Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@04:35:18 GMT

چالش در چارت تشکیلاتی پژوهشکده‌ها

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۷۴۱۳

چالش در چارت تشکیلاتی پژوهشکده‌ها

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، ایمانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : خوشبختانه در بودجه سال ۱۴۰۰ سه ردیف بودجه‌ای به پارک علم و فناوری، پژوهشکده سلامت و پژوهشکده فناوری سلامت استان کرمانشاه از سوی وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : با این اقدام در حال حاضر راه را برای پیشرفت و ارتقاء تشکیلات مراکز تحقیقاتی وپژوهشکده‌ها فراهم شده است.

ایمنی افزود : امیدواریم با کمک و همراهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت چارت تشکیلاتی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها سریع‌تر مصوب شود و برای پژوهشکده‌ها نیز ردیف بودجه‌ای مستقل قرار داده شود.

 خزایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : برای موفقیت و پیشرفت در پژوهش باید از افرادی که علاقه‌مند به تحقیق و پژوهش هستند و دارای لاین تحقیقاتی هستند در بحث پژوهش بهره گرفت و نباید هیچ اجباری در ورود به این حوزه وجود داشته باشد.

او گفت : شبکه تحقیقاتی اختلالات خواب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان اولین مرکز تحقیقات مصوب کشور در این زمینه آمادگی مدیریت شبکه تحقیقاتی اختلال خواب در کشور را دارد.

خزایی افزود : این مرکز قابلیت همکاری با سازمان جهانی بهداشت را دارد و با توجه به اینکه در حال حاضر هیچ مرکز اختلالات خوابی همکار سازمان جهانی بهداشت نیست اگر ما نقطه آغازین این مسئله باشیم می‌توانیم در این زمینه در خاورمیانه حرفی برای گفتن داشته باشیم.

 صیاد رئیس دانشکده پزشکی کرمانشاه گفت : کار‌های زیربنایی بسیار خوبی در زمینه تحقیقات و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شده است و با توجه به این زیرساخت‌های مناسب کار‌های تحقیقاتی و پژوهشی در دانشگاه بسیار خوب پیش می‌رود.

او گفت : با تلاش فراوان موفق شدیم در حوزه بالینی و بحث کووید ۱۹ با معاونت تحقیقات وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی در طرح سولیداریتی (solidrity) مشارکت بسیار خوبی داشته باشیم.

صیاد افزود : دو بیمارستان فارابی و گلستان که بیمارستان‌های درگیر کرونا در استان هستند در این طرح همکاری داشتند و نتیجه این همکاری بین المللی مقاله بسیار خوبی بود که موجب تغییر نگرش در خصوص بیماری کووید شد و یک افتخار برای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه محسوب می‌گردد.

او افزود : مرحله دوم این طرح نیز به زودی انجام خواهد شد و ما آمادگی این را داریم که این همکاری را همچنان ادامه دهیم.

صیاد گفت : امیدواریم با توجه ویژه‌ای که معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به پیشرفت تحقیق و پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دارد، بتوانیم در یک طرح تحقیقاتی بین المللی مشارکت کنیم و این همکاری جز افتخارات دانشگاه خواهد بود .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی پژوهش و فناوری تحقیق و پژوهش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وزارت بهداشت پژوهشکده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۷۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند، گفت: این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است.

محمد صباییان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های شاخص مرکز لیزر دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهارکرد: مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای غرب کشور در سال ۹۹ آغاز به کار کرد؛ این مرکز روی لیزرهای پالسی کوتاه و فوق کوتاه یعنی لیزرهای نانوثانیه و فمتوثانیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: لیزر در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و... کاربردهای فراوان و متنوعی دارد. پلاسما نیز در شیمی و زیست‌شناسی کاربرد دارد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه مرکز روی تصویربرداری فراطیفی کار می‌شود که در صنایع غذایی کاربرد دارد، گفت: یکی از مهمترین کاربردهای لیزر و اپتیک در پزشکی، دندانپزشکی، زیست‌شناسی و کشاورزی است و محققان و دانشجویان این مرکز نیز در حال فعالیت در این بخش‌ها هستند.

وی با اشاره به طرح‌های تحقیقاتی نو در این مرکز عنوان کرد: برخی از کارهای تحقیقاتی این مرکز در فناوری بسیار بالا اجرا می‌شوند به عنوان مثال محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند. این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است و در فاز تحقیقاتی است.

صباییان گفت: برای تولید غشاء تصفیه‌خانه‌ها نیز از پلاسما در پلیمر استفاده می‌شود. از این غشاء در تصفیه‌خانه‌ها، برای تصفیه آب استفاده می‌شود. این طرح نیز در فاز پژوهشی و تحقیقاتی قرار دارد.

وی افزود: دستگاه و سامانه لیدار نیز در مرکز اهواز طراحی شده است؛ این سامانه ذرات گرد و غبار را آشکارسازی می‌کند که این فرآیند با استفاده از لیزرهای پالسی کوتاه انجام می‌شود. این سامانه وجود ذرات گرد و غبار در هوا را به صورت دقیق تشخیص می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بخش فیزیک اتمی و مولکولی نیز چندین پژوهش در دست اجرا هستند که عموما سطح بالا و در مرحله تئوری هستند. این بخش، برهم‌کنشی لیزر، اتم‌ها و مولکول‌ها را مورد مطالعه قرار داده است. در طرحی دیگر نیز از لیزر برای تسریع در جوانه‌زنی بذر استفاده شد.

وی عنوان کرد: طراحی و ساخت سنسورهای گازی با استفاده از لیزر نیز از دیگر فعالیت‌های موفق در مرکز تحقیقات اهواز بود که خوشبختانه به ثمر رسیده است. این طرح در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار گرفت. در این طرح، از لیزر برای تشخیص وجود گاز استفاده می‌شود. اسپکترومتر نیز که دستگاه طیف‌سنج است و برای اندازه‌گیری تغییرات یک مشخصه فیزیکی در یک محدوده مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای یک شرکت دانش بنیان ساخته شد.

صباییان گفت: علاوه بر این، مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای اهواز با مراکز علمی مهم و معتبری همچون بنیاد ملی علم ایران، ستاد ملی کوانتوم و اپتیک و ستاد ملی نانو ارتباطات علمی و پژوهشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود