Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@02:05:21 GMT

شورا نهاد سیاسی نیست و نیاز به تخصص دارد

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۸۵۰۹

شورا نهاد سیاسی نیست و نیاز به تخصص دارد

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: تب و تاب انتخابات با آغاز یک هفته تبلیغات داوطلبان ششمین دوره شوراهای شهر و روستا بالا گرفته و داوطلبان شورای شهر همه توان خود را به کار گرفته تا آنچه در توان خود می‌بینند را نیز به شهروندان ارائه دهند و این فرصت را برای آنها ایجاد کنند که آگاهانه‌تر در انتخابات پیش رو دست به انتخاب بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا خبرگزاری مهر نیز فرصتی را برای داوطلبان ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر ایجاد کرده تا با ارائه گزارش برنامه‌های خود از تریبون این خبرگزاری با شهروندان به گفت‌وگو بنشینند.

حامد مختاری، ۳۷ ساله و دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک است، او که در صنعت نفت فعالیت داشته، دستی هم در ساخت و ساز دارد و بیش از ۱۵۰ واحد مسکونی را در شاهین شهر طراحی کرده است. این داوطلب شورای شهر برای نخستین بار است که به عرصه انتخابات پا گذاشته و سعی دارد از تجربیات خود برای توسعه شهر و خدمت به شهروندان شاهین شهری استفاده کند.

بر این اساس گفت‌وگویی را با این داوطلب ششمین دوره انتخابات شورای شهر شاهین شهر انجام داده‌ایم که متن آن را در ادامه می‌خوانید.

بسیاری بر این باور هستند که شورای شهر نهادی سیاسی است، نظر شما در این زمینه چیست؟

اعتقاد دارم شورای شهر سیاسی نیست، شهر نیاز به متخصص دارد و ارتباطی به سیاست ندارد، عضو هیچ گروه و جناحی نیستم و تنها به دلیل تخصصم پا به عرصه انتخابات گذاشته‌ام.

چه برنامه‌هایی را برای ورود به ششمین دوره شورای شهر شاهین شهر در دستور کار دارید؟

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، ساماندهی ورودی‌های شهر، ساماندهی زیباسازی شهری، پیاده راه سازی بخشی از خیابان فردوسی با هدف کاهش بار ترافیکی و آلودگی و نیز بازگرداندن آرامش و امنیت به کسبه و شهروندان، ایجاد فضای سبز در فضاهای خالی و کم تحرک برای افزایش نشاط و سرزندگی در محلات شهر، ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری و همچنین توسعه اشتغال شهروندان، از سویی استفاده از انرژی‌های خورشیدی را نیز با تعریف بسته‌های تشویقی از سوی شهرداری در برنامه خود دارم.

تبدیل شاهین شهر به شهر دوستدار دوچرخه از دیگر برنامه‌های در دستور کار برای حضور در ششمین دوره شورای شهر است و از سوی دیگر برای ساماندهی پسماندهای شهری آموزش و تشویق مردم به تفکیک زباله از مبدا به ازای دریافت کتاب را نیز دنبال خواهم کرد.

مناسب سازی فضای شهر برای پاسخگویی به مطالبات بانوان و کودکان، مناسب سازی و تجهیز معابر و مبلمان شهر در راستای بهبود فعالیت‌های اجتماعی سالمندان و افراد کم توان حرکتی از دیگر برنامه‌های در دستور کار برای مدیریت شهری شاهین شهر است.

ترسیم خط مشی، استراتژی و برنامه‌های بلند مدت برای رسیدن به شهر هوشمند پایدار و همچنین توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی از دیگر برنامه‌های اینجانب برای ورود به شورای شهر شاهین شهر است.

شهرداری‌ها هم اکنون با مشکل درآمد مواجه هستند، برنامه‌های شما برای ایجاد درآمد پایدار چیست و چه برنامه‌هایی برای حذف هزینه‌های غیر ضروری و اختصاص آن به اقدامات عام‌المنفعه برای برخورداری یکسان همه مردم دارید؟

پیشنهاد طرحی در خصوص تأسیس شهرک تخصصی ماینینگ برای استخراج امز ارز با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، هوشمند سازی ناوگان تاکسیرانی و کسب درآمد پایدار با کارمزد آفلاین، تعدیل هزینه‌های تشریفات، تعیین سقف حقوق و مزایا و اضافه کار پرسنل مطابق قوانین و مقررات و عملکرد و کارایی آنها، فعالیت‌های مشترک و فاقد ارزش افزوده در خدمات ارائه شده در قراردادها را بررسی و نسبت به حذف، ادغام و یا مهندسی ارزش مجدد آن اقدام شود. همچنین لایحه درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها پیشنهادی وزارت کشور نیز می‌تواند راه گشا باشد.

