Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@15:30:00 GMT

مشارکت سیاسی و حضور حداکثری در انتخابات حق و تکلیف است

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۲۰۱۵

مشارکت سیاسی و حضور حداکثری در انتخابات حق و تکلیف است

به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالمحمد طالبی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران لزوم شرکت در انتخابات را بیان کرد و اظهار داشت: انتخابات در هر کشور و مشارکت مردم منجر به بالارفتن قدرت سیاسی آن کشور می‌شود.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حق‌الناس بودن آرای انتخابات تأکید فراوان داشته‌اند گفت: نظام‌های مردم سالار اداره کشور را از راه اتکا به آرای عمومی پیش می‌برند و مشارکت سیاسی بالای مردم در امور کشور باعث تولید قدرت ملی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد انتخاباتی سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در استان بوشهر حضور حداکثری مردم در انتخابات را در تعیین سرنوشت جامعه ارجحیت دانست و افزود: مشارکت سیاسی و حضور حداکثری در انتخابات در اندیشه حضرت امام (ره) حق و تکلیف است.

طالبی با اشاره به اینکه مشارکت حق اولیه هر واجد شرایط و تعیین مقدرات مملکت خود است خاطرنشان کرد: حضور حداکثری یک تکلیف شرعی والهی است.

وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب ضمن تکلیف خواندن لزوم حضور حداکثری در انتخابات، عزتمندی، اقتدار ملی، استقلال تحکیم نظام، آبروی اسلام و آبروی ملت و تقویت نظام جمهوری اسلامی ایران را به عنوان عوامل و آثار لزوم حضور حداکثری یاد نموده‌اند.

تشکیل ستادهای شهرستانی

رئیس ستاد انتخاباتی سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در استان بوشهر تصریح کرد: در استان بوشهر ستادهای انتخاباتی مرکزی در شهرستان‌های دشتی، دشتستان، بوشهر، تنگستان و در شهرستان‌های دیلم و گناوه ستاد مردمی فعال شده‌اند.

طالبی شرایط کاندیدای ریاست جمهوری که بتواند شرایط کنونی کشور را مدیریت کند را برشمرد و گفت: ریاست جمهوری با اختیارات بسیار وسیع مهمترین و مؤثرترین مدیریت در کشور است.

وی تأکید کرد: مردم برای ناامید کردن دشمن و نوسازی دستگاه اجرایی در انتخاب رئیس جمهور خصوصیاتی مانند مردمی بودن، کفایت، قدرت مدیریت، ایمان، عدالت خواهی، عملکرد انقلابی، جهادی بودن، اعتقاد به توانمندی‌های داخلی، امیدواری به آینده و اعتقاد به جوانان را در انتخاب خود مدنظر داشته باشند.

رئیس ستاد انتخاباتی سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در استان بوشهر برنامه‌های برنامه‌های دولت قاضی زاده هاشمی موسوم به «دولت سلام» در استان بوشهر را تشریح کرد و افزود: وی به عنوان خدمتگزار مردم اطلاعات کافی از استان بوشهر و از شهرستان‌های مختلف کسب کرده و برای هر شهرستان برنامه‌های جداگانه ای دارند.

تبدیل همه شهرستان‌ها به پایتخت

طالبی در ادامه با بیان اینکه دولت سلام همه شهرستان‌ها را تبدیل به پایتخت کرده و تمرکز را از تهران برچیده خواهد کرد خاطرنشان کرد: احداث راه آهن شیراز بوشهر و آزادراه بوشهر شیراز، و توسعه حمل و نقل دریایی به تقویت اتصال و خط ریلی، تقویت زیرساخت‌های دریایی، تقویت بازار خرما و زنجیره آبزی پروری در استان از جمله برنامه‌های این کاندیداهای ریاست جمهوری است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان دشتی دارای جاذبه‌های گردشگری فراوانی است به ظرفیت‌های شهرستان دشتی اشاره کرد و گفت: متأسفانه این شهرستان با عدم کمبود بیمارستان مواجه بوده و از معادن این شهرستان به خوبی بهره برداری نشده است.

رئیس ستاد انتخاباتی سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در استان بوشهر گفت: شهرستان دیر از بنادر مهم کشور است و باید بزرگراه بوشهر دیر تکمیل شود و صنایع بسته بندی کشاورزی برای توسعه صادرات در دیر افزایش یابد.

طالبی شهرستان عسلویه را دارای ظرفیت بالا در حوزه گاز و صنعت دانست و اظهار داشت: صنایع عظیمی در این منطقه وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد سازماندهی کمپ‌های کارگری و توجه به آلودگی هوا در این شهرستان از دیگر برنامه‌های دولت سلام است.

وی همچنین به ظرفیت شهرستان‌های کنگان و گناوه در تجارت بین المللی اشاره کرد و افزود: در شهرستان شهرستان گناوه باید صنایع بسته بندی توسعه یافته و همچنین خدمات بهداشتی و درمانی این شهرستان‌ها توسعه یابد.

کد خبر 5233582

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی انتخابات 1400 انتخابات 1400 ویروس کرونا سیدابراهیم رئیسی مشارکت مردم در انتخابات کرمانشاه بوشهر گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه اردبیل انتخابات شورای شهر و روستا انتخابات ریاست جمهوری عکس استانها سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حضور حداکثری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۲۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • نراقی: فردا دانشجویان ایران در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکا و اروپا تجمع می‌کنند
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند