Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@23:47:05 GMT

پایان تزریق دوز دوم واکسن پاستورکووک تا آخر خرداد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۵۸۱۸

پایان تزریق دوز دوم واکسن پاستورکووک تا آخر خرداد

مدیر پروژه فاز سوم تست بالینی واکسن کرونای مشترک ایران و کوبا گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان خرداد ماه جاری تزریق دوز دوم واکسن مشترک ایران و کوبا به تمام داوطلبان پایان یابد.

«احسان مصطفوی» امروز شنبه در گفت و گو با ایرنا با این توضیح که واکسن مزبور بعد از تولید در انستیتو پاستور ایران با نام تجاری "پاستور کووک" شناخته خواهد شد افزود:‌ تعداد داوطلبان مرحله سوم تست انسانی این واکسن را ۲۴ هزار نفر است و تاکنون بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ داوطلب دوز دوم واکسن خود را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، تعداد داوطلبان هر کدام از هشت شهر مطالعه را سه هزار نفر اعلام کرد و گفت: تزریق دوم همه داوطلبان شهرهای زنجان، همدان و اصفهان به پایان رسیده و این کار در شهرهای دیگر هم در حال انجام است.

مدیر پروژه فاز سوم تست بالینی واکسن کرونای مشترک ایران و کوبا بیان داشت: ۲ هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن به داوطلبان، مطالعه اثربخشی این واکسن آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: پیش بینی ما آن است که در بازه زمانی ۲ تا سه ماهه بعد از تزریق دوز دوم، داوطلبان مورد پیگیری برای مشخص شدن اثربخشی واکسن قرار گیرند. در این مدت، میزان پیشگیری از بیماری و جلوگیری از ابتلا به فرم های شدید در داوطلبانی که واکسن را دریافت کردند مورد بررسی قرار می گیرد تا اثربخشی واکسن دقیقا به دست آید.

مصطفوی با اشاره به اینکه تزریق دوز اول این واکسن به تمام داوطلبان انجام شد، بیان داشت: هشت شهر وارد فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کنژوگه شدند و به عبارتی ۲۴ هزار داوطلب بین ۱۸ تا ۸۰ سال در شهرهای اصفهان، زنجان، همدان، بندرعباس، کرمان، یزد، ساری و بابل وارد این طرح مطالعاتی شدند.

وی، در مورد بی خطری این واکسن اشاره کرد و گفت: پیگیری عوارض واکسن در شهرهایی که‌ داوطلبان واکسن را دریافت می کنند ۶ تا ۷ ماه ادامه خواهد داشت.

مدیر پروژه فاز سوم تست بالینی واکسن کرونای مشترک ایران و کوبا افزود: بعد از انجام تحلیل های اولیه در مورد اثربخشی، نتایج به سازمان ها و کمیته های مرتبط ارسال خواهد شد. سازمان غذا و دارو با توجه به نتایج، مجوزهای لازم را برای استفاده عمومی صادر خواهد کرد.

کارآزمایی بالینی مرحله سوم واکسن کرونا «کنژوگه» محصول مشترک انستیتو فینلای کوبا و انستیتو پاستور ایران ششم اردیبهشت سال جاری با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اصفهان آغاز شد.

۲۴ هزار داوطلب در شهرهای اصفهان، بابل، بندرعباس، زنجان، ساری، کرمان، همدان و یزد به ترتیب وارد این طرح مطالعاتی شدند و دوز اول واکسن خود را دریافت کردند و روند تزریق واکسن به صورت مطلوب در حال انجام است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مشترک ایران و کوبا دوز دوم واکسن تزریق دوز دوم بالینی واکسن فاز سوم سوم تست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۵۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • گروسی: معیار کار آژانس و ایران بیانیه مشترک است
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • میزبانان لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ مشخص شدند
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • داوطلبان مورد حمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی در زنجان و خدابنده
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد