Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@10:58:12 GMT

چگونه کمتر غذا بخوریم تا لاغر شویم؟

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۱۲۶۳

باید قبل از هر چیزی به مغز آموزش دهید که کمتر درخواست غذا کند. بر اساس تحقیقات روانشناسان کارهای افراد در روز نتیجه یک عادت خاص است؛ یکی از عادت‌های همه انسان‌ها غذا خوردن است. این افراد از بالا رفتن وزن خود شاکی هستند؛ اما نمی‌دانند که به راحتی می‌توانند این فرآیند را کنترل کرده و عادت‌های بد غذایی خود را جایگزین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در این مقاله می‌خواهیم به سوال  چگونه کمتر غذا بخوریم پاسخ دهیم؛ اگر می‌خواهید وزن خود را کم کنید به شما توصیه می‌کنیم که تا پایان این مطلب را دنبال کنید.

کمتر غذا خوردن در انسان نیازمند تلاش و صرف زمان است، بر اساس تحقیقاتی که انجام شده مغز انسان حدود ۲۱ ال ۹۰ روز زمان نیاز دارد تا یک عادت را ترک یا جایگزین کند.

افرادی که در این امر ثابت قدم هستند و هفته‌ها بر روی عادت خود کار می‌کنند؛ برای رسیدن به هدف‌های خود موفق‌تر هستند. ما در ادامه می‌خواهیم ۱۵ گام ویژه برای ترک عادت غذا خوردن را بیان کنیم:

۱. بدون فکر غذا خوردن ممنوع
مطمئن باشید که هر چیزی را که می‌خورید بر روی شما تاثیر گذار است، افرادی که معمولاً در حین چک کردن رسانه‌های اجتماعی خود هستند؛ افراد در حال دیدن فیلم؛ در حال انجام کارهای روزمره؛ پشت میز و … شروع به خوردن تنقلات می‌کنند این افراد معمولا بیشتر از سایرین چاق می‌شوند.

تنقلات یکی از اصلی‌ترین عامل آن چاقی است؛ بنابراین اگر قصد لاغر شدن دارید به شما توصیه می‌کنیم که تنقلات را بسیار محدود کنید. یکی دیگر از مشکلات بزرگ چاقی بدون فکر و هوشیاری غذا خوردن است.

” چگونه کمتر غذا بخوریم ” سبک زندگی افراد باید برای لاغری کاملا تغییر کند و به محتویات بشقاب توجه خاصی شود...
بسیاری از افراد به دلیل افت انرژی سعی می‌کنند که از تنقلات ناسالم استفاده کنند و زمانی که به غذای خود مشغول می‌شوند به محتویات درون بشقاب هیچ اهمیتی نمی‌دهد.

یکی از راه‌های کم غذا خوردن فکر نکردن در هنگام میل غذا است
استفاده از غذاهای ناسالم، لذت غذا خوردن را از بین می‌برد؛ زیرا فرد می‌داند که در پی استفاده از غذاهای ناسالم به چاقی دچار می‌شود. این غذاها معمولاً پرخوری را به دنبال دارند و در نهایت سیری کاذب ایجاد می‌کنند؛ ذهن آن‌ها به دلیل سیر نشدن غذای بیشتری را طلب می‌کند؛ اما زمانی که ذهن متوجه نوع غذا خوردن می‌شود می‌توانند به راحتی این عادت‌ها را تغییر دهد...
هوشیارانه غذا خوردن به معنای خوردن هر چیزی است که بدن به آن نیاز دارد، وقتی که افراد به دنبال خوردن تنقلات و شکلات‌ها هستند باید جلوی خود را بگیرند.

قبل از هر چیزی باید بدانید که چه چیزی باعث شده است که به سراغ خوردن این تنقلات بروید؟! اگر دلیل آن را پیدا کنید مطمئناً به راحتی می‌توانید جلوی آن را بگیرید.

فکر کردن درباره خورد و خوراک حساسیت‌های فیزیکی را نیز نسبت به خوراکی‌ها کاهش می‌دهد. ” چگونه کمتر غذا بخوریم ” در پاسخ به این سوال باید بگوییم که هر کسی ممکن است به سراغ تنقلات برود؛ اما با فکر کردن به این قضیه واکنش خودآگاه را طی می‌کند، این رفتار به شما کمک می‌کند که بتوانید عادت خود را بشکنید.

۲. قبل غذا خوردن برنامه ریزی کنید
بهتر است قبل از خرید هفتگی وعده‌های غذایی خود برنامه ریزی کنید؛ این کار به شما کمک می‌کند که خوردن خود را آگاهانه کنید و مواد غذایی اضافه را خریداری نکنید.

اگر برای خوردن غذا به رستوران می‌روید سعی کنید از قبل منوی آنلاین آن رستوران را مورد بررسی قرار دهید و در مسیر فکر کنید که چه چیزی سالم‌تر است، آن را سفارش دهید.

۳. تنقلات و مواد ناسالم را دور بریزید
” چگونه کمتر غذا بخوریم ” سعی کنید آشپزخانه خود را ساماندهی کنید؛ اصلاً نیازی نیست که تمام تنقلات را به یکباره از خود دور کنید.

بهتر است کم کم این رویکرد را به زندگی خود وارد کنید، تنقلات وسوسه کننده باید هر چه سریع‌تر از دسترس خارج شوند. هرچقدر این تنقلات در دسترس نباشد میزان مصرف آن‌ها نیز کاهش پیدا می‌کند.

۴. استفاده از پروتئین را در برنامه غذایی خود بگنجانید
پروتئین برای هضم شدن به زمان و انرژی بیشتری نیاز دارد، بنابراین افرادی که قصد لاغری دارند باید سعی کنند که از موادی استفاده کنند که بیشتر آن‌ها را سیر نگه دارد، پروتئین یکی از این مواد است.

بر اساس تحقیقات انجام شده افرادی که در وعده صبحانه خود از پروتئین استفاده می‌کنند، میزان کالری کمتری در روز نیاز دارند. تخم مرغ و حبوبات از بهترین گزینه‌ها برای سیر نگه داشتن خود است.

۵. بشقاب و قاشق‌های کوچک را جایگزین بشقاب و قاشق‌های بزرگ کنید
بر اساس تحقیقات انجام شده افرادی که از کاسه‌های بزرگ‌تر استفاده می‌کنند، معمولاً بیشتر میل به غذا خوردن دارند؛ بنابراین به منظور لاغری استفاده از بشقاب و قاشق و کاسه‌های کوچک‌تر ذهن انسان را می‌فریبد.

اگر شما هم از آن دسته از افراد هستید که با بشقاب و قاشق‌های بزرگ غذا می‌خورید؛ برای لاغری بهتر است این عادت خود را کنار بگذارد.

۶. از کاسه و بشقاب‌های آبی استفاده کنید
” چگونه کمتر غذا بخوریم ” بر اساس تحقیقات دانشمندان افرادی که در بشقاب‌های روشن غذا می‌خورند؛ میل آن‌ها به غذا خوردن کاهش پیدا می‌کند. این کاهش میل به غذا خوردن به دلیل درجه کنتراست رنگ غذا است؛ بنابراین بهتر است که از کاسه و بشقاب‌های آبی رنگ استفاده کنید.

اگر در خوردن مواد غذایی سبز رنگ به مشکلی برخورده اید؛ به شما توصیه می‌کنیم که یک بشقاب به رنگ کلم بروکلی بهره بگیرید.

۷. ۲۰ درصد غذای خود را کم کنید
افرادی که قصد لاغری دارند باید حتماً ۲۰ درصد از غذای خود را کم کنند؛ گاهی اوقات افراد ناخواسته ۲۰ درصد کمتر و یا ۲۰ درصد بیشتر غذا می‌خورند و این موضوع برای آن‌ها اهمیتی ندارد.

۸. از وسایل الکترونیکی دوری کنید
نتایج تحقیقات دانشمندان به این صورت بود که افرادی که صدای غذا خوردن خود را نمی‌شنوند، بیشتر غذا می‌خورند. به همین دلیل به هیچ عنوان از موسیقی، تلویزیون و تلفن‌های همراه در زمان غذا خوردن استفاده نکنید و آن را خاموش کنید.

۹. با دست مخالف غذا بخورید
به شما توصیه می‌کنیم که اگر چپ دست تأثیر با دست راست و اگر راست است با دست چپ غذا بخورید! معمولا افراد با دستی که هیچ تسلطی بر روی آن ندارند حدود ۳۰ درصد کمتر غذا می‌خورند.

۱۰. سرعت غذا خوردن خود را کاهش دهید
” چگونه کمتر غذا بخوریم ” جالب است بدانید که از زمانی که افراد شروع به غذا خوردن می‌کنند تا زمانی که سیر می‌شوند حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد؛ به همین دلیل است که افرادی که معمولاً به سرعت غذا می‌خورند معمولاً چاق هستند؛ زیرا در این زمان بیش از از اینکه مغز دستور سیری بدهد غذا می‌خورند.

اگر قصد لاغری دارید به هیچ عنوان به سرعت غذا نخورید و تا می‌توانید زمان غذا خوردن را طولانی کنید. برای این منظور می‌توانید از یک تایمر استفاده کنید و زمان آن را بر روی ۲۵ دقیقه قرار دهید و سعی کنید غذای خود را در این بازه زمانی بخورید.

۱۱. پیاده روی کنید
بهره گیری از تمرین‌های ورزشی مانند پیاده روی در لاغری به افراد بسیار کمک می‌کند. به شما توصیه می‌کنیم که بعد از خوردن هر وعده غذایی سریع پیاده روی کنید تا گلوکز مصرفی را جذب کنید؛ این موضوع باعث می‌شود که انسولین بیشتر جذب بدن شود.

۱۲. بدن خود را خنک کنید
چربی‌های قهوه‌ای بدن باعث می‌شود که به کالری بیشتری بسوزاند و بدن از نظر دمایی گرم می‌شود با خوردن آب گرم و یا دوش گرفتن به راحتی می‌توان بدن را خنک کرد.

۱۳. از غذاهای تند استفاده کنید
چگونه کمتر غذا بخوریم ” در پاسخ به این سوال باید به بدانید که تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد استفاده از فلفل قرمز در غذا باعث بالا رفتن ۲۵ درصدی متابولیسم بدن می‌شود.

کیپساسین که در فلفل چیلی وجود دارد؛ بر گرسنگی انسان غلبه می‌کند و معمولاً خوردن غذاهای شیرین و چرب را به شدت کاهش می‌دهد.

۱۴. از تنقلات سالم استفاده کنید
اگر در بین وعده‌های غذایی گرسنه می‌شوید؛ به شما توصیه می‌کنیم که حتما از تنقلات سالم بهره بگیرید. آب خوردن و آدامس جویدن نیز باعث کمتر شدن اشتها می‌شود.

۱۵. از غذا خوردن خود فیلم بگیرید
جالب است بدانید که با فیلم گرفتن از نحوه غذا خوردن و زمان آن می‌توانید به میزان غذا خوردن خود را بسنجید و رفتارهای غلط را در فیلم مشاهده کنید.

ما در این مقاله سعی کردیم به سوال ” چگونه کمتر غذا بخوریم ” پاسخ دهیم اگر شما هم نظر؛ پیشنهاد و یا تجربه‌ای دارید می‌توانید آن را با ما و سایر کاربران زیر همین مطلب به اشتراک بگذارید. در پایان از شما سپاسگزاریم که ما را همراهی کردید.

منبع: مجله سرگرمی گلسانه

منبع: ساعت24

کلیدواژه: شما توصیه می کنیم بر اساس تحقیقات غذا خوردن خود استفاده کنید بشقاب و قاشق خوردن خود غذا خوردن غذا می خورند انجام شده غذای خود ۲۰ درصد بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۱۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟»، در حال تغییر است زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند.

به گزارش ایسنا، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

به گزارش ان‌بی‌سی، این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌های ۱۴ هزار شرکت‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

«مارکوس وتشتاین»، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌ هستند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آنها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند.

وتشتاین می‌گوید: افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

با این حال برخی کارشناسان می گویند این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد زیرا دیدگاه‌های فرهنگی درباره پیری و روند تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹ به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

به گزارش ایندیپندنت، تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • شمسایی: بازی با ازبکستان جذابیت‌های خاصی خواهد داشت
  • نوشیدن آب هنگام خوردن مفید است یا مضر؟ + فیلم
  • بدون حواله هم قهرمان می‌شویم!
  • مظلومی: دیگر در آسیا حذف نمی‌شویم +فیلم
  • روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • ۳ فایده بی‌نظیر تخم‌مرغ/ روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • برای حفظ سلامتی روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم؟
  • خولین آلوارز: سیتی این فصل هم دبل می‌کند