Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر تحریری در سومین جلسه از شرح نامه امام علی (ع) به مالک اشتر به تبیین ویژگی‌های رئیس جمهور و کابینه او پرداخت و اظهار داشت: رئیس جمهور باید اهتمام ویژه ای به حفظ ایمان و تقوای خود و جامعه داشته باشد و این امر جز در سایه اطاعت از دستورات دین تحقق پیدا نمی‌کند.

تولیت مدرسه علمیه مروی ادامه داد: برای اینکه مسؤولان همواره در این مسیر باشند حضرت علی (ع) می‌فرمایند باید اهل ورع و صداقت بوده و با صادقان که می‌خواهند صادقانه خدمت کنند و دغدغه دین و مردم را دارند ارتباط داشته باشند؛ مسؤول مؤمن و متقی در شعار دم از مردم نمی‌زند که در زندگی توجهی به حال آنان نداشته باشد؛ بنابراین مسؤول یک جامعه باید ارتباط تنگاتنگی با مردم داشته باشد و از تعریف تمجید کنندگان نه خوشحال شود و نه اجازه دهد دیگران از او تعریف بی جا داشته باشند زیرا چنین جایگاهی باعث می‌شود چاپلوسان اطراف فرد را بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این چاپلوسها و تملق گوی‌ها همواره بدی‌ها را می‌پوشانند و کارهایی که انجام نشده را جلوه می‌دهند و به اسم فرد معرفی می‌کنند؛ بنابراین این امور در زندگی مادی دنیا رخ می‌دهد و ما معصوم نیستیم و همواره در معرض این مواجهات قرار می‌گیریم.

آیت الله تحریری با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران نمودی از حکومت امام علی (ع) است، عنوان کرد: دیدگاه مسؤولان در نظام جمهوری اسلامی باید دیدگاهی دینی و علوی باشد؛ افراد بسیاری به واسطه انقلاب اسلامی به مکتب حق اهل بیت (ع) گرویدند و از کسانی که طالب حق بودند فهمیدن ایران با حکومتی که دارد تابع امیرمومنان علی (ع) است برای همین به تشیع روی آوردند از این رو وظیفه مسؤولان جمهوری اسلامی بسیار سنگین است تا با عملشان فرهنگ مکتب تشیع را به صورت صحیح نشر دهند.

تولیت مدرسه علمیه مروی با بیان اینکه کشور ایران سالهاست که به مکتب اهل بیت (ع) گرویده است، گفت: منتهی همه مردم از مکتب اهل بیت (ع) آگاهی ندارند و این آگاهی عمومی در پرتوی حکومت دینی تحقق پیدا می‌کند، از این رو حکومت دینی وظیفه‌های گوناگونی در این راستا دارد برای همین نخستین کاری که امام خمینی (ره) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی انجام داد تشکیل نهضت سواد آموزی بود تا مردم با رسیدن به حداقل‌های سواد بتوانند با فرهنگ دینی خودشان ارتباط داشته باشند.

وی افزود: البته دین باوری پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بود و همین دین باوری و اعتقاد به مکتب اهل بیت (ع) سبب شد مردم به ندای نجات بخش رهبر فقید انقلاب اسلامی جواب مثبت دهند و در حمایت از منطق و شخصیت آن بزرگ مرد جان خویش را برای انقلاب نثار کنند.

آیت الله تحریری با تاکید بر اینکه رئیس جمهور نه تنها نباید خود اهل ظلم و اجهاف در حق مردم باشد بلکه کابینه او نیز باید از ظلم و ستم دور باشند، تصریح کرد: رئیس جمهور تخصص اداره همه شوون جامعه را ندارد اما باید متعهد بوده و به دنبال افراد متخصص متعهد باشد و وزرایی را برای کابینه خود انتخاب کند که واقعاً دلسوز مردم بوده و برای رفع مشکلات آنان اقدام کنند برای همین حضرت فرمودند یکی از ویژگی‌های زمامداران اداره جامعه این است که اهل مشورت با علما و دانشمندان متخصص باشند تا از طریق علمای دین نسبت به دین و مسائل دینی آگاهی داشته باشند و هم با عالمان متخصص در هر رشته ارتباط برقرار کنند تا هر کاری را با دقت و صحت انجام دهند.

تولیت مدرسه علمیه مروی در پایان خاطرنشان کرد: این عزت و سربلندی که جمهوری اسلامی دارد ثمره تعهد دینی و تلاش برخی مسؤولان است که تا پای جان ایستادگی کردند و این مسؤولان شایسته تنها در پرتوی انتخاب‌های خوب محقق می‌شود مردم ما باید انتخاب خوب داشته باشند در غیر این صورت با آسیب‌های متعددی مواجه می‌شوند همانطور که در حال حاضر با آسیب‌های فرهنگی و اقتصادی مواجه هستند بنابراین مردم به شعارها اکتفا نکنند و به عملکردها توجه داشته باشند.

کد خبر 5233326

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات 1400 مشارکت مردم در انتخابات رئیس جمهور اسلامی ایران دهه کرامت انتخابات 1400 مشارکت مردم در انتخابات قرآن کریم حضرت معصومه س قرآن امام رضا ع سیره اهل بیت ع حوزه علمیه حرم حضرت معصومه س فعالیت های قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم امر به معروف و نهي از منكر هیات مذهبی جمهوری اسلامی انقلاب اسلامی داشته باشند رئیس جمهور اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۱۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است

رضا رحیم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه جمهوری به این معنی است که حکومت دارای پشتوانه مردمی بوده و مراجعه به آرای مردم در این نظام وجود دارد، افزود: لازمه تقویت نظام جمهوری این است که مردم بیش از پیش در صحنه‌های مختلف حضور داشته باشند و این بدان معنی است که مردم به سرنوشت خود اهمیت داده و حاکمیت نیز این زمینه را برای آحاد مردم در راستای تعیین سرنوشت خود فراهم کند.

رحیم‌پور با تاکید بر اینکه یکی از المان‌های مهم مشارکت مردم یا به عبارتی مردم‌سالاری و دموکراسی، بحث انتخابات است، اظهار کرد: این موضوع از این جهت حائز اهمیت است که در عرصه انتخابات مردم به جمهوریت معنی بخشیده و خود را در سرنوشت‌شان دخیل دانسته و در این عرصه به طور غیرمستقیم در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بی‌تردید در همه جوامعی که ساختار جمهوریت دارند، نمی‌توان به همه آحاد مردم به دلیل وجود محدودیت، مسؤولیتی سپرد، ادامه داد: راهکار منطقی مشارکت و دخالت مردم در بحث حکمرانی و قانون‌گذاری، بحث انتخابات است. مردم در انتخابات از جانب خودشان نمایندگانی انتخاب کرده و به آن‌ها در بحث مقررات، قواعد اجتماعی و همه معاهدات بین‌المللی وکالت می‌دهند تا از جانب آن‌ها نمایندگی کنند.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه با توجه به اهمیت انتخابات، همه آحاد مردم باید این تکلیف را بر خود بدانند که از این حق قانونی خود استفاده کنند، تصریح کرد: حضور نیافتن در این عرصه و بی‌تفاوت بودن به این موضوع مهم، در درجه اول ظلم به خود است و در ثانی حقوق شهروندی را زیر پا می‌گذاریم.

رحیم‌پور، بالاترین ارزش جمهوریت نظام کشور را برخورداری از پشتوانه اسلامی آن دانست و خاطرنشان کرد: این بدان معنی است که علاوه بر آرای مردم و مردم‌سالاری، بحث اسلامیت و مشروعیت این نظام مطرح است.

وی با یادآوری اینکه شاکله نظام این است که با کمک خود مردم به سمت گفتمان‌های انقلاب که همان عدالت به عنوان مهم‌ترین پایه و اساس نظام است، حرکت کند، عنوان کرد: در این راه همه مردم باید مشارکت داشته باشند که یکی از راه‌های مشارکت مردم این است که نمایندگان را به خوبی انتخاب کنند.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه در آستانه دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار داریم، اضافه کرد: دور اول این انتخابات در اسفندماه سال گذشته و باوجود همه ترفندها و توطئه‌های دشمنان، با شکوه هر چه تمام‌تر برگزار شد، لذا برای تکمیل این مشارکت در استان زنجان مردم باید در دو حوزه انتخابیه زنجان و طارم و خدابنده دوباره پای کار بیایند تا دور دوم نیز همانند دور اول باشکوه برگزار شود.

رحیم‌پور با تاکید بر اینکه نماینده اصلح از دو جنبه خصوصیات فردی و از جنبه تخصص فرد حائز اهمیت است، متذکر شد: نماینده مجلس باید سلامت نفس داشته و آلوده به برخی مسائل از جمله مباحث اقتصادی نباشد. همچنین نماینده باید حائز تعهدات فردی و اخلاقی باشد.

وی یادآور شد: علاوه بر این، نماینده باید تخصص لازم را برای ورود به مجلس که کرسی بسیار حساسی است، عهده‌دار خواهد بود؛ چرا که ساختار دو قوه قضائیه و مجریه از قوه مقننه استخراج می‌شود و به تعبیر امام راحل این قوه در رأس امور قرار دارد.

کد خبر 6094873

دیگر خبرها

  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب