Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@19:30:58 GMT

آیت الله رئیسی اصلح، افضل و اهل مدیریت جهادی است

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۰۴۸۱

آیت الله رئیسی اصلح، افضل و اهل مدیریت جهادی است

عبدالمجید شیخی متخصص اقتصاد توسعه و اقتصاد اسلامی در یادداشتی نوشت: آیت الله رئیسی اصلح و افضل و اهل تلاش و مدیریت جهادی است. اهل تقواست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ عبدالمجید شیخی متخصص اقتصاد توسعه و اقتصاد اسلامی در یادداشتی نوشت: آیت الله رئیسی اصلح و افضل است. اهل تلاش و مدیریت جهادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهل تقواست. صالحین کاندیداها نیز در دولت او خدمت خواهند کرد. باند باز نیست و خادم است.

تا بحال در سابقه اش نشان داده، اعتماد رهبری به ایشان دلیل کاملی است. اهل درک فقر است و  تجربه تحول در مجموعه آستان قدس رضوی نیز پیش روی ماست. محرومیت زدایی را عملا" نشان داد. با یتیمی و فقر بزرگ شده و اهل احیای تولید و مبارزه با فساد است. برنامه دارد.
 
طبق بیان قرآن خدا راه‌ها را به او نشان می دهد و نگران جژئیات نباشید. ورود به جزئیات برنامه کلا" در این مقطع تبلیغ عقلایی نیست چون ممکن است برخی به خاطر یک مورد جزئی طرد شوند.

او در عمل نشان داد روی قطع منافذ فساد گذاشته است. مطمئن باشید با دعوت اهل تخصص و متعهدین بخصوص جوانان، راه کارهای عملی را پیاده خواهد کرد.

جراحی است که هم درد، هم درمان و هم عاملان درد (فساد) و هم راه‌های نفوذ درد را می شناسد.

رهبر انقلاب فرمودند به عملکرد برخی از اینان که شعار می‌دهند نگاه کنید که کدام اهل عمل بودند؛ از ۷ کاندیدا دو نفر ادامه راه دولت سازندگی و اصلاحات هستند که  عملکرد این دو دولت جز بدبختی برای مردم چیزی نداشت.

آیت الله رئیسی نیز طوماری از عمل صالح را برای مردم در رونق تولید، رسیدگی به محرومین و مبارزه با فساد نشان داد. سه کاندید دیگر بخصوص دو نفر که برای مردم کاملا شناخته شده هستند؛ مطمئنا در مناصب دولت آیت الله رئیسی خدمت خواهند کرد؛ زیرا رئیسی اهل انتخاب افراد صالح و شایسته است.

نکته مهم دیگر اینکه جلوی سیل مشکلات را باید در سرچشمه گرفت؛ سیل مشکلات کشور برای مردم ناشی از فاسد در دولت است که تا الان در مواجه با آن، سیل پرونده در قوه قضائیه را شاهد هستیم.

اگر دولت صالحی سرکار بود، الان در پایین دست دچار سیل پرونده‌های اختلاس مالی، فساد اقتصادی، رانت خواری، طلاق، ولنگاری فضای مجازی، پسر خاله بازی، ناشایسته سالاری، دیوانسالاری اداری و غیره نبودیم.

با انتخاب آقای رئیسی انشا الله جریان فساد و تولید پرونده قضائی از سرچشمه مسدود خواهد شد و این مرد با تقوا با جمعی از انسان‌های صالح مشکلات مردم و محرومین را برطرف خواهند کرد؛ به همین دلیل است که دشمن و منافقان تمام امکانات خود را علیه رئیسی بسیج کرده‌اند.

امام خمینی(ره) فرمودند هر وقت دیدید دشمن از ما تعریف کرد بدانید ما مشکل داریم. این بیان دقیقاً منطبق بر معیارهای دوست و دشمن شناسی امیرالمومنین است. دشمن سال‌هاست که از افساد طلبان و غرب زدگان تعریف و تمجید می‌کند و نیروهای متدین را می‌کوبد. وابستگان به غر را سرمایه اصلی خود خوانده و بیش از 30 سال است اینها خون به دل مردم کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آیت الله رئیسی برای مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی

روزنامه هم میهن در یادداشتی به اختیارات مجلس و بودجه‌نویسی پرداخته است.

این روزنامه می‎نویسد: ظاهراً قرار بوده که مجلس در رأس امور باشد. البته به لحاظ قانون اساسی چنین ظرفیتی در حوزه اختیارات مجلس هست، ولی دو مسئله موجب شده که این اختیارات مجلس هم به لحاظ حقوقی و هم حقیقی رو به افول گذاشته شود.

به لحاظ حقیقی به علت وجود نظارت استصوابی، شاهد آن هستیم که انتخاب‌شدگان برای ورود به مجلس با گذشت زمان، از بسیاری جهات ناکارآمد شده‌اند؛ نه می‌خواهند و نه قادرند که از اختیارات و مسئولیت‌های خود به نحو درست و به سود جامعه استفاده کنند.

از منظر حقوقی هم به دلیل همین ضعف‌ها حوزه‌های اختیارات مجلس به مرور زمان محدود و محدودتر و حتی قید‌های جدیدتری هم بر آن زده شده است.

اگر قرار باشد از میان مجموعه اختیارات مجلس همه را بگیرند و یکی باقی بماند و اتفاقاً اگر همان یکی را خوب انجام دهند، مملکت در مسیر درستی قرار خواهد گرفت؛ آن یک موضوع بودجه سالانه است؛ بودجه‌ای که میان هزینه و درآمدش توازن باشد، مصارف آن، علمی و معقول باشد، منابع آن منصفانه و تحقق‌پذیر و مهمتر اینکه شفاف و روشن باشد.

واقعیت این است که اغلب دولت‌ها و مجالس چند دهه اخیر کمابیش با بودجه به نحو دیگری جز آنچه که در بالا گفته شد رفتار کرده‌اند؛ ولی دو دولت اصولگرای احمدی‌نژاد در گذشته و اکنون رئیسی و مجالس متناظر آن‌ها بیش از دیگران با شفافیت و منصفانه و علمی بودن منابع و مصارف بودجه مسئله داشته‌اند.

احمدی‌نژاد همان زمان که آمد گفت: «کل قانون بودجه در قالب یک دفترچه در جیب هر ایرانی جا شود»، درحالی‌که هیچگاه چنین نشد چراکه شدنی هم نبود، زیرا کلیت بودجه امری بی‌معنی است.

اینکه دولت فلان چند ده هزار میلیارد تومان درآمد یا مخارج دارد هیچ معنایی برای مردم ندارد. اصولاً مردم درکی عینی از این ارقام نجومی ندارند. اتفاقاً جزئیات بودجه است که اهمیت دارد.

هم از نظر درآمد‌ها که منصفانه و قابل تحقق باشد و هم از نظر نحوه مصرف آنکه به بیشترین بازدهی برسد و از فساد و رانت نیز جلوگیری کند. بودجه باید بسیار منضبط و دقیق نوشته و دقیق‌تر هم نظارت شود نه اینکه فقط در یک سال ۲۰۰۰ تخلف از قانون بودجه اعلام شود، ولی محکومیت هیچ مدیری اعلام نشود.

گرچه اولین ضربه مهم به قانون بودجه را دولت احمدی‌نژاد از طریق تضعیف سازمان برنامه و اختلال در بودجه‌نویسی زد؛ ولی همیشه ضربه‌ای هم از سوی نمایندگانی وارد می‌شد که هدف‌شان سوق دادن منابع درآمدی به سوی حوزه انتخابی خود برای رای‌آوری دوباره است.

به همین دلیل نمایندگان این گوشت قربانی را به سوی خود می‌کشند، دولت هم نان بودجه‌ای خود را در این تنور داغ می‌پزد و در نهایت سر مردم و اقتصاد و رشد و کارآمدی بی‌کلاه می‌ماند و ده‌ها نهاد بودجه می‌گیرند که کلمه‌ای پاسخگو نیستند و حتی بعضاً شناخته‌شده هم نبودند.

ضربه بعدی در جریان رسیدگی به لایحه بودجه امسال زده شد و مصوب کردند که ارائه بودجه دومرحله‌ای شود. در عمل مرحله کلیات آن تصویب شده، ولی جداول و جزئیات هنوز در دستور کار مجلس قرار نگرفته؛ درحالی‌که در دومین ماه سال هستیم و معلوم نیست دولت بر چه اساسی هزینه خواهد کرد؟

یکی از علل ریشه‌ای وجود فساد و ناکارآمدی دستگاه اجرایی در ایران، وضعیت غیرعلمی بودجه‌نویسی و عدم شفافیت آن است. شاخص ادراک فساد (CPI) بیان‌گر رتبه‌ی فساد بخش عمومی یک کشور در میان سایر کشور‌های جهان است.

این شاخص در مقیاس صفر (بیشترین فساد یا اصطلاحاً کثیف) تا ۱۰۰ (بدون فساد یا اصطلاحاً پاک) کشور‌ها را رتبه‌بندی می‌کند.

در آخرین رتبه‌بندی ارائه‌شده ایران با ۲۴ امتیاز به‌همراه چند کشور دیگر مشترکاً در رتبه ۱۴۹ جهان قرار دارد. نکته مهم اینکه شاخص مزبور در سه سال اخیر بدتر شده است که بیش از هر چیز ناشی از یکدست شدن قوای گوناگون کشور و کاهش نظارت‌های درون‌سیستمی و نیز افزایش عدم شفافیت در بودجه‌نویسی است.

دیگر خبرها

  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • فساد و مفسد در دولت سیزدهم تحمل نخواهد شد
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد | مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • رئیس جمهور: مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند