Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@01:56:01 GMT

ابلاغ مراتب ثبت ملی ۸ اثر طبیعی به استاندار اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۰۲۷۴

ابلاغ مراتب ثبت ملی ۸ اثر طبیعی به استاندار اصفهان

به‌گزارش گروه فرهنگی ایرنا از میراث‌آریا، علی‌اصغر مونسان در نامه ای به عباس رضایی استاندار اصفهان نوشت: در اجرای تبصره ماده ۲ قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی کشور مصوب دی‌ماه ۱۳۸۲ و آیین‌نامه اجرایی آن، مصوب چهارم مرداد ۱۳۸۴ به شماره ۲۶۹۷۵/ت ۳۲۹۱۵ه، هیأت محترم وزیران با موضوع ثبت میراث طبیعی ارزشمند کشور در فهرست میراث طبیعی ملی؛ درخت گردوی کهنسال سیانچه واقع در استان اصفهان، شهرستان اردستان، دهستان نسیان، دشت سیانچه پس از تشریفات قانونی لازم به شماره ۷۷۲ مورخ هفتم دی ماه ۱۳۹۹ در فهرست میراث طبیعی ملی کشور به ثبت رسید، ابلاغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری  و صنایع‌دستی تاکید کرد: اثر مذکور (درخت گردوی کهنسال سیانچه) ضمن رعایت حقوق مالکانه، تحت نظارت و حمایت این وزارت است و تدوین ضوابط حفاظتی و تعیین عرصه و حریم این اثر بر عهده این وزارت خواهد بود، هرگونه دخل و تصرف یا اقدام و عملیاتی که منجر به تخریب یا تغییر در اصالت اثر شود، ممنوع است.

مونسان همچنین در هفت نامه مشابه و جداگانه دیگر ثبت ملی هفت اثر طبیعی ملی را به شرح زیر به استاندار اصفهان ابلاغ کرده است:

دریاچه نمک واقع در شهرستان آران و بیدگل، ۵۰ کیلومتری شمال شهرستان، دریاچه نمک به شماره ۵۹۱ مورخ ۹۸/۱/۲۷،

چشمه آب سرخ فریزهند واقع در شهرستان نطنز، بخش مرکزی، دره چیمه‌رود، روستای فریزهند، به شماره ۵۹۲ مورخ ۹۸/۱/۲۷،

درخت چنار کهنسال امامزاده بی‌بی زینب واقع در شهرستان نطنز، بخش مرکزی، دهستان برزرود، روستای هنجن به شماره ۷۶۴ مورخ ۹۹/۱۰/۷،

درخت چنار کهنسال حسینیه یارند واقع در شهرستان نطنز، بخش برزرود، روستای یارند، به شماره ۷۶۶ مورخ ۹۹/۱۰/۷،

درخت سرو کهنسال مسجد جامع طرق‌رود واقع در شهرستان نطنز، شرق طوق، مسجد جامع شهر، مرکز حیاط مسجد به شماره ۷۶۸ مورخ ۹۹/۱۰/۷،

درخت نارون کهنسال مسجد پرزله روستای ابیانه واقع در شهرستان نطنز، بخش برزرود، روستای ابیانه، روبروی مسجد پرزله، به شماره ۷۷۰ مورخ ۹۹/۱۰/۷،

درخت توت کهنسال روستای طره واقع در شهرستان نطنز، بخش مرکزی، روستای طره، میدان مرکزی به شماره ۷۷۱ مورخ ۹۹/۱۰/۷.

به گزارش ایرنا، طبق آیین‌نامه و دستورالعمل‌های مصوب، شورای ملی ثبت آثار، بررسی و تصویب شرایط و ارزش ثبت آثار در چهار حوزه آثار غیرمنقول (اماکن تاریخی فرهنگی)، آثار منقول (اموال فرهنگی و اشیا تاریخی)، آثار طبیعی (مناظر بدیع جغرافیایی، محوطه‌های طبیعی- تاریخی، پدیده‌ها و نمونه‌های ارزشمند گیاهی، جانوری و زیستگاه‌ها) و آثار ناملموس (رویدادها، مراسم و آیین‌های معنوی و فرهنگی، آواها و مهارت‌ها و شیوه‌های پخت غذاهای سنتی و...) در فهرست ملی را در بر می‌گیرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی رییس شورا، معاون میراث‌فرهنگی نایب رییس و مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی‌وطبیعی به عنوان دبیر شورا هستند که جلسات آن به صورت دوره‌ای و بر اساس پرونده‌های موضوعی با حضور اشخاص حقوقی ثابت، اشخاص حقیقی و تعدادی از صاحب‌نظران و نمایندگان دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با هر پرونده به صورت متغیر تشکیل می‌شود.

برچسب‌ها علی‌اصغر مونسان صنایع دستی روستای ابیانه میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علی اصغر مونسان صنایع دستی روستای ابیانه علی اصغر مونسان صنایع دستی روستای ابیانه میراث فرهنگی میراث فرهنگی مورخ ۹۹ ۱۰ ۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟

کاربران فضای مجازی غرب مازندران متنی کوتاه با عنوان " فاجعه‌ای دیگر در البرز مرکزی؛ قطع درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر" منتشر و اعلام کردند ۴۰ اصله درخت قطور و پهن پیکر در اراضی روستای منجیر این بخش توسط افرادی ناشناس قطع شده است.

رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چالوس در خصوص این خبر گفت: محل قطع این درختان در مستثنیات اشخاص در نزدیکی ساختمان اداره محیط زیست منطقه قرار داشت که پارسال با مجوز اداره منابع طبیعی قطع شده است.

عبدالله شمس با تاکید بر حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی از سوی همگان از اهالی منطقه و همیاران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب منابع طبیعی، از طریق شماره‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)