Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع افغان اعلام کردند، طالبان به توسعه محدوده مناطق تحت کنترل خود ادامه می‌دهد و تسلط خود را بر دو منطقه در ولایت‌های بلخ و غور مستحکم کرده است. همچنین گروه طالبان پس از به دست گرفتن شماری از شهرستان‌ها در بیانیه‌ای به جنگجویانش هشدار داده از ساختمان‌ها، تجهیزات اداری و آموزشی و سایر موارد حفاظت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه طلوع نیوز، دو منبع در غور بعد از درگیری‌های شدید با نیروهای دولتی بر تسلط طالبان بر منطقه تولاک تاکید کردند.

سلمان یوسفی، فرمانده منطقه تولاک به کشته شدن ۲۰ نیروی امنیتی افغان، زخمی شدن ۲۰ تن و اسارت ۱۰ نیروی امنیتی به دست نیروهای طالبان اذعان کرد.

یوسفی به صورت مستقیم به سقوط تولاک به دست طالبان اشاره نکرد اما انتقاداتی از دولت کرد و عدم توجه مسؤولان به موضوع کمک رسانی به نیروهای امنیتی در میدان را محکوم کرد.

در این راستا طالبان صبح امروز، شنبه بر تسلط خود بر منطقه زاری در ولایت بلخ تاکید کرد، این بعد از تاکید وزارت دفاع افغانستان بر انتقال موسسات مدنی و نظامی از منطقه مذکور به مکانی دیگر به دلیل دشواری دسترسی بود که مانع از امدادرسانی نیروهای امنیتی در آنجا می‌شود.

طلوع نیوز به نقل از منابع و مسؤولان تاکید کرد، طالبان به طور اجمالی در دو ماه گذشته بر ۱۷ منطقه مسلط شده و دو مورد از این مناطق روز پنج‌شنبه به دست نیروهای مسلح سقوط کرد.

همچنین به گزارش اسپوتنیک، کمیسیون آموزش و پرورش طالبان با انتشار بیانیه‌ای گفت که این گروه تعهد به گسترش آموزش و پرورش در کشور دارد و مقامات آموزش و پرورش را در سطح ولایات و شهرستان‌های سراسر کشور تعیین و موظف کرده‌ است.

آنها افزودند: "سلسله فتوحات در اکثر ولایت‌های کشور سرعت یافته و تمام ارگان‌های "امارت اسلامی" در مناطق فتح‌ شده به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند".

در بیانیه این گروه آمده است: مسؤولان، اساتید، معلمان، محصلین و منسوبین کلیه مدارس و سایر ادارات آموزشی مناطق تازه به دست‌ آمده باید فعالیت‌های آموزشی خود را بدون هیچ گونه تاخیر و مانعی ادامه دهند."

در ادامه این بیانیه آمده است: "تمام مقامات محترم و مجاهدان بزرگوار باید امنیت مسؤولان، منسوبین و محصلان مدارس، مکاتب و کلیه ادارات آموزشی در مناطق به تصرف درآمده را حفظ کنند و به هیچ کس اجازه ندهند که ساختمان‌ها، وسایل اداری و آموزشی و سایر موارد مربوطه را متضرر سازند."

این گروه از مردم خواسته که هیچ نوع نگرانی نداشته باشند.

این رویدادها در خصوص نگرانی‌ فزاینده نسبت به وضعیت امنیتی افغانستان در سایه خروج نیروهای ناتو از کشور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش مشرق، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیارد یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • دستگیری اعضای یک باند وابسته به داعش در ترکیه
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیروهای امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • تشکیلات خودگردان؛ از مهار اعتراضات ضد صهیونیستی تا سرکوب آن
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • ۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند