Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته با رد ادعای یکی از کاندیداهای ریاست‌جمهوری،‌گفت: کشتی‌های ایرانی در تمام کریدورهای بین‌المللی حمل‌ و نقل دریایی تردد دارند. - اخبار اقتصادی -

مسعود پل مه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در واکنش به ادعای یکی از کاندیداهای ریاست‌جمهوری، مبنی بر این‌که «نمی‌توانیم یک کشتی با پرچم ایران به آبهای آزاد بفرستیم» اظهار کرد: نُرم متداول بین المللی در دنیا در بحث کشتیرانی این است که برخی کشورها هستند که تسهیلات بهتر و ویژه‌ای برای فعالیت کشتیرانی با پرچم خودشان ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به‌عنوان نمونه اگر یونان را یکی از این کشورها معرفی کنیم؛ این کشور می‌گوید چنانچه یک کشتی در یونان ثبت و تحت پرچم فعالیت کند، در مسائل مالیات مرتبط مالیات،‌ بیمه و مسائل اینچنینی تسهیلات می دهم. صاحب کشتی ابتدا شرایط محل کشور خود و سرمایه‌گذاری با خودش را بررسی می‌کند اگر در نرم برابر و بهتر قرار گرفت کشور خودش را انتخاب می‌کند.

وی در عین حال افزود: ولی معمولا این گونه نیست. به‌‌عنوان مثال  عملیات دریایی در ایران حدود 25 درصد بر اساس نُرم شرکت‌های حقوقی مالیات دارد اما اگر صاحب کشتی ایرانی، کشتی خود را در یونان ثبت کند مالیات صفر است.

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته گفت: در نتیجه برای صاحب کشتی توجیه اقتصادی دارد که مالکیت و سرمایه ایرانی اما ثبت و پرچم در کشور دیگری باشد.

پل مه یادآور شد: این در حالی است که در کشورمان علاوه بر این  موضوع،‌مشکلات تحریمی داریم، مسئله‌ای که باعث می‌شود سعی کنیم از قواعدی تبعیت کنیم تردد را حفظ کرده و استمرار داشته باشد تا بتوانیم توانمندی حمل و نقل دریایی حفظ کنیم و گسترش دهیم.

وی بیان کرد: از این قاعده باید تبعیت کنیم که تعدادی از کشتی‌ها در تحریم قرار نداشته‌اند یا خریداری می‌کردیم تا تحت تاثیر تهدیدات تحریمی نباشد از نام، ثبت در کشور استفاده می‌کردیم.

وی گفت: البته تعداد دیگری کشتی داریم که به این مفهوم که باید تغییر کند، تغییر نکرده است. در نتیجه در زمان حاضر در دنیا هم کشتی داریم که تحت مالکیت ایرانی و تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران در بنادر دنیا تردد می‌کنند. این کشتی‌ها روزانه به بنادر کشور وارد شده و تخلیه و بارگیری انجام می‌دهند و در مسیرهای مختلف از آسیای جنوب شرقی تا آفریقا و سایر کریدورها تردد دارند.

وی تاکید کرد: در کنار اینها کشتی‌هایی را هم داریم که مالکیت آنها ایرانی است ولی منتها با همان دلایلی که اشاره شد تحت ثبت کشورهای دیگر فعالیت حمل‌ونقل دریای را انجام می‌دهند.

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته اضافه کرد: پاناما یکی از کشورهایی که بهترین سرویس برای استفاده حق پرچم خود را روی کشتی‌ها ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت کشتیرانی شرکت کشتیرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۲۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

امید شریفی مدیر روابط عمومی و امور رسانه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشور‌ها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او افزود: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیر‌های گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی، سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی را به عنوان یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا برشمرد و اظهار داشت: این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشور‌های همسایه، از منع تردد خودرو‌های خارجی با پلاک بین المللی در ایران و الزام دریافت و نصب پلاک گذر موقت به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرز‌های ورودی کشورمان یاد و تصریح کرد: این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحد‌های ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

مدیر روابط عمومی و امور رسانه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی تصریح کرد: در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرز‌های کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ تایید سلامت خدمه کشتی MCS
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی/ تایید سلامت خدمه کشتی MCS
  • رحیم‌پور ازغدی: یهودی‌ها اصلا تمام شدند | در آمریکا می‌گفتند «مارگ بار اسرائیل» +فیلم
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • مشارکت چین و امارات برای راه اندازی خط کشتیرانی خاور دور - دریای سرخ
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد