Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@19:53:45 GMT

با مرگبارترین درختان دنیا آشنا شوید

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۷۹۸۳

با مرگبارترین درختان دنیا آشنا شوید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،درخت زندگی موضوع رایجی در فرهنگ عامه، اسطوره‌ها و داستان‌های مذهبی در سرتاسر دنیاست. در نقطه مقابل این درخت‌ها در دنیای طبیعت درختانی هم هستند به نام درختان مرگ که انسان‌ها را به کام مرگ می‌کشانند. با این درختان آشنا شوید.

درخت مانچینیل

این میوه شباهت زیادی به سیب دارد، اما برای سلامت انسان بسیار مضر و خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درخت به قدری خطرناک است که اگر در یک روز بارانی زیر شاه و برگ‌های آن بایستید سم آن بدن را می‌سوزاند. مانچینیل در اسپانیا به “سیب کوچک مرگ” معروف است و در فلوریدا، مکزیک و آمریکای جنوبی و مرکزی رشد می‌کند و حاوی ترکیب شیمیایی و سرطان زای فوربول است. لمس کردن این درخت باعث سوزش پوست و خوردن میوه آن منجر به مرگ می‌شود.

درخت خودکشی

این درخت به ظاهر زیبا حاوی مواد شیمیایی مضر و کشنده‌ای است که در هندوستان در اماکن خصوصی به عنوان حصار کاشته می‌شود. این درخت هیچ عطر و بوی خاصی ندارد و به همین دلیل در بسیار از قتل‌ها از گیاه در غذای شخص ریخته شده است.

نارگیل

درست است که نارگیل یکی از خوشمزه‌ترین و خوش عطرترین میوه‌های روی زمین است، اما در عین حال می‌تواند کشنده هم باشد اگر بی احتیاطی کنید و زیر درخت نارگیل بایستید ممکن است یکی از این میوه‌های خوشمزه که نمی‌توان افتادن آن را حدس زد به سرتان اصابت کند و منجر به مرگتان شود.

درخت استریکنین

استریکنین یک ماده شیمیایی آزمایشگاهی نیست بلکه اکسیر مرگ است که توسط یک درخت تولید می‌شود. استریکنین درخت بومی هندوستان و جنوب شرقی آسیاست که ماده سمی آن در طول تاریخ برای از بین بردن آفت‌ها و کشتن انسان‌ها به کار برده شده است. تخمه‌های این درخت به قدری سمی هستند که اگر مصرف شوند منجر به چشم درد، سرگیجه، گرفتگی عضلات و فلج می‌شود.

Bunya Pine

مخروط‌های درخت بونیا بسیار بزرگ و سنگین هستند و برای رشد مجدد از روی شاخه‌ها به زمین می‌افتند و هر کسی که زیر سایه این درخت پناه گرفته باشد در اثر اصابت مخروط‌ها جان خود را از دست خواهد داد.

درخت مانگرو شیری

این درخت که در آب‌های جنوب شرقی آسیا و استرالیا رشد می‌کند حاوی یک ماده سمی خطرناک است که هرگز نباید به آن دست زد یا از آن بالا رفت. ارتفاع این درخت به ۲۰ متر هم می‌رسد و گل‌های آن بوی تندی دارند و در صورتی که آسیب ببیند شیره سفید و شیری رنگی از آن بیرون می‌ریزد. شیره درخت مانگرو باعث التهاب و تاول پوست و کوری چشم می‌شود.

جیمپی جیمپی

درخت استرالیایی جیمپی جیمپی درختی است ترسناک به قدری سمی و خطرناک است که به راحتی انسان‌ها و حیوانات را از بین می‌برد. کسانی که با این درخت تماس داشته اند یا جان خود را از دست داده اند و یا اگر خیلی خوش شانس بودند ماه‌ها درد را تحمل کرده و حتی بینایی خود را از دست داده اند.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: درخت گیاهان سمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۷۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان

به گزارش همشهری آنلاین، با وجود تلاش‌های مدیریت شهری در دوره فعلی در راستای صیانت از درختان و فضای سبز تهران، هجمه‌هایی درخصوص قطع درختان به شهرداری تهران وارد شد. مرور کارنامه فضای سبز مدیریت شهری ششم نشان می‌دهد که نه‌تنها عزمی برای قطع درختان و نابودی فضای سبز تهران وجود ندارد، بلکه اقدامات خوبی هم در حوزه فضای سبز صورت گرفته است. همچنین شهرداری تهران برخوردهای جدی با متخلفان حقیقی و حتی حقوقی داشته است که در ادامه به اهم اقدامات این حوزه اشاره می‌کنیم.

مقابله با تخریب بوستان اقاقیا

بهمن سال گذشته بود که قطع درختان بوستان اقاقیا جنجال به پا کرد. ماجرا این بود که مدیران یکی از مجموعه‌های وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام، بخشی از بوستان اقاقیا را در محله داوودیه فنس‌کشی و ۶۰ درخت را قطع کردند. شهرداری بلافاصله وارد عمل شد و فنس‌ها را نصب کردند و درختان دوباره کاشته شدند.

جوان‌سازی‌ خیابان ولیعصر

درختان خیابان ولیعصر(عج) همواره در معرض تخریب برج‌سازها و متخلفان ساختمانی قرار داشته و دارند. قطع درختان این خیابان به بهانه‌های مختلف همواره از موضوعات رسانه‌ها بوده و هست. اواسط سال ۱۴۰۱قطع ۱۰ اصله درخت مقابل یک ملک خبرساز شد و باز هم شهرداری تهران را به اهمال‌کاری متهم کردند. درحالی‌که شهرداری پس از پیگیری موضوع از مالک به مراجع قضایی شکایت کرد و مقرر شد مالک ۱۱۷میلیارد تومان جریمه بپردازد و بیش از ۱۰۰اصله درخت هم در این خیابان غرس کند. همچنین در این دوره به جای درختان خشک‌شده و آفت‌زده خیابان ولیعصر(عج) چند هزار اصله درخت جوان کاشته شد.

حفظ درختان مؤسسه ژئوفیزیک‌دانشگاه تهران

موضوع قطع ۵۰درخت و جابه‌جایی ۲۰۰نهال مؤسسه ژئوفیزیک‌ دانشگاه تهران فروردین ۱۴۰۱مطرح شد که درنهایت با پیگیری‌ و پافشاری شهرداری تهران، مسئولان دانشگاه تهران از اقدامات خود عقب‌نشینی و ادعا کردند، اقدام این مؤسسه در جابه‌جایی درختان با مجوز قانونی و در راستای توسعه فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه بوده است اما با تلاش شهرداری این کار متوقف شد.

شکایت از کاخ سعدآباد به‌ خاطر قطع درخت

آخرین روزهای آبان ۱۴۰۲تصاویری از درختان قطع‌شده کاخ سعدآباد منتشر شد. گرچه روابط‌عمومی مجموعه سعدآباد در واکنش به این موضوع اعلام کرد تنها ۳اصله درخت خشکیده و آفت‌زده قطع شده‌اند اما شهرداری تهران بازهم پیگیر ماجرا شد و از مجموعه کاخ سعدآباد بابت این کار شکایت کرد.

تابلوی درخت در متروی بهارشیراز

حفاظت از درختان شهر تنها به نظارت و پیگیری قانونی محدود نمی‌شود؛ گاهی با یک ابتکار کوچک نیز می‌توان در مسیر حفظ محیط‌زیست شهر قدم برداشت؛ اقدامی که در زمان افتتاح متروی بهار شیراز از سوی شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفت. در این ایستگاه ۲اصله درخت قدیمی وجود دارد که اطراف آنها با محفظه شیشه‌ای پوشانده‌ و به یک تابلوی زیبا و خیره‌کننده تبدیل شده است.

ممانعت از خشک‌شدن درختان مجموعه انقلاب

تعدادی از درختان مجموعه انقلاب در ادوار گذشته خشکانده و قطع شدند و گویا مدیریت شهری هم این موضوع را پیگیری نکرده است. در این دوره اعضای شورای شهر تهران از شهرداری تهران خواستند تا این موضوع را پیگیری کند و مانع از تکرار این اقدام در مجموعه انقلاب شود. شهرداری تهران هم موضوع را به‌صورت حقوقی و قانونی پیگیری کرد و شکایت از این مجموعه همچنان در چرخه پیگیری است.

کد خبر 847214 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها فضای سبز شهردارى تهران گیاهان و درختان

دیگر خبرها

  • قطع درختان در محدوده باغ موزه قصر
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • علت قطع درختان منطقه ۷ تهران توسط مأموران شهرداری چیست؟ + ویدئو
  • آیا خشکاندن و آب ندادن به درختان جرم است؟