Web Analytics Made Easy - Statcounter

معلمان تحت فشار روانی زیادی قرار دارند، زیرا هر روز نیاز‌های دانش‌آموزان خود را برآورده می‌کنند. نتایج مطالعه اخیر نشان می‌دهد که مراقبه به مربیان کمک می‌کند تا در برابر فشار‌های روزمره مقاومت بیشتری نشان دهند.

خبرگزاری میزان - ایسنا به نقل از نیوز نوشت: به گفته محققان مرکز سلامت و پیشرفت در آموزش، حدود ۷۰ درصد از افراد شاغل به‌طور دائم تحت استرس قرار دارند و بیش از ۲۰ درصد آنان اثرات فرسودگی شغلی را احساس می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مطالعات قبلی مشخص شد که معلمان تلاش می‌کنند خواسته‌های یادگیری از راه دور را برآورده کنند بنابراین با چالش‌های بیشتری روبرو هستند.

نتایج تحقیق جدید نشان داد، با وجود چنین میزان بالایی از فرسودگی، معلمانی که در یک برنامه توسعه چهار ماهه با تمرکز بر مراقبه استعلایی شرکت کردند، تاثیرات شدید خستگی عاطفی و فرسودگی را تغییر دادند. مدیتیشن استعلایی نوعی مراقبه است که بر سکوت، مانترا‌ها و سایر تمرینات یوگا تمرکز دارد.

معلمان سالم‌تر، دانش‌آموزان موفق‌تر

افرادی که فرسودگی شغلی را تجربه می‌کنند معمولا با کاهش احساس موفقیت شخصی روبرو می‌شوند، احساس می‌کنند هویت خود را از دست می‌دهند و خستگی عاطفی دارند. نتایج مطالعه اخیر نشان داد که معلمان استرس را دلیل اصلی ترک تدریس ذکر می‌کنند.

لورن والوسک، محقق اصلی این تحقیق و مدیر اجرایی مرکز سلامتی و پیشرفت در آموزش می‌گوید: معلمان تحت فشار بالایی قرار دارند، زیرا هر روز از آنان خواسته می‌شود تا از یادگیری دانش‌آموزان خود در میان چالش‌های متعدد پشتیبانی کنند.

نتایج این مطالعه فواید مراقبه را برای تقویت سلامت روحی و جسمی معلمان نشان می‌دهد. تحقیقات در مورد اثرات مضر فرسودگی شغلی و نیاز به انعطاف‌پذیری در حال رشد است. مدارس به دنبال ارائه ابزار‌هایی برای کاهش فرسودگی و خستگی عاطفی معلمان هستند تا بتوانند از یک تجربه تدریس موثرتر و پایدارتر و نتایج بهتر دانش‌آموزان پشتیبانی کنند.

یک مطالعه چهار ماهه شامل ۷۸ معلم از مدرسه سانفرانسیسکو بود. کسانی که مراقبه استعلایی را تمرین کردند، بهبودی در سلامت جسمی، عاطفی و روانی نشان دادند. محققان همچنین دریافتند که این معلمان در برابر استرس، خستگی و افسردگی مقاومت بهتری دارند.

محققان معتقدند که این یافته‌ها در موفقیت تحصیلی دانش‌آموزان نیز تاثیر دارد. فرسودگی شغلی معمولا باعث می‌شود معلمان وقت کمتری به دانش‌آموزان خود اختصاص دهند و کمتر برای کلاس آماده شوند. غیبت معلم منجر به ورود معلمان جایگزین با صلاحیت کمتر به کلاس‌ها می‌شود و همچنین منجر به تغییرات بیشتر و کاهش تاثیر روش‌های تدریس خواهد شد.

نتایج این تحقیق در نشریه Frontiers in Education منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: سرنوشت رتبه بندی معلمان به کجا رسید؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: معلم فرهنگیان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معلم فرهنگیان فرسودگی شغلی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۲۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که فقر بر رشد مغز کودکان تأثیر می‌گذارد.

به نقل از ارث، آیا می‌دانستید که جایگاه شما بر روی نردبان اقتصادی، می‌تواند به شدت بر آنچه درون ذهن شما می‌گذرد تأثیر بگذارد؟

نتایج تحقیق جدید این واقعیت نگران‌کننده را نشان می‌دهد که فقر عمیقاً بر مغز تأثیر می‌گذارد، با اثراتی که می‌تواند تا آخر عمر باقی بماند.

قبل از این تحقیق، دانشمندان نکاتی در مورد چگونگی تأثیر فقر بر مغز و نتایج زندگی می‌دانستند و نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که کودکان فقیر در مدرسه با مشکلات بیشتری مواجه هستند.

تحقیقات بیشتر ارتباط بین فقر و مشکلات سلامت جسمانی را نشان دادند. این مطالعه تمام آن شواهد پراکنده را در بر می‌گیرد و آنها را در کنار هم قرار می‌دهد و تصویری واضح ایجاد می‌کند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که فقر، افراد را در معرض عوامل منفی مانند استرس، تغذیه نامناسب و سموم محیطی قرار می‌دهد. این عوامل ساختار فیزیکی و عملکرد مغز را تغییر می‌دهند، به خصوص زمانی که در دوران رشد کودک اتفاق می‌افتد.

زندگی در فقر به معنای نگرانی دائمی است. وقتی کودکی همیشه در حالت «جنگ یا گریز» است، مغزش غرق از هورمون‌های استرس مانند کورتیزول می‌شود. با گذشت زمان، کورتیزول به‌طور فیزیکی به مناطقی از مغز که مسئول حافظه، یادگیری و تنظیم هیجانی هستند آسیب می‌رساند. به این فکر کنید که مغز به آرامی تحت تأثیر استرس مداوم فرسوده می‌شود.

جوامع کم درآمد اغلب به کارخانه‌ها، بزرگراه‌ها یا دیگر منابع آلودگی هوا و آب نزدیک‌تر هستند. کودکان در این مناطق تنفس می‌کنند و مواد شیمیایی مضر را می‌بلعند.

بدترین بخش این است که این تأثیرات معامله یکباره نیستند. آسیب مغزی وارد شده در دوران کودکی می‌تواند عواقب مادام‌العمر داشته باشد. به‌عنوان مثال، کودک پر استرس که برای یادگیری در مدرسه تلاش می‌کند، احتمال بیشتری دارد که ترک تحصیل کند و چرخه فقر را در نسل بعدی تداوم بخشد.

نتایج این تحقیق در مجله Reviews in the Neurosciences منتشر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • امنیت شغلی کارگران و معلمان باید تأمین شود
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • ‌سختی کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • اجرای طرح تابستانه ویژه مهارت آموزی دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال
  • صعوبت کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • سختی کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • نتایج نهایی استخدام معلمان کی اعلام می‌شود؟