برنامه‌ریزی دقیق از فروشگاه‌های آنلاین حمایت بیشتری کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: فروشگاه های آنلاین فروشگاه های آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۲۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها