Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@03:33:01 GMT

گالری مجازی حوزه هنری با تکنولوژی روز راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۵۱۰۹

گالری مجازی حوزه هنری با تکنولوژی روز راه‌اندازی شد

مدیر حوزه هنری دیجیتال گفت: گالری‌های سه بُعدی با استفاده از تکنولوژی‌های به‌روز دنیا همچون تکنولوژی AR و VR تحت عنوان گالری‌های آنلاین راه‌اندازی شد که امکانی برای دیده شدن و شناسنامه‌دار شدن آثار هنرمندان تجسمی ایجاد کرده است.

نشست خبری حوزه هنری دیجیتال با اصحاب رسانه پیرامون راه‌اندازی «گالری مجازی حوزه هنری» صبح امروز شنبه ۲۲ خردادماه در سالن جلسات طاهره صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین نادری (مدیر حوزه هنری دیجیتال) در این نشست گفت: برای اولین بار بستری در فضای مجازی برای عرضه آثار تجسمی ایجاد شده است که هنرمندان می‌توانند آثار خود را برای نمایش و فروش در این بستر به مخاطبان ارائه دهند.

نادری افزود: این روزها اهمیت فضای مجازی به همگان امری ثابت شده است و جوانب گوناگون آن زندگی روزمره همه افراد را متأثر کرده است.

مدیر حوزه هنری دیجیتال ادامه داد: عادت مصرف رسانه‌ای افراد امری مهم و ضروری در جهت حفظ سلامت روانی و ارتقای فکری هر جامعه محسوب می‌شود و اگر درست به آن پرداخته نشود دچار مشکلات بزرگی خواهیم شد. اگر برنامه‌ریزی درستی برای مصرف محتوا در زندگی روزمره خود داشته باشیم، می‌توانیم موقعیت‌های مناسبی برای بهره‌برداری درست از فضای مجازی ایجاد کنیم و آسیب‌های احتمالی ناشی از این فضا را کاهش دهیم.

وی افزود: بستر عرضه مناسب برای آثار تجسمی که معمولاً آثار بسیار باکیفیت و ارزشمندی است وجود ندارد؛ چرا که تنها دسترسی به این آثار از طریق مراجعه حضوری به گالری‌ها است. لذا تصمیم گرفتیم تا گالری‌های مجازی برای عرضه این آثار را راه‌اندازی کنیم تا علاوه بر دسترسی سراسری عموم علاقه‌مندان کشور به این آثار، اقتصاد هنر و معیشت هنرمندان را نیز یاری کنیم.

نادری ادامه داد: گالری‌های سه بُعدی با استفاده از تکنولوژی‌های به‌روز دنیا همچون تکنولوژی AR و VR تحت عنوان گالری‌های آنلاین حوزه هنری امکانی برای دیده شدن و شناسنامه‌دار شدن آثار هنرمندان تجسمی خواهد بود. مهم‌ترین مأموریت حوزه هنری دیجیتال در دسترس قراد دادن منابع، تولیدات، محصولات و آثار حوزه هنری است؛ در این راستا حوزه هنری فعالیت‌هایی در زمینه کتاب، کتاب الکترونیک، کتاب صوتی و همچنین فیلم و سریال در قالب بستر نمایش خانگی انجام داده است؛ در سایر زمینه‌های هنری نیز در حال تدارک و برنامه‌ریزی برای مهیا کردن زیرساخت‌های لازم هستیم.

مدیر حوزه هنری دیجیتال در پایان گفت: بستر گالری‌های مجازی به بستر فروش آثار تجسمی وصل خواهد شد؛ ایجاد این نمایشگاه طبیعتاً پیچیدگی‌های خاصی به‌همراه خواهد داشت، اما این بستر به ایجاد درآمد پایدار برای هنرمندان کمک خواهد کرد.

محمدعلی شادزاد مدیر واحد نوآوری و فناوری سوره (نفس) نیز در این نشست در توضیحاتی گفت: ما تجربه راه‌اندازی چهار نمایشگاه مجازی را داشته‌ایم و در این اتفاق گالری‌های ابوالفضل عالی، خانه عکاسان یک و دو، با استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده طراحی و ارائه شده است.

شادزاد افزود: هر استانی صفحه گالری مخصوص به خود را دارد و می‌تواند آثار نمایشگاه‌های خود را به‌صورت مجازی در این فضا به نمایش بگذارد.

وی گفت: گالری‌های حوزه هنری مرکز هم در دسترس مخاطبان قرار گرفته است و هم آثار روز این گالری‌ها و آثار نمایشگاه‌های پیشین آنها قابل مشاهده است.

منبع: ایلنا

کد خبر 500092

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سه ب عدی گالری مجازی تکنولوژی گالری مجازی حوزه هنری حوزه هنری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۵۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان

عزت‌الله طیبی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: جشنواره فرهنگی هنری «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالم، گسترش و تعمیق فعالیت‌های پرورشی دانش آموزان در مدرسه است.

وی افزود: در این جشنواره دانش‌آموزان در بسیاری از رشته‌های هنری نظیر آفرینش‌های ادبی و فرهنگی، رسانه و فضای مجازی، فیلم و هنرهای نمایشی، هنرهای آوایی، هنرهای دستی و تجسمی بر اساس علاقه‌مندی خود به رقابت می‌پردازند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره آموزش و پرورش کردستان عنوان کرد: این جشنواره در راستای تحقق برنامه فراگیر پرورشی با اهداف تعیین شده در سند تحول بنیادین و رویکردهای تحول آفرین در تربیت هنری، زیبایی شناختی و رویکرد مدرسه محوری برگزار می‌شود.

طیبی‌راد ادامه داد: در این مرحله ضمن دریافت آثار، بررسی و تفکیک آنها توسط دبیرخانه، آثار برای داوری در اختیار اساتید مربوطه قرار می‌گیرد.

وی گفت: پس از داوری، آثار برتر رشته‌های مختلف انفرادی، گروهی و همگانی به دبیرخانه کشوری مستقر در استان اصفهان ارسال می‌شود.

گفتنی است، دبیرخانه استانی فرایند جمع‌آوری آثار چهل و دومین جشنواره فرهنگی هنری دانش آموزان (امید فردا) در استان و در کانون فرهنگی تربیتی شهید باهنر آغاز به کار کرده است.

کد خبر 6087428

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • همدلانه با رادیو سلامت برای ارج نهادن مقام معلم | برگزاری پویش روز معلم روی موج سلامت
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • ربیعی : فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است / تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست / جریان پرقدرتی سالهاست مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده
  • الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه