Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-04-26@12:55:32 GMT

در یک نگاه | در یورو 1996 چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۴۸۵۲

در یک نگاه | در یورو 1996 چه گذشت؟

در آستانه مسابقات یورو 2020، با اینفوگرافیک های اختصاصی به بررسی تاریخچه رقابت های جام ملت های اروپا می پردازیم 

شانزدهمین دوره رقابت های جام ملت های اروپا، طی روزهای آینده تحت عنوان یورو 2020 آغاز می شود. به همین مناسبت، با اینفوگرافیک های اختصاصی نگاهی داریم به ادوار جام ملت های اروپا که تاکنون برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این قسمت از در یک نگاه با یورو، مسابقات یورو 1992، نهمین دوره از جام ملت های اروپا را بررسی می کنیم.

 در یک نگاه | در یورو 1960 چه گذشت؟ در یک نگاه | در یورو 1964 چه گذشت؟ در یک نگاه | در یورو 1968 چه گذشت؟ در یک نگاه | در یورو 1972 چه گذشت؟ در یک نگاه | در یورو 1976 چه گذشت؟ در یک نگاه | در یورو 1980 چه گذشت؟ در یک نگاه | در یورو 1984 چه گذشت؟ در یک نگاه | در یورو 1988 چه گذشت؟ در یک نگاه | در یورو 1992 چه گذشت؟

 

طراحی اینفوگرافیک ها: حسین خسروی

 

دهمین دوره از مسابقات جام ملت های اروپا در سال 1996، برخلاف سه دوره گذشته با شانزده تیم و در چهار گروه چهار تیمی برگزار شد
شهرهای نیوکاسل، لیدز، منچستر، لیورپول، شفیلد، ناتینگهام، بیرمنگام و لندن انگلیس میزبان مسابقات بودند
یورو 1996 با حضور تیم های انگلیس، دانمارک، آلمان، اسپانیا، بلغارستان، کرواسی، جمهوری چک، فرانسه، ایتالیا، هلند، پرتغال، رومانی، روسیه، اسکاتلند، سوئیس و ترکیه برگزار شدآلمان در مرحله گروهی بدون شکست و با دو پیروزی مقابل جمهوری چک و روسیه و یک تساوی مقابل ایتالیا، صدرنشین شد
در یک چهارم نهایی آلمان توانست کرواسی را با نتیجه 2-1 شکست دهد تا در نیمه نهایی به مصاف میزبان رقابت ها برود، در نیمه نهایی انگلیس را در ضربات پنالتی شکست داد و در فینال، بازی در نود دقیقه با تساوی 1-1 به پایان رسید و آلمان در وقت های اضافه با گل بیرهوف، همانند مرحله گروهی جمهوری چک را شکست داد و قهرمان شدتیم منتخب یورو 1996:
دروازه بان: دیوید سیمن (انگلیس)، آندریاس کوپکه (آلمان)
مدافعان: رادوسلاف لاتال (جمهوری چک)، لوران بلان (فرانسه)، مارسل دسایی (فرانسه)، ماتیاس زامر (آلمان)، پائولو مالدینی (ایتالیا)
هافبک ها: کارل پوبورسکی (جمهوری چک)، پل گاسکویین (انگلیس)، استیو مک منمن (انگلیس)، دیدیه دشان (فرانسه)، دیتر ایلتس (آلمان)، روی کاستا (پرتغال)
مهاجمان: هریستو استویچکوف (بلغارستان)، داور شوکر (کرواسی)، پاول کوکا (جمهوری چک)، آلن شیرر (انگلیس)، یوری ژورکائف (فرانسه)آلن شیرر با زدن 5 گل، آقای گل یورو 1996 شدآلن شیرر، آقای گل یورو 1996 با گل های خود نقش مهمی را در رسیدن انگلیس به نیمه نهایی ایفا کرد اما حتی گلزنی اش مقابل آلمان نیز برای صعود انگلیس به فینال کافی نبود

 

اخبار داغ 

مریم14 ساله 2 بچه نامشروع دارد / تجاوز از 10 سالگی در خانه مادربزرگ + عکس بهتاش فریبا در طرفداری: علی کریمی دوست ندارد کارهای خیرش رسانه ای شود اما من می گویم! احمد نوراللهی یک بازی 8 پوشید، دو بازی 15 | هیچ خطری تیم ملی را تهدید نمی کند سردار آزمون گزینه جانشینی زلاتان در میلان ادن هازارد: هرگز به جدایی از رئال مادرید فکر نکرده ام؛ می خواهم نشان دهم که برای این تیم ساخته شده ام ایتالیا در رویای فتح یورو 2020 / کاریکاتور

منبع: طرفداری

کلیدواژه: جام ملت های اروپا یک نگاه جمهوری چک یورو 1996 چه گذشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۴۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه از رهبران اروپا خواست تا کشورهای تحت رهبری خود را در برابر چالش‌های یک جهان تغییر و تحول یافته بیش از پیش تقویت کنند.

رئیس جمهوری فرانسه که در دانشگاه سوربن در حضور ۵۰۰ میهمان از جمله سفرای بیست و شش کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا سخن می‌گفت در این خصوص هشدار داد: «اروپای امروز ما فانی است و ممکن است از بین برود.»

وی در این مراسم که در آن دانشجویان، محققان و اعضای دولت فرانسه حضور داشتند خواستار تقویت دفاع قوی و یکپارچه اروپا در برابر تهدید‌ها و چالش‌های جدید شد.

رئیس جمهوری فرانسه با تاکید بر «فانی بودن اروپا و هویت اروپایی و این که چنین سرنوشتی فقط به انتخاب‌های ما بستگی دارد»، هشدار داد که اروپا در دنیایی که قوانین و قواعد آن تغییر کرده، برای مقابله با «خطرات پیش روی خود» به اندازه کافی مجهز نیست.

آقای ماکرون ضمن ترسیم چشم‌انداز خود از یک اتحادیه اروپای قوی و با رویکردی قاطعانه‌تر در عرصه جهانی تاکید کرد که این قاره نباید به دست نشانده‌ای برای ایالات متحده تبدیل شود.

وی خطاب به حاضران در رویدادی که از آن به عنوان چشم‌انداز رئیس جمهوری فرانسه برای آینده اروپا یاد شده بود، هشدار داد: «طیِ دهه‌ی آینده ... خطر تضعیف [اروپا] یا حتی تنزل آن، بسیار زیاد است.»

به اعتقاد امانوئل ماکرون، اروپا باید خود را از وابستگی بیش از حد به روسیه در بخش انرژی و نیز در زمینه تامین امنیت، رها کند. 

او رفتار روسیه را پس از حمله به اوکراین «رها و غیرقابل مهار» توصیف کرد و هشدار داد که دیگر مشخص نیست مرزهای تحرکات مسکو تا کجاست.

تهدید حیاتی

رئیس جمهوری فرانسه سپس تاکید کرد شرط لازم برای امنیت اروپا این است که «روسیه در جنگ تجاوزگرانه علیه اوکراین پیروز نشود.»

آقای ماکرون ضمن هشدار نسبت به این نکته که اروپا با تهدید حیاتی ناشی از تجاوز روسیه مواجه است، از رهبران اروپایی خواست تا یک استراتژی دفاعی «معتبرو یکپارچه» را در پیش گیرند که کمتر به ایالات متحده وابسته باشد؛ وی در این خصوص تاکید کرد که اروپا نمی تواند «دست‌نشانده» ایالات متحده باشد.

وی همچنین زنگ خطر را در خصوص آنچه «بی‌توجهی روسیه و چین به قوانین تجارت جهانی» خواند به صدا درآورد و از اتحادیه اروپا خواست تا در راهبرد تجاری خود تجدید نظر کند.

امانوئل ماکرون در همین راستا خواستار «بازنگری» در سیاست تجاری اتحادیه اروپا برای دفاع از منافع کشورهای عضو شد و چین و ایالات متحده را متهم کرد که دیگر برای قوانین تجارت جهانی احترام قائل نیستند.

او بدین ترتیب بار دیگر به همان مضامین سخنرانی سوربن خود در سپتامبر ۲۰۱۷، چندین‌ ماه پس از به دست گرفتن قدرت در کشورش بازگشت.

این در حالیست که هفت سال بعد، جهان با برگسیت، کووید-۱۹ و تهاجم نظامی روسیه به اوکراین به کلی متحول شده است.

آقای ماکرون گفت که در هفته‌های آینده از شرکای اروپایی درخواست خواهد کرد که پیشنهادات خود را برای چشم‌انداز آینده اروپا ارائه دهند.

وی در همین راستا افزود که اروپا همچنان نیاز دارد ظرفیت‌های دفاع و امنیت سایبری خود را بیش از پیش تقویت کند.

در همین حال، در خرید تجهیزات نظامی باید به تامین کنندگان اروپایی اولویت داده شود. ماکرون از ایده وام اروپایی برای تامین مالی این تلاش حمایت کرد.

«مانیفست چشم‌انداز آینده اروپا»

پس از برکسیت و کنار رفتن آنگلا مرکل، صدراعظم پیشین آلمان از قدرت، رئیس جمهوری ۴۶ ساله فرانسه اغلب توسط مفسران به عنوان رهبر شماره یک اروپا شناخته می شود.

با این حال، حزب تحت ریاست امانوئل ماکرون در انتخابات اروپایی ماه ژوئن بر اساس نظرسنجی‌ها وضعیت مناسبی ندارد و ممکن است با شکستی سنگین روبرو شود.

حزب «جمهوری به پیش» در نظرسنجی‌ها به طور قابل توجهی از احزاب راست افراطی عقب افتاده و حتی این احتمال وجود دارد که پس از سوسیالیست‌ها در رتبه سوم قرار گیرد.

امانوئل ماکرون در سخنرانی خود هیچ اشاره ای به انتخابات اتحادیه اروپا نکرد، اگرچه تحلیلگران نطق روز پنجشنبه او را در سوربن نوعی «مانیفست برای آینده اروپا» قلمداد می‌کنند و معتقدند که او نخستین گام‌ها را برای ورود با کارزار انتخاباتی برداشته است.

 

دیگر خبرها

  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • استقبال موسیالا از پیوستن امباپه به بایرن مونیخ
  • موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم ام‌باپه به بایرن بیاید
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • دیدنی های امروز؛ از سالگرد نسل کشی ارامنه تا اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • عملیات دائمی در لیتوانی پروژه‌ای هزینه‌بر برای ارتش آلمان
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • بهترین تیم تاریخ لیگ برتر انگلیس از نگاه سسک فابرگاس / عکس
  • توپ گوستاو؛ بزرگ ترین قطعه توپخانه تاریخ به وزن ۱,۴۹۰ تن با گلوله های ۷.۵ تنی (+عکس)