شهرداری‌ها در دوره‌های اخیر برای جذب نیروهای خاص همیشه تحت فشار اعضای شورا بوده‌اند، چه برنامه‌ای برای این موضوع دارید که جذب نیرو از مسیر سفارش و فشار خارج و مبتنی بر مراحل قانونی و ضوابط شود؟

در ایران، اصلی‌ترین رانتی که قدرت در اختیار افراد می‌گذارد، رانت ایجاد شغل است که اصلاح‌طلب و اصولگرا و مستقل هم نمی‌شناسد؛ همه اعضای شورای شهر و مسئولان در شهرداری در معرض این خطر هستند که به توزیع‌کننده چنین رانتی در میان اطرافیان تبدیل شوند بنابراین برای حذف این رانت و طراحی و اجرای مکانیزمی شایسته‌سالارانه و فاقد تبعیض برای استخدام در شهرداری جذب نیرو در شهرداری براساس مدل وزارت‌های نیرو و نفت پیشنهاد می‌شود. مدلی منطقی، فساد ستیز یعنی بر اساس مدل فراخوان جذب نیرو و برگزاری آزمون استخدامی انجام شود، لایحه استخدامی کارکنان شهرداری‌ها نیز این موضوع را تقریباً تعیین تکلیف و قانون مند می‌کند.

در دوره قبل در بسیاری از شهرها اعضای شورای شهر با چالش‌ها و مشکلات مختلفی از جمله تخلفات مالی و … مواجه شدند که انتقاد مردم را نیز در پی داشت که شورای شهر شاهین شهر نیز از جمله این شهرها بود، تحلیل شما از چرایی وقوع این چالش‌ها چیست؟

یکی از دلایل ساختاری که به تسهیل مفاسد کمک می‌کند، یکدستی سیاسی است که باعث می‌شود انگیزه رقابت در عملکرد بهتر میان اعضا در یک شورا یا پارلمان از بین برود به همین دلیل ایجاد الگویی که بر اساس آن گروه‌های مختلف بتوانند وارد ساختارهای سیاسی شوند یکی از راه‌های مبارزه با مفاسد است تا در اثر رقابت موجود گروه‌های سیاسی بر یکدیگر نظارت داشته و حتی در مواقع لازم علیه یکدیگر دست به افشاگری بزنند، لازمه خارج کردن ساختارهای سیاسی از یکدستی اصلاح قانون انتخابات آن‌ها و ایجاد الگوی تناسبی است.

از سویی باید توجه داشت که ساختار مشخصی برای رسیدگی به تخلفات وجود ندارد از سوی دیگر مردم بخواهند این تخلفات را پیگیری کنند باید به کجا مراجعه کنند همچنین داشتن نگاه درآمدی به ساخت و سازهای غیرمجاز در برخی شهرداری‌ها این اجازه را می‌دهد که فساد و رانت‌های مختلف ایجاد شود، دلیل دیگر نیز این است که اصولاً ساختار مدیریت شهری در کشور غیرمتمرکز است و متولی آن‌چنانی که عملکردش با این افشاگری‌ها زیرسوال برود، وجود ندارد.

چه برنامه‌ای برای برون رفت از مشکلات و چه راهکاری برای نظارت مؤثر بر عملکرد اعضای شوراهای اسلامی شهر در دوره جدید دارید تا به بهترین عملکرد شورا منجر شود؟

شفافیت سریع‌ترین، کم هزینه‌ترین، ساده‌ترین، مبنایی‌ترین و قابل اعتمادترین سازوکار برای مبارزه با فساد (هم در پیشگیری و هم کشف جرم)، افزایش مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی، ارتقا شایسته‌سالاری، مشارکت فعال و مؤثر مردمی، کاهش هزینه و زمان در پیشگیری و مبارزه با فساد، و در نتیجه افزایش کارآمدی و سرمایه اجتماعی است.

با ایجاد شفافیت می‌توان عدالت را مستقر و از ایجاد تبعیض‌های ناروا در نظام جلوگیری کرد. راه اندازی سامانه شفافیت در شورا و شهرداری یکی از اقدامات مؤثر در این راه خواهد بود.

اگر اعضای شورای شهر از کسوت نظارت بر شهرداری‌ها خارج شوند و به مدیریت شهری ورود کنند، شاهد فساد خواهیم بود، زیرا اعضای شورای شهر در حوزه شهری هر کاری می‌توانندباید انجام دهند.

چه برنامه‌ای برای شفاف‌سازی امور و اطلاع‌رسانی مستمر به موکلان دارید تا شهروندان بدانند که نمایندگانشان چه فعالیت‌هایی را در پارلمان شهری دنبال کرده‌اند؟

راه اندازی سامانه شفافیت به گونه‌ای که همه قراردادهای منعقده شهرداری، سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات وابسته در همه مراحل باید در سامانه شفافیت منتشر و به اطلاع عموم رسانده شود.

فهرست اشخاص حقوقی و مؤسسات خصوصی و نهادهای مردمی و میزان کمک دریافتی باید به صورت ماهانه از طریق سامانه شفافیت به اطلاع عموم رسانده شود.

لیست همه پرسنل شاغل در شهرداری و سازمان‌ها و ارگان‌های وابسته همراه با رزومه آنها در سامانه شفافیت درج و در معرض نظارت عموم قرار خواهد گرفت.

اطلاعات پروژه‌های محله را با استفاده از ظرفیت‌های اطلاع‌رسانی موجود به اطلاع شهروندان و ساکنان محله برساند. به منظور جلوگیری از تکرار و موازی‌کاری در انجام پژوهش‌ها و معاونت‌های تخصصی، سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری موظف هستند عناوین پژوهش مورد نظر خود و مستندات مربوطه را در سامانه مربوطه ثبت کنند.

چه سازوکاری برای دریافت خواسته‌ها و نظرات مردم و همچنین ارتباط با نخبگان و استفاده از نظرات کارشناسان در نظر دارید؟

پیوستن به سامانه نرم افزاری ۱۳۷ و راه اندازی سامانه‌ای برای دریافت انتقادات و پیشنهادات و نظرات و استفاده از ظرفیت فضاهای مجازی برای ارتباط با شهروندان از جمله این اقدامات خواهد بود، پروژه‌های اجرایی هر محله با دریافت نظر مشورتی شورایاری محله تعیین و پس از طی مراحل قانونی به واحد اجرا ابلاغ شود.

در این زمینه دعوت از نخبگان و برگزاری جلسات عمومی برای شناسایی نارسایی‌ها و مسائل و معضلات و دریافت پیشنهادات با برگزاری جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری با مشارکت نهادها، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقات و نوآوری شهری، شرکت‌های دانش بنیان، پارک‌های علم و فناوری، انجمن‌های علمی و با ایده بهره‌برداری از آخرین تولیدات علمی و راهکارهای خلاقانه در حل چالش‌های شهری نیز در دستور کار است.

استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش در برگزاری و فراخوان جشنواره‌هایی در راستای مشارکت دانش آموزان و خانواده‌ها جهت رفع چالش‌های مدیریت شهری نیز تأثیر بسزایی در پیشرفت اهداف ما دارد.

کد خبر 5233254

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات شورای شهر و روستا شاهین شهر شفافیت مالی انتخابات 1400 ویروس کرونا سیدابراهیم رئیسی کرمانشاه بوشهر مشارکت مردم در انتخابات گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه اردبیل انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شورای شهر و روستا عکس استانها سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شورای شهر شاهین شهر استفاده از ظرفیت اعضای شورای شهر سامانه شفافیت دستور کار مدیریت شهری ششمین دوره اعضای شورا شهرداری ها چه برنامه جذب نیرو چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۸۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری

تین نیوز

مدیریت شهری پایتخت با نگاه جدی به موضوع متاورس شهری، تلاش می کند تهران را به جمع شهرهای هوشمند دنیا اضافه کند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین،  بیش از ۲دهه از معرفی مفهوم متاورس در دنیای تکنولوژی می گذرد، اما این فناوری تا همین چندوقت پیش، بیشتر از آن لوکس و دست نیافتنی به نظر می رسید که مورد توجه مردم عادی و کشورهای در مسیر توسعه قرار گیرد. تصور غالب این بود که پای این تکنولوژی دست کم به این زودی ها قرار نیست به زندگی مردم عادی باز شود یا بتواند گره ای را از مشکلات روزمره مردم باز کند. اما امروز شهرهای زیادی در دنیا در تلاشند مشکلات شهری خود همچون ترافیک، برآورد نتایج اجرای پروژه های عمرانی، مکان یابی طرح های عمرانی و ساخت وساز، استفاده بهینه از فضای شهری و حتی درآمدزایی را با هوشمندسازی شهری و ساخت همزاد دیجیتال شهر در محیط متاورس، شبیه سازی و حل کنند.

رویای زندگی در یک شهر هوشمند

تصور کنید فقط با زدن یک عینک دیجیتال بر چشم بتوانید در محیط فیلم یا سریال مورد علاقه تان در میان بازیگران راه بروید و وقایع را از هر نقطه ای که دوست دارید تماشا کنید، از نمایشگاه یا موزه ای در آن سر دنیا دیدن کنید، با همکارانتان نه از صفحه نمایشگر رایانه، بلکه در محیطی سه بعدی جلسه برگزار کنید، به کنسرت خواننده مورد علاقه تان بروید، فضای هتل موردنظرتان را پس از رزرو اتاق از نزدیک بررسی کنید یا حتی با پزشکتان مشورت کنید یا تعمیرکار ماشین تان را ظرف چند دقیقه بالای سر ماشین بیاورید تا از پیمودن راهی طولانی در ترافیک معاف شوید و همه اینها در حالی است که لیوان چای به دست روی مبل خانه خود نشسته اید. هیجان انگیز نیست؟ شاید کمی فانتزی به نظر برسد اما اینها امکاناتی است که یک شهر هوشمند می تواند در اختیار شما قرار می دهد و خبر خوب اینکه رسیدن به «شهر هوشمند» و تحقق «متاورس شهری» در تهران به طور جدی در برنامه مدیریت شهری پایتخت قرار گرفته است. اما متاورس چطور به کار شهر می آید؟

متاورس شهری دقیقا به چه معناست؟

برای اینکه بدانیم «متاورس شهری» چیست و چه کمکی قرار است به شهر بکند باید اول بدانیم مفهوم «متاورس» چیست. متاورس، به طور خلاصه یک فضای دیجیتال سه بعدی است که با استفاده از تکنولوژی هایی مانند واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR)، زندگی آنلاین انسان را براساس زندگی واقعی او شبیه سازی و این دو را با هم ترکیب می کند. شما در فضای متاورس می توانید خانه ای را دقیقا با مشخصات، ویژگی ها و جزئیات خانه خود شبیه سازی کنید و در آن حضور حقیقی اما غیرفیزیکی داشته باشید. در نوع بزرگ تر، شما می توانید با کمک این تکنولوژی در محیط های شبیه سازی شده دیگر نیز حضور داشته باشید، به فعالیت های مختلفی بپردازید و با سایر مردم جهان در ارتباط و تعامل باشید. این فرایند را می توان به وجود یه «قل» از شما، خانه شما یا شهر شما در فضای دیجیتال تشبیه کرد و این همان اصطلاح «دوقلوی دیجیتال» است که پرکاربردترین ترکیب در رابطه با مفاهیم متاورس به شمار می رود. به طور خلاصه، نسخه های شبیه سازی شده از خانه، شهر یا حتی خود شما در فضای متاورس «دوقلوی دیجیتال» خانه، شهر و خود شما هستند. خب... حالا که با مفهوم متاورس و دوقلوی دیجیتال و شهر متاورسی آشنا شدید، به راحتی می توان درباره ویژگی های شهرهای متاورسی صحبت کرد.

متاورس شهری چطور قرار است به ما کمک کند؟

شهرهای متاورسی بر تکنولوژی دوقلوی دیجیتال بنا شده اند؛ به این معنا که اطلاعات شهر واقعی با تمام جزئیات، پردازش و بر مبنای آن نسخه دیجیتال شهر که به آن دوقلوی دیجیتال یا همزاد دیجیتال نیز گفته می شود، طراحی خواهد شد. در حقیت در شهر دیجیتال، نسخه ای دیجیتال از همه اجسام فیزیکی موجود در شهر نظیر ساختمان ها، خیابان ها و تمام فضاهای دیگر شهر وجود خواهد داشت. این همزاد دیجیتال می تواند ویژگی های جغرافیایی و همچنین زیرساختی شهر را به تصویر بکشد. استفاده از تکنولوژی متاورس در طراحی شهرهای هوشمند و پایدار این امکان را برای مسئولان شهری فراهم می آورد تا به صورت کاملا مستقیم با زیرساخت های شهری ارتباط برقرار کرده و متناسب با چالش های شهری موجود اقدامات متعددی را در جهت برطرف کردن آنها انجام دهند. در طراحی چنین شهرهایی توسعه پایدار و حفظ منابع انرژی تجدیدناپذیر مورد توجه قرار گرفته است. چنین قابلیتی با ایجاد امکان آزمون و خطای بی هزینه در همزاد دیجیتال، این امکان را فراهم می کند که اجرای برنامه ها در نسخه واقعی شهر، براساس تجربه ای از پیش آزموده باشد و با تغییرات لازم، به نتایج موردنظر مدیران و تصمیم گیران حوزه مدیریت شهری منتهی شود.

یک پیشنهاد برای شهر هوشمند

در شهرهای هوشمند پتانسیل حل انواع مسائل و مشکلات زندگی واقعی و ارائه راه حل های کارآمد وجود دارد. داده ها همه اجزا همچون شبکه های جاده ای، ارتباطات، شبکه های برق، سیستم های آب و سایر امکانات را پوشش می دهند و این امر به مدیران شهری برای به حداکثر رساندن بهره وری انرژی، اجرای بهتر پروژه های حمل ونقل از طریق برنامه ریزی جاده، کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و مواردی از این دست کمک می کند. در محیط متاورس، شهرها همچنین می توانند با شبیه سازی بلایای طبیعی پیش بینی‎نشده مانند زلزله، رعد و برق و دمای بالا، آزمایش های استراتژیک روی دوقلوهای دیجیتال خود انجام دهند. دوقلوی دیجیتال به آنها کمک می کند تا تشخیص دهند که آیا شهرشان توانایی مقاومت در شرایط مختلف را دارد یا خیر.

هوشمندسازی تهران در برنامه شورای شهر

متاورس های شهری با حل چالش هایی همچون گره های ترافیکی، آلودگی های صوتی، کاهش آلاینده های زیست محیطی و بسیاری از مشکلات دیگری که امروزه گریبان گیر کلانشهرهای دنیا ازجمله تهران شده است می تواند در حکم نسخه ای شفابخش عمل کند. شورای اسلامی شهر تهران در دوره ششم برنامه های هوشمندسازی شهری را با تشکیل کمیته شفافیت و شهر هوشمند به طور جدی تری در دستور کار قرار داده و در برنامه ۴ساله احکامی را در زمینه هوشمندسازی شهری صادر کرده است. براساس این احکام، شهرداری تهران مکلف است زیرساخت های هوشمندسازی را طی مدت زمان این برنامه تامین کند.

سوده نجفی، عضو شورای اسلامی شهر تهران در این باره به همشهری گفت: حرکت به سمت هوش مصنوعی و دوقلوهای دیجیتال از سوی بیشتر شهرهای دنیا در حال پیگیری است؛ ما نباید در این زمینه از دنیا عقب بمانیم. از سوی دیگر بحث شهر هوشمند یکی از سیاست های ما در شورای ششم است. به این دلیل در برنامه چهارم احکامی را در این زمینه وضع کردیم و در تلاشیم هم با سیاستگذاری، این موضوع را پیگیری کنیم و هم شهرداری را مکلف کردیم به اینکه سیاستگذاری های ما را در حوزه اجرا عملی کند.

نجفی، حرکت به سمت شهر هوشمند را زیربنای مدیریت آسان تر شهر دانست و افزود: مدیریت شهر زمانی آسان تر است که ما بتوانیم از علومی که امروزه در دنیا وجود دارد، استفاده کنیم و قطعا طی یک سال باقیمانده از عمر شورای ششم به دنبال آن هستیم که بتوانیم حداقل ۵تا ۱۰درصد کارهای تهران را به سمت شهر هوشمند ببریم.

عضو کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر، در بیان ضرورت حرکت به سمت شهر هوشمند گفت: شهر هوشمند فراآموزش، فرا سلامت، فرا حمل ونقل و فراحکمرانی است و ما به دنبال یک شهر هوشمند در شهر تهران هستیم؛ برای اینکه خیلی از مشکلات و مسائل تهران را حل کنیم. وقتی یک شهر هوشمند داشته باشیم مشکل آلودگی هوا در شهر تهران کاهش پیدا می کند؛ چون میزان تردد، چه خودرو و چه افراد در شهر کاهش پیدا می کند و دیگر ترافیک و آلودگی هوا نداریم و این در حوزه سلامت نیز مؤثر خواهد بود. بسیاری از بیماری هایی که امروزه منجر به بالا رفتن آمار مرگ ومیر در تهران شده اند به علت آلودگی هوا و مشکلات ریوی است که مرگ خاموش خوانده می شوند.

نجفی افزود: تهران نیز با توجه به اینکه الگوی همه شهرهای کشور است و شهرهای دیگر هم از آن الگوبرداری می کنند، یکی از دغدغه های ما در شورای هوشمندسازی شهری است. البته توجه به حوزه هوشمندسازی و شفافیت از شورای پنجم آغاز شد، اما در شورای شهر ششم با حضور دکتر صادقی در کمیته شفافیت و شهر هوشمند، کار فراتر رفته و تلاش شده این موضوع بیشتر و بهتر پیگیری شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