Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پیشین پلیس فتا پایتخت گفت: من یکی از موثرترین موضوعات در آسیب پذیری‌های مربوط به فضای مجازی را مساله آموزش می‌دانم. چون اگر آموزش‌های لازم به شهروندان ارائه بشود هم می‌تواند به ارتقای امنیت کمک کند و هم در جلوگیری از آسیب پذیری‌ها و تهدید‌ها به میزان قابل توجهی اثر بگذارد. از پایه آموزش و پرورش گرفته تا حوزه دانشگاهی یا سازمان‌ها و ادارات گوناگون می‌توان برای کمک به عرضه آموزش‌های عام و خاص بهره گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تورج کاظمی رئیس پیشین پلیس فتا پایتخت درخصوص چرایی حساسیت ویژه پلیس نسبت به بالا بودن شمار دنبال کنندگان کاربران فضای مجازی به میزان گفت: علت این امر می‌تواند انتشار مطالب بیان شده این افراد باشد. وقتی که مطالب این افراد در شبکه‌های اجتماعی، صفحات مجازی و اکانت‌های مختلف انتشار پیدا می‌کند بازنشر این مطالب هم حالت فزاینده پیدا می‌کند. هنگامی که بازنشر یک مطلبی در فضای مجازی افزایش پیدا کند خود به خود به حساسیت‌هایی در جامعه دامن زده می‌شود. پلیس فتا یا هر ارگان دیگری که این فضا را رصد می‌کند به این سمت کشیده می‌شود که مطالب آن فرد را مطالعه و بررسی کند. بر این اساس این خود کاربران هستند که با انتشار مطالب پربازدید و پرمخاطب رصد کنندگان را به صفحاتی در فضای مجازی سوق می‌دهند.
وی درباره اینکه در دوره مسوولیتش با چه نوع فعالیت‌های مجازی دارای مابه ازای امنیتی تهدید کننده روبرو بوده گفت: موارد مختلفی برای ما وجود داشت. از جمله یک کانال معروف که مطالب گسترده‌ای را انتشار می‌داد و مورد توجه بسیاری از فعالان فضای مجازی قرار داشت و در صفحات دیگری مطالب این کانال انتشار پیدا می‌کرد؛ بنابراین این کانال مورد توجه بسیاری از رصدکنندگان فضای مجازی از جمله پلیس فتا قرار داشت. باید اطمینان داشت مطالب کانال‌هایی از این دست را پلیس فتا همواره به دقت بررسی و ارزیابی می‌کند.
رئیس پیشین پلیس فتا پایتخت در پاسخ به اینکه چه عواملی باعث جذب حجم بالایی از دنبال کنندگان توسط یک کاربر مجازی می‌شود گفت: انتشار محتوا عامل این وضعیت می‌شود. در حوزه‌های مختلف انتشار دهندگان مطالب موجود در فضای مجازی در حال فعالیت هستند. برای مثال در حوزه تولید محتوا‌های طنز، آموزشی، اجتماعی و حوزه‌های دیگر آن فردی که فعال فضای مجازی باشد می‌تواند شمار گسترده‌ای از دنبال کنندگان را به خود جذب کند. بسته به فعالیت‌های انجام شده و توانمندی‌هایی که یک کاربر شبکه‌های اجتماعی دارد امکان جذب دنبال کنندگان بیشتر هم وجود دارد. در حال حاضر در حوزه‌های مختلف تبلیغاتی افراد فعالی را می‌توانیم شناسایی کنیم که به راحتی توانسته اند دنبال کنندگان بسیار زیادی را به خود اختصاص بدهند. کار این افراد صرفا بر تبلیغات متمرکز است فعالیت هایشان تبلیغات در حوزه‌های مختلفی از مواد غذایی تا مواد آرایشی و بهداشتی یا خرید و فروش خودرو را در بر می‌گیرد. این نوع فعالان که صرفا به فعالیت‌های تبلیغی در شبکه‌های اجتماعی مشغول هستند معمولا هم اقداماتشان با موفقیت همراه است می‌بینیم دنبال کنندگان زیادی هم دارند.   بیشتر بخوانید: انهدام کانال کرونایی تلگرام در پایتخت
کاظمی در واکنش به اینکه فقدان آموزش‌های لازم چه اثری بر اقبال بعضی از شهروندان به فعالان مجازی تهدیدکننده امنیت گذاشته گفت: من یکی از موثرترین موضوعات در آسیب پذیری‌های مربوط به فضای مجازی را مساله آموزش می‌دانم. در فضای مجازی هم به صورت عام و هم به شکل خاص آموزش نقش سازنده‌ای خواهد داشت. چون اگر آموزش‌های لازم به شهروندان ارائه بشود هم می‌تواند به ارتقای امنیت کمک کند و هم در جلوگیری از آسیب پذیری‌ها و تهدید‌ها به میزان قابل توجهی اثر بگذارد. برای همین من بر این اعتقادم که در حوزه‌های مختلف از پایه آموزش و پرورش گرفته تا حوزه دانشگاهی یا سازمان‌ها و ادارات گوناگون می‌توان برای کمک به عرضه آموزش‌های عام و خاص بهره گرفت.   وی افزود: نهاد‌ها و ادارات گوناگون می‌توانند برای کارکنان زیرمجموعه‌های خودشان در سازمان‌های گوناگون این آموزش‌ها را عرضه کنند یا در مدارس و دانشگاه‌ها کلاس‌های آموزشی مختلفی برای آشنایی دانش آموزان و دانشجویان با تهدید‌های حوزه مجازی برگزار شود. باید در نظر داشته باشیم در جامعه ما با این وسعت و گستردگی وقتی پدیده‌ای مثل فضای مجازی دامنه پیدا می‌کند نمی‌توان همه بار آموزش و تعلیم را به نهادی مانند آموزش و پرورش یا دانشگاه‌ها واگذار کرد. من تصور می‌کنم ضروری است تا تمام سازمان‌ها و نهاد‌ها دست به دست هم بدهند و پروسه آموزش را در همه جای کشور اجرایی کنند تا شاهد فراگیری عام در سطح جامعه باشیم که شهروندان ما به میزان قابل قبولی از مهارت آموزی‌ها در این زمینه برسند تا امکان استفاده بهینه از فضای مجازی مهیا شود و میزان آسیب پذیری و تهدید در جامعه کاهش پیدا کند.
کاظمی در باره اینکه در دوره مسوولیتش چقدر برای آموزش همگانی تلاش شده اظهار داشت: از اساس در پلیس فتا از ابتدای شکل گیری این آگاهی وجود داشته که ورود شبکه‌های اجتماعی به جامعه ما به صورتی ناگهانی اتفاق افتاده و فراگیری اش هم به شدت درحال افزایش است. برای همین یکی از اهداف عمده این نیروی پلیس مساله آموزش‌های مرتبط با این موضوع است. در هر نهاد و سازمانی اعم از آموزش و پرورش یا ادارات گوناگون اگر از پلیس فتا برای عرضه آموزش‌های همگانی درخواستی می‌شد ما کارشناسان را اعزام می‌کردیم. در حال حاضر هم پلیس فتا به اندازه وسع و توان موجود این نوع خدمات را پیش می‌برد. حتی به شکل سازمانی و گسترده در کشور نیز این اتفاق به صورت طرح آموزشی کوآ به معنای کودک و اینترنت برای آموزش و پرورش در سطح مدارس کشور هم اجرا می‌شد. امیدوارم که هم از طریق پلیس و هم سازمان‌های دیگر این نوع آموزش‌ها ادامه پیدا کند.   انتهای پیام/ برچسب ها: پلیس فتا کاربران مجازی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس فتا کاربران مجازی حوزه های مختلف شبکه های اجتماعی دنبال کنندگان آموزش و پرورش آسیب پذیری ها فضای مجازی سازمان ها آموزش ها پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۷۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف | زن جوان دستگیر شد

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ فرشید زینلی فرمانده انتظامی مرودشت در استان فارس اظهار داشت: خانمی به پلیس فتا مراجعه کرد و اظهار داشت شخصی ناشناس در فضای مجازی من را به عنوان کلاهبردار معرفی کرده و با این کار باعث بی‌اعتباری کسب و کار و ریزش اعضای فضای مجازی من شده است.

وی افزود: رسیدگی به این پرونده ‌به‌ صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی و تخصصی لازم توسط کارشناسان، هویت فرد ناشناس در کمترین زمان ممکن کشف و طی هماهنگی با مرجع قضایی به پلیس فتا احضار شد.

رئیس پلیس شهرستان مرودشت گفت: متهم که خانمی ۳۱ ساله است در بازجویی اولیه مدعی شد، بر سر اختلافی که با شاکی برای تبلیغات کسب و کارش داشته، اقدام به نشر اکاذیب در گروه‌های فضای مجازی کرده و قصد بی‌اعتباری وی را داشته است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم انگیزه خود را انتقام‌جویی شخصی اعلام کرد، گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و متهمه به مراجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ زینلی هشدار داد: فضای مجازی جایی برای انتقام‌جویی نیست و با خاطیان برابر قانون برخورد خواهد شد. از جرائم سایبری که می‌تواند آثار جبران‌ناپذیری در زندگی افراد داشته باشد، انتشار تصاویر خصوصی، نشر اکاذیب و توهین در فضای مجازی است که معمولا با سهل‌انگاری خود کاربر در دسترس مجرمان سایبری می‌افتد.

وی تاکید کرد: بنابراین می‌طلبد شهروندان فضای مجازی را به عنوان محلی برای ابراز اختلافات خانوادگی و انتقام‌جویی انتخاب نکنند و مراتب را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند.

کد خبر 846537 منبع: ایران برچسب‌ها خبر مهم پلیس فتا حوادث ایران

دیگر خبرها

  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • نظارت پلیس فتای قم بر فضای مجازی همزمان با اجرای طرح نور
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف | زن جوان دستگیر شد