Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی دادگستری مازندران، حجت الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری  نامی از این فرد نبرد ولی گفت که وی با دریافت ارز دولتی مبادرت به واردات نهادهای دامی و فروش آزاد و غیردولتی آن در بازار می کرد .

وی با بیان این که فرد متخلف توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سپاه پاسدران انقلاب اسلامی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد ، افزود : متهم هم اکنون با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری مازندران به  اهتمام جدی دستگاه قضا در برخورد با هرگونه فساد اقتصادی اشاره کرد و گفت : این فرد علاوه بر اتهام اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق توزیع خارج از شبکه نهادهای های دامی و تحصیل مال از طریق نامشروع  ، همچنین به گران فروشی و  بدهی کلان به شبکه بانکی کشور، تخلفات متعدد در اخذ تسهیلات بانکی و انحراف در مصرف تسهیلات اخذ شده و ارتشاء  نیز متهم است .

اکبری افزود : پرونده این متهم هم اکنون در یکی از شعبه های بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد .
رئیس کل دادگستری مازندران از برخورد قاطع و شدید دستگاه قضا با هرگونه تخلفات و جرایمی که معیشت مردم را به خطر می اندازد خبر داد و تأکید کرد: تخصیص ارز دولتی و فروش در بازار آزاد مصداق بارز سوءاستفاده از بیت المال بوده و دستگاه قضا قطعا به عنوان اولین مدعی در جهت احقاق حقوق عامه ورود پیدا خواهد کرد.
پیش از این در سال ۹۹ هم گزارشی از سوی نیروی انتظامی مازندران منتشر شده بود که از کشف حدود چهار هزار تن نهاده دامی قاچاق  در استان حکایت داشت.

همچنین دادگستری مازندران هم سال گذشته از دستگیری متهمی خبر داده بود که به استناد نظر کارشناسان تا ۱۳۰ میلیارد ریال تخلفات مالی در ارتباط با واردات نهاده های دامی داشت.

  مازندران با داشتن سه بندر یکی از مبادی اصلی ورود نهاده های دامی از کشورهای آسیای میانه بخصوص روسیه محسوب می شود.

امیرآباد بهشهر ، فریدونکنار و نوشهر سه بندر مازندران است که پایانه اصلی واردات محصولاتی همچون نهاده های دامی و صادرات محصولات داخلی استان و کشور همانند مرکبات به شمار می رود.

مازندران به خاطر داشتن چرخه کامل صنعت طیور و حدود هفت میلیون واحد دامی ، نقش پر رنگی در تامین مواد پروتئینی مورد نیاز کشور دارد.

برچسب‌ها دادگستری ساری اختلاس مازندران دام و طيور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری ساری اختلاس دادگستری ساری اختلاس مازندران دام و طيور دادگستری مازندران نهاده های دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۳۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • مامور قلابی در سنگر دستگیر شد
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد